off to sara

Vilken seg dag det har varit. Men nu ska jag sminka mig och fixa mitt hår, äta och sedan dra mig till Sara. Jag hoppas kvällen blir lika lyckad som vi planerar den för vi behöver ha en rolig kväll. Galen men ändå mysig kväll, bara vi tjejer. Måste också hinna packa ner mina saker innan maten så jag får nog börja nu. Ikväll ska jag ha en kick ass kväll, hoppas ni också får det! Och medans jag fixar mig kan ni Lyssna på denna, för det ska fan jag göra!!! WOHO
Åker till Sara med dessa paltorna, hahaha. Och ja, jag har tarzan täcke....

Rubrik

ibland kan man få lite damp på sina föräldrar men what to do. Jag bryr mig inte för ikväll ska jag sova hos Sara så det så!

Bow chicka wow wow

*Har ingenting att skriva* men typ, idag ska jag träffa Sara och Moa, verkligen inte ovanligt. Brudarna coola liksom, Ikväll blir det kanske utgång men inget är hundra. Annars tar vi väl dagen som den kommer, nu ska jag iallfall hoppa in i duschen!

varning varning

Se inte saw 3D på bio. Jag varnar er, jag kissa på mig. Nej men jag satt och böla, skrek och svettades som en jävla gris. Höll för öronen och ögonen halva filmen typ, På vägen hem gick jag och pratade i telefon med Amer och sedan mamma. aldrig varit så rädd i hela mitt liv, förutom två gånger. Topp fem då HAHA!! Men alltså ärligt talat. Jag bajsade blod, som då sara uttrycker sig. Ska fan sätta på en rolig film nu, tänk om Jigsaw gömmer sig i garderoben??????? Hjälp

saw 3d

Sara, Moa och jag träffade Johan en stund innan, den lilla bögen. Min dröm har gått i uppfyllese.. Jag har fått en bögkompis. ♥ Nu har jag och Moa precis ätit, ska städa undan på rummet och sedan ska vi dra oss mot bussen som tar oss till stan för vi ska se SAW 3D!!!! Och som Sara uttryckte det så fint, ''JAG KOMMER BAJSA BLOD!!''

alla som kommenterar detta inlägget får en länk!

Oooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhh =)

high on life

Pumpar musik, plattar håret och sminkar mig. Är fortfarande så jävla glad!!! Mitt humör har verkligen varit på topp de tre senaste dagarna, sjukt ovanligt men jag klagar verkligen inte=)

oh she's a diva



lyckad kväll

♥Åhh mitt humör är verkligen på topp!! Det började med att vi åt kladdkaka och sånt shit hemma hos Sara, men det sa jag innan. Sen mötte vi upp min mamma på pizzerian och därefter tog vi bussen till mobilia Där vi träffade Amer och Nemid tror jag han hette... Sen träffade vi några andra killar så va va sociala med dom, jävligt kul faktiskt. Sen råkade Sara flasha röven och hon dog, hahahaha asså det va verkligen dagens. Så pinsamt HAHA! Nej men sen tog vi bussen till djupadal där jag hade jävligt kul faktiskt. Boxades med Jv, gungade med Oliver och hade allmänt kul.
(Snyggt att jag flashar bhn..)
Mamma hämtade upp mig halv tolv så vi köpte godis och nu sitter jag här och chillar med livet, ska läsa bloggar, kolla på film och sen sova. OH VAD SKÖNT MED HELG!!!! Jag är så jävla glad ♥♥♥

hola hello merhaba

Sitter just nu hos Sara med Moa. Kom hit för en stund sen och guess what, NU ÄR DET LOV!!!! Och fredag. Guuud jag älskar livet!! Ska inte göra så mycket idag för tyvärr måste jag sova hem denna helgen. Åhh sug! Så mamma kommer och hämtar mig vid sju tiden men sen kanske jag drar ut någonstan:) Får se vad som händer

don't worry, be happy

Jag kan inte låta bli att le idag, min dag har verkligen bara blivit bättre och bättre. Jag har dansat (jag har verkligen sprungit, hoppat och nu kallar jag det för dans), jag har skrattat tills jag nästan har kissat på mig, tills jag har legat ihopvikt på golvet och jag har bokstavligen fått kramp i magen av allt skratt. Jag har lett hela tiden, och varit allmän glad. Jag är inte glad för något speciellt alls, jag är bara glad. Som det ska vara! Så med ännu ett leende säger jag godnatt! =)

Party like it's the end of the world

Wazzup bro? Min dag har varit såhäääääär sjuk! Skolan var som vanligt, hade hemkunskaps prov och det gick faktiskt bra, svarade på alla frågor men om de är rätt är dock min livsfråga.. Nedå, det gick säkert bra. Efter det hade vi lunch och sedan skulle vi ha so, MEN DEN VAR INSTÄLLD!!!! Alltså förstår ni vilken glädje det var?!?! Våra lärare är den hemskaste och jag ljuger INTE när jag säger att ALLA hatar henne! För att fira detta underbara gick jag och Moa med Felicia hem, bakade pannkakor och gjorde smoothie och sen blev vi lite galna, jag och Felicia skrek som idioter, kanske (läs: kanske) kommer upp en video senare någon gång.
Sedan fick vi för oss att ha matkrig så vi tog fram juice, vitkål, dressing, matlagnings grädde och massa annat sen gick vi ut på gatan och kastade HAHAHAHAH asså det var så jävla kul, bilder kommer när felicia har lagt in dom på facebook. Vi ställde oss alla tre i duschen sen och fick av allt skit, sen cyklade jag och moa hem till mig i Dunjacka och shorts, och skor.. Ja, folk tittade! När vi kom hem till mig gjorde vi makaroner man sväljer (snabbmakaroner) och sen sminkade vi oss till extrema fjortisar, har man tråkigt så har man. Dock får ni aldrig, ALDRIG se bilderna. Men vi tvättade av det efter fem minuter typ och tog normala bilder. Ja.. Galen dag och jävligt långt inlägg så nu ska jag läsa fem sidor ur en bok och skriva en halv sida sammanfattning. Rätt chill, sen ska jag ta chill pill och chilla ännu mer i sängen med en bra film och Ben&Jerry, love it. Puss!

min bästa vän

Jag älskar dig ♥

mys och plugg

Har dragit fram min Ben&Jerry igen, slått upp hemkunskapsboken och läser för fullt. Gud vad jag älskar detta tjat om allt pluggande och framförallt älskar jag pluggandet.♥ Skämt osido, Den dagen jag går ut gymnasiet ska jag ha sparat alla skolböcker och sedan ska jag kasta dom på marken, riva sönder dom, spotta på dom, elda dom och sedan kasta askan långt åt helvete!!

best of facebook

So... the elephant says to the camel "Why do you have 2 boobs on your back?" 
The camel replies "That's a pretty stupid question coming from someone who has a dick on his face."

"OMG! Our house is on fire!" 
"Let's get out of here!" 
"Wait, I need to put it on my Facebook status!"

Student: I have to go to the bathroom
Teacher: You should have gone in the break
Student: Im terribly sorry i havent planned out my pee schedule for you

1970: what's a computer?
1990: computers in school!!??
2000: guess what? i have a computer!!!
2010: MOM MY LAPTOP IS TOO SLOW!!!!!!!

more than just words


svar

Anonym om Intressant fakta..:
Vart ska du pierca naveln? asså måste man inte va 15?
Svar: Det beror på vart du piercar sig, jag gjorde det på India på triangeln och om man är under 15 år där behöver bara din mamma eller pappa skriva på. Men en risk som du får ta om du är under 15 är att kroppen kan stöta bort piercingen, som den gjorde på mig, och den huden som är över "piercingstaven" det blir tunt och sen spricker det. Låter faktiskt farligare än vad det är Haha. men jag ska göra det snart igen! :)

kommentera mera

Hade sjuk huvudvärk idag så jag stannade hemma från skolan, fick undan lite läxor så det känns skönt iallafall. Både jag och mamma tror att det beror på all stress med skolan, lovet kommer sjukt lägligt och jag vill ha lov i mer än en vecka men jag nöjer mig ändå:) Ska bli så sjukt jävla niiiiiiiiiiiise!!
Moa sitter hos mig nu, det var meningen att vi skulle dra till mamma efter skolan för jag skulle fixa mitt hår mörkare & klippa det och Moa skulle få en klippning på köpet men det får bli en annan dag. Fick också reda på att imorgon är det 20% rea på hela triangeln och dom har öppet till klockan tio. Gissa vem som ska få dit sin mamma?!?!

Intressant fakta..

TIO SAKER OM DITT LIV
1. Har du nånsin varit kär?  Ja
2. Tror du på kärlek?  Ja
3. Har du gjort något verkligen ångrar? Man ska inte ångra saker man har gjort, bara det man inte har gjort
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? Kanske, hoppas inte
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? Nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? Nix
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? Både ja och nej
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? Hahaha, ja! Fast hemlig vet jag inte...
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Faktiskt:)
TIO HAR DU NÅGONSIN
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? Nej
2. Har du nånsin velat ta livet av dig? Ja
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? Kolla upp
4. Har du hoppat bungy jump? No
5. Har du nånsin varit med i en olycka? Hm... Tror jag inte, eller det beror på vad som menas med olycka
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? Usch nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? JA!!!
8. Har du nånsin gått på bio ensam? Nä haha?
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? du sa vad?
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? Ja
KÄNSLOR
1. Saknar du någon just nu? Inte någon
3. Är du fundersam? Haha va?!
4. Är du uttråkad? Nein
5. Är du tysk? Hahaha är det en känsla att vara tysk??
OM DIG
1. Hur mycket är klockan just nu? 14:15
2. Namn? Elin
3. Vart bor du? Malmö
4 Hur många barn vill du ha? 0
5. Vill du gifta dig? Ne.. eller kanske
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? Olika
7. Har du ätit sushi? ALDRIG MER
8. Favoritglass? Mjukglass med nougatssås och nötkross, mums!!
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? Ingen aning!?
SKULLE
1. Skulle du vilja vara längre?  4cm
2. Skulle du vilja väga mer? Nej:)
3. Skulle du vilja ha sex nu? Jovars.. Nej skoja
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? Nix
KAN
1. Kan du röra på öronen? Hehe klart...
2. Kan du slicka dig på näsan? NÄÄ
3. Kan du kolla i kors med ögonen? nej:(
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Ja :)
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? never
6. Kan du va på en fest utan att dricka? ehh ja?
7. Kan dina vänner lita på dig?  ja!!!!!
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Har redan haft de och ska göra det snart igen
9. Kan du suga? SAY WHAT?:S
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Beror helt på vilken affär det är, är det godisaffär så hehehe
HAR
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? ja
3. Har du syskon? ja
4. Har du ljugit på någon fråga? Nope
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Det hoppas jag inte
6. Har du varit full den här månaden? Nej
7. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja
10. Har du haft sex med någon som är två år äldre? Nej
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Nej
VEM
1. Vem älskar du? Många
2. Vem kan du berätta allt för? Mina närmsta vänner,  Anna och mamma
3. Rörde du senast? Alfons
4. Gillar du? Ingen
5. Kysste du senast? Nyfiken i en strut
6. Hånglade du senast med? Nyfiken i en strut
7. Slog du senast? Felicia
8. Är bäst? Jag
JA / NEJ
1. Har du ett syskon? Ja =)
2. Choklad eller glass? Glass
3. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? No idea
4. Gillar du nån nu? Nej
5. Vad gjorde du inatt? Sov?
6. Och i förrgår natt? Sov
7. Vad gör du innan du ska sova? Kollar på film, gör läxa eller smsar
8. Kan du prata med din mamma om allt? Ja <3
9. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? Såklart
10. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Haha nej! Alltså inte i denna åldern
11. Vem var den senaste du pussade? Johan
12. Mjölk eller vatten? Vatten
13. Bästavän eller pojkvän?  Bästa vän
14. klackskor eller gymnastikskor? Klackaskor är väl finare men vanliga skor är skönare
15. Kjol/klänning eller jeans? Jeans
TIO SAKER OM DITT LIV
1. Har du nånsin varit kär?  Ja
2. Tror du på kärlek?  Ja
3. Har du gjort något verkligen ångrar? Man ska inte ångra saker man har gjort, bara det man inte har gjort
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? Kanske, hoppas inte
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? Nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? Nix
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? Både ja och nej
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? Hahaha, ja! Fast hemlig vet jag inte...
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Faktiskt:)
TIO HAR DU NÅGONSIN
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? Nej
2. Har du nånsin velat ta livet av dig? Ja
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? Kolla upp
4. Har du hoppat bungy jump? No
5. Har du nånsin varit med i en olycka? Hm... Tror jag inte, eller det beror på vad som menas med olycka
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? Usch nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? JA!!!
8. Har du nånsin gått på bio ensam? Nä haha?
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? du sa vad?
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? Ja
KÄNSLOR
1. Saknar du någon just nu? Inte någon
3. Är du fundersam? Haha va?!
4. Är du uttråkad? Nein
5. Är du tysk? Hahaha är det en känsla att vara tysk??
OM DIG
1. Hur mycket är klockan just nu? 14:15
2. Namn? Elin
3. Vart bor du? Malmö
4 Hur många barn vill du ha? 0
5. Vill du gifta dig? Ne.. eller kanske
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? Olika
7. Har du ätit sushi? ALDRIG MER
8. Favoritglass? Mjukglass med nougatssås och nötkross, mums!!
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? Ingen aning!?
SKULLE
1. Skulle du vilja vara längre?  4cm
2. Skulle du vilja väga mer? Nej:)
3. Skulle du vilja ha sex nu? Jovars.. Nej skoja
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? Nix
KAN
1. Kan du röra på öronen? Hehe klart...
2. Kan du slicka dig på näsan? NÄÄ
3. Kan du kolla i kors med ögonen? nej:(
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Ja :)
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? never
6. Kan du va på en fest utan att dricka? ehh ja?
7. Kan dina vänner lita på dig?  ja!!!!!
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Har redan haft de och ska göra det snart igen
9. Kan du suga? SAY WHAT?:S
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Beror helt på vilken affär det är, är det godisaffär så hehehe
HAR
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? ja
3. Har du syskon? ja
4. Har du ljugit på någon fråga? Nope
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Det hoppas jag inte
6. Har du varit full den här månaden? Nej
7. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja
10. Har du haft sex med någon som är två år äldre? Nej
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Nej
VEM
1. Vem älskar du? Många
2. Vem kan du berätta allt för? Mina närmsta vänner,  Anna och mamma
3. Rörde du senast? Alfons
4. Gillar du? Ingen
5. Kysste du senast? Nyfiken i en strut
6. Hånglade du senast med? Nyfiken i en strut
7. Slog du senast? Felicia
8. Är bäst? Jag
JA / NEJ
1. Har du ett syskon? Ja =)
2. Choklad eller glass? Glass
3. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? No idea
4. Gillar du nån nu? Nej
5. Vad gjorde du inatt? Sov?
6. Och i förrgår natt? Sov
7. Vad gör du innan du ska sova? Kollar på film, gör läxa eller smsar
8. Kan du prata med din mamma om allt? Ja♥
9. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? Såklart
10. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Haha nej! Alltså inte i denna åldern
11. Vem var den senaste du pussade? Johan
12. Mjölk eller vatten? Vatten
13. Bästavän eller pojkvän?  Bästa vän
14. klackskor eller gymnastikskor? Klackaskor är väl finare men vanliga skor är skönare
15. Kjol/klänning eller jeans? Jeans

black and white

Här sätter vi inte mycket färg på vardagen!!! hahaha Om ni har sett reklamen så fattar ni, fast kommer inte ihåg exakt vad dom säger. Men whatever, jag kom nyss in från en trevlig, rolig, läskig och skön powerwalk/fotografering med min kära fru Moa. Så jävla härligt väder det är ute nu faktiskt, är bara så rädd för lasermannen, fyfan! Nu har jag placerat mitt arsle i sängen med en fet ben&jerry burk och ska ligga såhär en stund till. Åhh vad jag älskar mitt liv just nuuuuuuuuuuuu

Psssst ..boxa aldrig en busshållsplats med knytnäve ungefär 15 gånger, det gör din hand svullen, blå och allmänt pyskad. AJ?!?!?!

up up and away

Om detta funkar är jag ute och går med Moa just nu! Vi startade vår promenix 20.00 ungefär om ni är intresserade av att veta HAHAHA! Jag har pluggat massa hemkunskap så när jag kommer hem är det bara en engelskbok som ska läsas och lite annat smått, rita en bild till svenskan. Kul att läsa om skolan, nope!! Ska göra ett roligt inlägg sen!
Puss:)

homeworks

För det första vill jag säga att min data laggar sönder, skriver ut engelsk uppsats som skulle varit inne för jävligt längesen men eftersom jag hade egna bilder med i dokumentet så funkade det inte att skicka någonstans ELLER inte ens lägga in det på pednet, och det förstod jag inte förräns nu... Jaja! Så nu skriver jag ut det men mitt wordpad laggar sönder så det går inte så bra som jag hade tänkt.
Ska snart slänga mig i soffan och plugga hemkunskap i en timme och efter det kommer Moa så då drar vi ut på en promenad, och när jag kommer tillbaka är det mer plugg som gäller. Herregud, mitt liv består av läxor och prov det är helt sjukt. Och så vill jag fixa lite med bloggen:) får se hur mycket jag hinner. Men ja vi hörs senare
Va kul att jag ser glad ut

somethings we don't talk about

Tänk vad tiden går. Så mycket man hinner med på, egentligen, så lite tid. Folk som du en gång har älskat och som förut var den du levde för, nu är någon som verkar helt främmande. Det kan kännas som att du inte vet något alls om personen, just den personen du visste allt om innan. Det är inte bara tiden som springer iväg, den tar med sig det underbaraste i livet. Smärtsamt men sant. Det som en gång var allt är nu ingenting, men du hittar någon eller några nya som lär sig att älska och du lär dig att älska tillbaka. Är det det livet går ut på, att hitta någon för ett tag. Är det det som kallas äkta? Eller vad är det som verkligen är äkta? Och vad är meningen med livet.

i ♥ skräckfilmer

första bilden är från The human centipede och den andra är från en film som heter Grace. Ska kolla på den nu men ni får fan inte glömma bort att kolla the human Alltså den är grymt läskig, fan den bästa filmen jag någonsin sett, av de som är läskiga. Okej The grudge är också jävligt läskig men asså ja.. Den är lite överskattad nu hahaha men SE THE HUMAN CENTIPEDE för fan;) Nu säger jag godnatt. Godnatt

ibland när känslan kryper så nära en är att spy allt man vill göra. Stoppa fingrarna i halsen och få upp den där äckliga känslan, fy fan för falska vänner. Jag vill ha en pojkvän!

Promenad med moa

Helvete vad kallt det är ute, ska ställa mig i duschen nu och duscha i 100 graders värme, kan bli nice!

gästbloggar

Hej hopp gummi snopp! Har precis käkat våfflou med med Elin snorunge. Nu ska vi pysa ut i det kalla vädret. Jätte kul i skolan idag verkligen, vi hade nog samma lärare hela dagen, tror jag i alla fall. Har lite läxa jag måste göra, kemi + att jag har hemkundskaps prov på fredag, åhh vad kul! Nej men jag är ganska duktig i det och tror jag kommer få minst VG på det. Imorgon ska jag på konfa lånfa snacka om seeeegt! Men man får stå ut om man vill lyckas med saker i livet right? hhihihi. Nej nu ska vi pysa ut och Elin ska följa mig till bussen, 34:an för alla som ville veta och stalka mig ;) PS.... LOVE YOU ELIN BÄSTAVÄN! / moairmahampelina.devote.se
Första bilden vi tog tillsammans hihih

i skolan

Jalla jalla, sitter med Moa i bibloteket och gör inte ett skit, har lång lunchrast och vi va precis ute på en liten promenix hehe:) Börjar engelskan klockan två sen har vi idrott till klockan fyra, skjut mig.


The human centipede

Det var fan den sjukaste filmen jag har sett någonsin, herregud. Så jävla korkad, äcklig, hemsk och ja SJUK!!!! Ni borde fan alla se den, jag satt och blunda 90% av filmen och grät.. Hehe ja jag gråter när det är för mycket blod:$ Nu ska jag sätta på remember me och gråta till den finaste filmen istället, godnatt. Ps.. Påminn mig om att ALDRIG gå in i en skog, dels för jag går vilse och dels för att denna filmen skrämde mig totalt.

meebo.com

Sitter och äter chips och creme frech och har det allmänt bra faktiskt. Funderar på om jag ska läsa igenom några sidor i hk boken eller sätta på en film som sägs vara jävligt läskig? Valet är lätt men frågan är om jag verkligen vågar hahaha.. Och sen har jag gjort ett jätte misstag, jag ladda ner msn 2011 Och trodde det skulle va sjukt fett men det va fan rena motsatsen så jag tog bort hela msn från min data och nu ladda jag ner sån sten msn, Men NEJ då måste jag ha en nyare version och den finns redan på min data...? Eh ursäkta men nej?! Det gör den dock inte. Hahahaaha asså i-landsproblem:( Nu måste jag använda en fattig msn på internet WIIHHOOO
eh nej... Det är era ögon som är suddiga, mitt bord är rent!!!

bloggtrafik :)

Om ni vill ha fler besökare så klicka här. Lovar att det funkar, du får 100 "poäng" när du registrerar dig och då får du garanterat runt 33 nya läsare:) Så bara klicka och bli medlem.
Förövrigt har min dag bestått av mat, film, tv och sorterat bilder till nya mappar på datan tills nu, ska hjälpa mamma med maten och efter det ska jag ta mig en jävligt varm dusch och sedan plugga, engelska och hemkunskaps prov denna veckan, får hoppas det går bättre än de vi hade förra veckan...

Just nu

Godmorgon:) Sitter och kollar runt efter någon ny mobil jag ska spara till, är så sjukt sugen på den samsungen som är precis som iphone men jag vet inte, riktigt dyr är den. Annars gör jag ingenting, när jag och Moa vaknade tvingade vi mamma att göra scones som blev toppen, Moa fick trycka i sig frukosten och sen springa som en gnu till bussen. så nu sitter jag här, Som sagt. Känner bara för att krypa ner under täcket i soffan och kolla på någon av de fyra filmer jag ladda ner igår, japp så får det bli. Hörs:)

all i do is win win win


full fart framåt

Sitter hos Sara nu med Johan och Simon, väntar på Moa. Just nu gör vi inte så mycket, får se vad som händer sen, later bitches :D

hot tottie


stress stress stress

Åååååh mamma vann så nu ska jag sitta på ett tråkigt jävla kalas och le, japp livet är underbart ibland eller vad säger ni? Måste skynda mig att föna håret, platta och sminka mig, välja kläder också ARH damp damp, haha nej. Jag sticker därifrån så fort som möjligt hem till Sara, där ska jag umgås med simon, johan och moa också! Trevlig lördag:) Hoppas ni också får det!

dåligt humör

Igårkväll blev totalt misslyckat, när vi åkte från Sara kom vi till geijer där det va sjukt tråkigt folk, och det regnade och var iskallt så jag och sara fick lite pms där. Jag och Moa tog bussen så vi var hemma hos henne runt tolv. Då åt vi chips och pratade lite sen somnade vi och när vi vaknade imorse chillade vi bara sen åkte jag med mamma och pappa hem. Ska duscha och äta något nu och sen ska jag inte göra ett enda skit! Mamma tror hon kan dra med mig på sin kusins kalas men det kan hon fetglömma.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Är hos Sara och har varit det dom närmsta timmarna med Simon och Johan. Somnade och allt var och är fortfarande så jäävla trött. Fysikprovet gick förresten skit om någon är intressrad, *instickare*. S & J gick typ halv sju och sen kom Moa, nu ska vi typ dra ut eller något och jag ska fixa mig nu, sen SLAGGAR jag hos moa;)

på saras skola

Jag och bästis erika <3333333333

Avakado

Blev inte alls bra på bild idag men den får duga. Sitter och äter avakado till frukost men ska borsta tänderna nu sen dra till skolan. POSSSSS

god morgon

Fick precis reda på att jag började 09.05 och inte 08.15, apnice ju! Fast då kunde jag ju ha fått sova längre. Men jaja, jag somnade klockan tio igår. FAN vad jag verkligen behövde det! Känner mig sjukt utvilad nu och *här ska det stå: redo för provet* men då ljuger jag. Jag har sån jävla skolångest så det är sjukt... Nu ska jag börja fixa mig och äta frukost, har lovat mamma att göra det varje morgon HAHA! Och bara för att hon är så snäll och lugnar mig med skitskolan så ska jag hålla vad jag lovar, gullig jag är va:D:D
Jag och mamma i turkiet 08. Mamma va sur för hela familjen gjorde fula miner när hon skulle fotta oss HAHAHAHAHA

Plugg och popcorn

JAG HATAR HATAR HATAR ATT PLUGGA. JAG FÖRSTÅR INGENTING OCH ATT JAG ÄR TRÖTT OCH TYCKER DET ÄR TRÅKIGT GÖR INTE SAKEN MYCKET BÄTTRE. JAG SUGER I SKOLAN OCH ÄR JÄVLIGT TRÖG!
ps. jag somnade i duschen innan!

kladdkaka & stryptag

Ni får denna bilden även om jag liknar en ful hund! Haha.:)
Sara, hennes pojkvän Simon och Moa gick precis efter en jävligt rolig eftermiddag med dom, HAHA! Direkt när jag var klar med omprovet, som kändes skitbra men vågar inte säga något för då failar jag säket det, så gick jag hem och då hade moa och Simon bakat en kladdkaka. Även om den var asäcklig så gick den ner, hehe. Sen gjorde vi den hyperventilera stå upp och stryp fy helvete vad äckligt det var. Det stack som nålar i hela ansiktet Hahahaha. Så sjukt ändå, Sen gjorde vi väl inte mycket mer för som sagt gick dom precis och nu är det antagligen tänkt att jag ska plugga men....? asså fuck skolan JÄVLIGT JÄVLIGT hårt!!!! Fysik skit

remember me

gutten morgen, sitter och äter frukost och är stressad som en gnu!! Jag somnade efter jag hade sett Remember me igår, fyfan vad fin film!!! Och det var nog den bästa filmen att somna till men det = jag är trött!

nu fan ska det pluggas

Tända ljus och en kall kudde + kallt täcke, KÄRLEK med andra ord:) Nu ska jag plugga häcken av mig igen, denna gången ska jag plugga so och det ska jag göra hela natten om det behövs! Fan nu ska jag klara detta provet, Annars tar jag livet av mig. bokstavligen
Anonym om jag är stolt:
AWWW DU E SKTFUL INGEN RÖV INGA PATTAR DN LILLA PLATTIS DU E SÅÅ ÄCKLIG LITEN FJORTISUNGE DÖÖ JÄVLA FULA ÄCKLIGA ÄCKEL OCH DIN PRICKIGA KOMPIS :) PUSS
IP: 85.195.31.131
Hahaahahaha ska bara säga att jag älskar sånna kommentarer också för det visar vem som är osäker på sig själv och har ett dåligt liv som ska trycka ner andra och jag har säkert mer röv än dig;) puss på dig med anonym!! och jag ser du bor i limhamn, wooooooow gulligt det gör jag med:)

jag är stolt

...För jag har verkligen världens bästa vän. Jag älskar alla mina vänner precis lika mycket men det här är en tjej som sticker ut lite mer. Jag älskar henne med HELA mitt hjärta! Jag finns där i vått och torrt för henne och jag vet att hon finns där lika mycket för mig. Med denna tjej kan jag flippa ut och allt hahaha alltså herregud.. Ja ni, och hon, förstår nog inte hur mycket jag älskar mitt liv när jag är runt henne. Hon lyser upp mina mörka dagar och hon är syret jag andas! I love you Moa ♥

cambilder in ma ass

Tjabbbbba mina vänner!! Efter skolan idag drog jag med Felicia hem och vi satte på kill bill och jag gjorde lite läxor och sedan pluggade vi röven av oss till fysikprovet på fredag. säger bara SUG MIN DASE! Verkligen skit bull plus ja fattar inte ett skit för det står exakt samma sak på varje sidor???? Och imorgon har jag omprov i so, Fan kan det bli bättre elllur?!
mamma hämtade upp mig lite innan sju och då åkte vi och handlade mat sen åkte vi snabbt som fan hem och åt. Och ja. nu sitter jag här och plugga är något jag verkligen borde göra, men orkar jag? Nej:) Så... Har faktiskt inget annat att göra men jag tänker ändå inte plugga:(

keep on reading

Shit asså.. Det här är tredje dagen sen jag gjorde denna bloggen och jag har redan sjukt många läsare, fan fler än på devote! Fortsätt läsa bitches, glöm bara inte bort kommentarerna det är ju dom som gör bloggandet roligt att få söta och även dumma kommentarer!:)
Just precis kom jag ut ur duschen så nu ska jag äta ananas och jordgubbar (JAAA!!! Ananasen är funnen igen! Tänka sig alltså.) Men först ska jag ta en tur med saxen i mitt hår. Undra hur detta kommer sluta?!

Imma keep it real this time


jordgubbsmjölk

Just nu med Sandra. Hon ska måla mina naglar typ NU sandra HAHA! Innan hjälpte hon mig och plugga och sen gick vi ner till mig och det va för 10 minuter sen typ ja.. Vi dricker jordgubbsmjölk och gör inget mer, ha det HAAAJ

min älskling är borta

Jahaa.. Nu har jag berättat för mamma om att min älskling drunknade igår.. hon tog väl det bättre än jag trodde men nu måste jag använda en gammal mobil tills jag har pengar till en ny. Så antingen använder jag pappas nokia som är sjukt nice, Bara det att jag HATAR nokia(stort utropstecken här) Eller så använder jag den röda gamla sony ericsson som är sjuuuuuuukt nice, Älskar den!! Men den bytte jag tillbaka till lite då och då när jag hade min xperia så jag kankse ska ha pappas nokia ett tag... Haha okej ska sluta babbla telefoner och sätta på en film istället! godnatt ♥

powerwalk

Hahaha jag blev verkligen inte bra på bild där ute i ovädret så jag fick ta bort munnen. Det är -100 grader ute typ och mina vantar klarar bara -30.. Buhu:( Så jävla skönt var det iallafall men jag känner träningsvärken REDAN, ouf detta kan inte vara bra!! Och mamma som frestade mig med en skitgod ananas nu, den är bottta.. Kan inte hitta den:( Jag som var så jävla sugen, får ta en clementin istället hehehee

music ♥


måndag

Sho man. Kom hem halv fem och sen dess har jag inte gjort mer än äta äta äta, haha nej men jag är med Sandra och hon gör läxa:) Ska jag också göra snart sen ska jag ut och springa eller gå, Ska börja på friskis också nästa vecka också. Måste fan sluta vara en soffpotatis mohaha!!! Nej men nu måste jag nog börja plugga,HÖRS

dear john

Fyfan har precis legat och bölat sönder till Dear John. Kvittar hur många gånger jag ser den för jag gråter lika mycket varje gång.. :( Världens bästa gråtfilm! Nu ska jag sova så godnatt :)

närbilder, osminkade och söta

HAHAHAHAHA seriöst jag dör !

megan fox look

Hade inte varit fel att se ut såhär istället för den första bilden HAHA! Jag kom precis ut ur duschen. duschade aldrig innan för jag fastnade med bloggen och sedan drog mamma fram mina so böcker så jag satt i en timme och pluggade med henne och pappa. Förstår verkligen ingenting och jag ska ha omprov på torsdag. wish me luck;) Nu sitter jag bara och trycker i mig clementiner och chillar. :)

min nya blogg

Jaha.. Detta är då jag HAHA. Har haft flera bloggar innan, elinamandasofie.blogg.se, letsfallinlove.blogg.se (som mest var till för att skriva av mig, var dock lösenordskyddad) och byeelin.devote.se tror jag den hette men det var en nolifer som hackade alla tre och tog bort dom. Väldigt moget.. :) Jag gjorde iaf en ny då som heter elinamandasofie.devote.se och det är den jag skriver på nu men jag har tröttnat på devote så jag hoppar över hit istället. Hade tänkt flytta över alla inlägg hit men förra gången jag skulle göra det gav jag upp på mindre än hälften så jag ger upp innan början nu ;) Är långt ifrån klar med designen för jag hinner inte mer än såhär idag eftersom jag ska duscha nu och sedan plugga. Var ute och sprang/powerwalka precis med Sandra och jag tappade min mobil i vattnet.. FUCK så jävla typiskt, Så nu måste ja försöka fixa nytt simkort så fort som möjligt. Och som jag skrev på min andra blogg så ska jag lägga upp bilder på saker jag köpte i förrgår! :) Kommer upp snart


RSS 2.0