Moa gör sidecut


Första prao dagen.

Oh herrejävlar, var man inte trött innan så blev man det nu med 100% säkerhet! Småbarn som skriker och springer runt runt runt. En skit söt kinestjej som hette Svea blev jag förälskad i, Jakob och Gustav också som kastar sig på golvet av flabb bara för man petar på dom. Hahaha alla är för söta, 2-5 år är dom och sååååå smååå!!! Nu blir det käk sedan en promenix och film efter det. Pusshaaaaj

Hej ...

Kom precis hem, det blev kaos igår och idag var inte mycket bättre. ska lägga mig ner och ta det lugnt och kolla på Oth. mår piss och päronpung heh.. Det går över. puss
Jag och Johan igår

Genom tiderna

Förrförra påsken, naturligt blond
Förrförra sommaren, i början av den.
Förra vintern, ingen aning om varför jag har täckt min tunga...
Denna vintern!
Förrförra året när jag var spinkis och no ass
I somras! Mer nöjd med min kropp än någonsin
Nångång förra året tror jag, Bacon bilden iaf!
I somras. I (L) Vodka typ?
Mitt naturliga blonda hår!!! Miss it
Första gången jag slingade mitt hår
Felicia och jag, undrar hur mångra somrar sen.. ;)
I somras, I miss den där magen alltså..
Guuuuud :O Det här var förrförra vintern, så liten jag ser ut!!! mini
I somras innan min kusins studenfest!
Och den nyaste bilden på mig :)

Mr. Lonely...

Jag sitter i min ensamhet och grubblar och funderar på allt om livet. Mamma pratade med mig imorse om Johannes och sen kände hon på min panna. Jadå, feber. Som tur är har halva min klass åkt till prag på konfirmationsläger och samma med en jävla massa andra 96 :or. Känns fett drygt att exakt ALLAS statusar på Fb är om prag? snälla, det är ingen jorden runt resa? Fjöntigt.
Jag stannar alltså hemma idag pga feber och privata anledningar. Hoppas ni har det bättre än mig, Puss.

Familjen är värst..

So not true. Min mamma är bäst♥ Precis som alla mammor ska så märker hon direkt när något är fel. Spelar ingen roll hur många leenden jag visar för hon rotar inuti. Hon vet att jag är nere nu även om jag inte säger det till någon (Grattis nu får ni alla veta), t.ex igår skrev hon ett sms från ingenstans att hon älskar mig. Känner mig så jävla taskig när hon säger något och jag säger något taskigt tillbaka, sen vill hon ändå ha en kram och jag säger nej. Och så går hon och köper en chips påse till mig. Jag älskar dig mamma!
HAHAHAHAHA klockren bild

Sara piercar sig!


Party times..

Kollar igenom festbilder i hopp om att bli lite uppmuntrad. Funkar ganska bra så varför inte dela med sig ;)?
Gulligt att jag festar i söta apstrumpor

Det är tydligen populärt att gå i skolan!


Livet erbjuder inte alltid det bästa

Idag är jag glad, mindre än vanligt, men glad. Jag gick hem med sandra idag, vi käkade och bara snackade skit som vanligt, och så hittade vi en xperia (aaah fast jag och Sandra har våra hemligheter;)) så nu har jag en xperia igen!! :D fett happy. Jag hade tänkt plugga lite men pallar faktiskt inte, ändå tanken som räknas. Prov imorgon...

Det var inte så det skulle bli men det var så det blev

Vilket härligt väder det är idag grabbar! känner på mig att våren är här, Det är absolut inget vi klagar över:)! Jag sitter och pluggar för fullt och den enda anledningen till att datan kom in i bilden är för att jag behöver hjälp av min privata lärare, Google Translate. Say hello to my litte friend. Ska ut med Sara senare, busa oss lite... Kan tyvärr inte skriva här hahaha men den ungen är sjuk.. So am I


Jag försöker lägga tankarna på allt annat förutom på killen som alltid får mig att le, det är svårt men jag försöker. Försöker intala mig att allt kommer bli bra. För det kommer det. Visst...?

....

När en sak faller på plats, faller den andra av…

Not good......

Det är inte kul att sitta och dränka sig i musik bara för att glömma sina problem, sin ångest, prov och läxor.. Men vad ska man göra. Jag är inne i värsta depp perioden nu, vill bara den ska ta slut snabbt som fan.. Har värsta mensvärken också. haha asså jag pallar inte...

Ny kategori

Gjorde snabbt och enkelt en ny kategori med tankar och känslor. samlar allt jag skriver där.. aa nu vet ni. ses

Tankar...

Jag har ingen lust längre. Inte till någonting alls. Skolan går utför, mitt förhållande går utför, kompisrelationer går utför. Hela mitt liv går bara utför, ingenting går rätt och jag orkar inte hålla ihopa allt med ett leende som inte ens är äkta längre. Det känns som att jag försöker förgäves, men det hjälper inget. Innan var jag den som pratade om mina "problem", jag snackade alltid med mina närmsta vänner när jag inte mådde bra, men den tjejen försvann, hon klistrade på ett leende och grävde ner problemen, Men tjejen är tillbaka och nu gräver hon ner humöret och tar fram problemen istället.
Jag pallar heller inte sitta och klaga dag ut och dag in om allt som går snett i livet. Life goes on, även när det inte är som en dans på rosor. Men nu vill jag bara skita i livet, göra som jag vill och göra det precis när jag vill! Men livet funkar inte så, tyvärr. Man får nöja sig med vad man har för en dag försvinner allt

Mobilbilder..

Elliot, Victor och jag hos Zara
Älskling och jag, den bögen..
Hos Challe
Zara, Alexandra, jag och Nancy hos Zara
Felicia och Moa hos mig någon dag under livet..
Me today

Home

hellåååååååå, vad har jag gjort idag? jooo tackar som frågar jag har suttit hemma, sen åkt till stan, träffat Moa, emelie och Johannes. Sen gick jag och moish hem till henne och åt någon mat sen drog vi till limhamn och träffade Axel, Bella, Emma och Emelie. nu sitter jag och moa och kränger chips med dippa och gurka, Godis och allt möjligt. Snackish med julietta också. hehehe puss julius .

I love you if...

...I stare at you in silence that is'nt awkard
...I chose you over anyone or anything
...I can be myself around you
...I get hit on by other guys, and still rather have you
...I can't stay away from your lips for a long time
...I don't say i love you, and instead I show it
...I let you see me with no makeup on
...I cry in front of you
...I already miss you just minutes after we were together.

Mmmmm

jag dricker julmust. Skitäckligt enligt mig. Också äter jag godis. Har varit på älggården idag med Emelie, Zara, Linnea, Victor och Elliot. Sen drog jag, zara och Linnea till någon som heter fille. Va där max i tio minuter sen köpte jag en falafel och så drog vi hem. Jag ska snacka vidare med jullebulle nu och sovaaaaa

Några bilder från igår!

Jag ångrade mig så här är tre bilder från igår!
Bella
Moa, hahaha!
Och jag. Nej, jag är ingen outfit-nörd men det är den enda bilden på mig.

Sho

Jag hinner verkligen inte skriva mycket mer än att jag och moa gick från Sorush (som bor precis vid gränsen av malmö och bunkeflo) till STAN!! Fattar ni hur jobbigt det var? Nej. Precis. Det tog oss två timmar så klockan fyra satt vi i mcdonalds och åt chicken burgare. Var hemma hos moa vid fem och däckade direkt alltså!
Idag gick vi upp klockan ett, varit seg hela dagen men hennes bror och pappa kom till malmö från Hässleholm så vi mötte upp dom och handlade. Sen började vi med maten, men nu är jag hemma och ska duscha snabbt snabbt snabbt. Mina föräldrar ska ha kompisar från Oxie så jag ska alldeles strax tillbaka till moa igen och äta där. Kvällen var planerad men det gick åt helvete så nu vet jag inte vad som händer. Vi får la se. slänger in bilder imorgon!!

Hos Sorush

Hello hello. Sitter hos Sorush och kollar på tv hahaha. Zara, Emelie, Johannes och Eric var här också innan och jag ska snart hem till moa och slagga där mehehe.
Idag har jag bara varit hemma med Moa och Bella sen träffade vi my baby and his little friend. Nu ska jag pysa, ha det fett. psssssssssssss

Så uttråkad

Att jag skrattar T.o.m åt detta!

Elin Andersson

Det suger att vara i perioder när allt är allmänt skit. När man tvivlar på sig själv och på folk runt omkring en. Jag hatar att gå runt och veta men inte få bekräftelser. Jag har en pojkvän som jag älskar och som älskar mig tillbaka, jag har/och hade två allra bästa vänner som jag nu inte längre vet var jag står med, iallafall inte med den ena.
-
Jag är femton år, mitt liv har just börjat. Jag är i åldern där livet handlar om vänner, fester och kompisar. Varför ska man bry sig om skolan och läxor? "Min framtid är ju så långt fram". Men vi alla lever i vår framtid, nuet är vår framtid. En minut från nu har vi gått från det förflutna till det som ska hända. Saker händer spontant men det finns också saker vi planerar och förväntar oss.
-
Jag har drömmar och mål för mitt liv. Jag vet hur jag vill ha mitt liv. Men är det inte en stor skillnad på drömmar och mål? Folk säger åt mig att leva här och nu, om du planerar för mycket blir ingenting som du har förväntat dig.. Fast är det inte bara jag som kan bestämma det? Life is what you make it. Visst?
-
Men mitt i alla orden vet jag också att jag har fel, för som sagt är jag femton år. Vad vet jag om livet? Det enda jag vet är att jag har ett liv och det ska jag inte kasta bort. Och även om jag inte har någon blekaste aning om var jag kommer befinna mig om 10 år så vet jag att jag har en framtid framför mig.
Livet handlar inte bara om att ha kul. För att ha kul måste vi också ha tråkigt



Fyller ut bloggen hehe...

Naturlig hårfärg?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Brunhårig - 200 kr
[x] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr
[ ] Annan - 700 kr
Naturlig ögonfärg?
[x] Blå - 1000 kr
[ ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr
Längd?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 140-160 cm - 1500 kr
[ ] 120-140 cm - 700 kr
[ ] 100-120 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr
Ålder?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr
Är du?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[x] Andra eller sista barnet - 0 kr
Dricker du alkohol?
[ ] Nej - 4000 kr
[] Sällan - 3000 kr
[x ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr
Hur bra syn har du?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr
Färg på bilen? [Även föräldrarnas bil]
[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[x] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[x] Vit- 4500 kr
[] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr
Skostorlek?
[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[] 38-41 - 1000 kr
[x] 38-36 - 500 kr
Favoritfärg? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[] Blå - 450 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ Lila - 2000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[ ] Annan - 500 kr
Använde du en miniräknare för att räkna ihop resultatet?
[x] Ja - 5000 kr
[] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[ ] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr
Naturlig hårfärg?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Brunhårig - 200 kr
[x] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr
[ ] Annan - 700 kr
-
Naturlig ögonfärg?
[x] Blå - 1000 kr
[ ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr
-
Längd?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 140-160 cm - 1500 kr
[ ] 120-140 cm - 700 kr
[ ] 100-120 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr
-
Ålder?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr
-
Är du?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[x] Andra eller sista barnet - 0 kr
-
Dricker du alkohol?
[ ] Nej - 4000 kr
[] Sällan - 3000 kr
[x ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr
-
Hur bra syn har du?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr
-
Färg på bilen? [Även föräldrarnas bil]
[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[x] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[x] Vit- 4500 kr
[] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr
-
Skostorlek?
[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[] 38-41 - 1000 kr
[x] 38-36 - 500 kr
-
Favoritfärg? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[] Blå - 450 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ Lila - 2000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[ ] Annan - 500 kr
-
Använde du en miniräknare för att räkna ihop resultatet?
[x] Ja - 5000 kr
[] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[ ] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr
.
Jag är värd 33 800 kr! ;)

Mini-PC

Jag funderar på att köpa en mini-PC. Jag hade en sån innan men jag tröttnade så fort så min systers kompis köpte den, och det har jag ångrat sen jag sålde den. Den är bra att ha med om man ska utomlands, på stan eller bara ha med till kompisar, jag skulle ha haft min till att skriva på och sen ha kvar denna för attt ladda ner filmer. Hahaha! nej men jag vill ha en liten mini laptop, Dessutom är dom så gulliga :D
.

.

Jag skulle lätt vilja ha en sån här! Skit söta ju =)

Blir bara sjukare och sjukare..

Godmorgon, jag mår inte alls bra:( ligger i soffan med mitt stora feta duntäcke och nyser varje tionde sekund och snyter mig en gång i minuter. Det låter väl helt OK eller vad säger ni… Eftersom det inte händer så mycket kul i mitt liv så har jag heller inte så mycket att berätta.

fruktsallad och iste

.
Kul att man kan smaka något då ...!
OCH FÖR DET ANDRA, VEM FAN BORRAR KLOCKAN HALV NIO EN ONSDAG KVÄLL?

jag just nu!

i mina bästa dagar! :)

bättre sent än aldrig

Hej hej hemskt mycket hej! har juuust precis kommit innanför dörren. Jag har legat hemma hela dagen, är redigt förkyld. Helt plötsligt från ingenstans blev jag det.. men aaa... Livet fungerar som det ska ändå. Jag åkte upp till stan med moa innan för att fixa resan som händer om tre månader, Alanya, Turkiet!
Är fett taggad asså! Tar ledigt en vecka från skolan också, nice ;) nu ska jag ha möte med duschen (låter otroligt töntigt när folk skriver så) och sedan ska jag plugga lite på svenska provet jag egentligen skulle ha idag. är man sjuk så är man. Och jag slängde in en redigt charmig bild också!

på dåligt humör

aaaa dagen har varit bra hittills, sen skulle jag och moa göra pannkakor men det blev fail så det slutade med att jag fick göra dom och nu sitter hon här, jävligt sur och äter ingenting. Och jag som kommer få mens snart har det inte så bra.. Ska iväg till stan sen och fixa resan till turkiet. och så har jag fått en riktigt förkylning. PALLAR INTE

testning


taggad på sommar nu!


grekland / turkiet?

TURKIET
eller
GREKLAND
Hmm... Svår val, Grekland (kreta) med mamma och pappa eller Turkiet med moa och hennes mamma? När jag blir äldre och pengarna rullar in har jag planer på att landa i Grekland för evigt. Och i Turkiet var jag förrförra sommaren.
Men det låter mer frestande att åka med sin bästa vän än med sina föräldrar. Turkar på burkar here i come!! :)

don't feel like picking up ma phone

So leave a message at the tone, 'cause I don't feel like doin' anyything, I just wanna lay in ma bed!
Börjar dagen med en riktigt soft låt och lite plugg, Idag stannar jag hemma för att plugga som en idiot och för att vila ut. Så jävla ont i huvudet och är så sjukt trött.
;)

19:01

sho bree, Vad händer yao. Har just precis och alldeles nyss käkat och pluggat. Ska slänga mig i sängen och fortsätta plugga och äta en massa godis och prata med min älskling.
Mitt liv är på topp just nu, älskar alla mina nära och kära så mycket! och mig själv. ;)
Sjukt knas bild. men jag älskar min baby sååå himla mycket. ♥

Här är en till jag älskar, utan dig Moa är jag ingenting ♥

igår

måste skriva snabbt för jag har sjukt bråttom, igår var jag hemma och kollade på OC hela dagen, som vanligt dårå. Sen somnade jag runt fem tiden men pappas kompisar skulle komma så jag städade mitt rum (helt frivilligt + dammsuga) och sen kom anna, evelina, johan och andré hem här och gjorde tacos, sen kom moa och åt. Efter det stack vi ut, träffade på zara, emelie, elliot och victor en snabbis i limhamn. När moa åkte hem typ vid nio så kom Johannes och Eric hit, jag fixade mig en stund sen stack vi till kronprinsen och gick hem till Challe. Sen kom lilla Linnea också. Fett lyckad kväll faktiskt.
Klockan två/halv tre inatt kom jag och johannes hem till honom, låg och snackade, myste och ja allmänt sådära. Nu har jag nästan precis kommit hem och bytat kläder och kladdat på lite smink för Pontus fyllde år igår så nu ska vi hem där och fira honom lite, även om jag bara vill vara hemma nu och göra ingenting. Fast får träffa erika iaf! :) Senare ikväll måste jag plugga... kill me.
Min älskling
.
Jag och Eric hahaha!

precis vaknat

Kan säga att det var ganska nice att somna klockan 22 igår. känns som att jag har mycket att göra idag så ska försöka ta tag i det så fort som möjligt. Ikväll är jag ensam hemma så då blir det nog en hemmakväll med moa och så skulle jag nog träffa min älskling, ligger och myser i hans tröja nu ♥♥

min högsta önskan...

...är att åka till Orange County i Kalifornien där O.C spelas in. Jag får ångest av att kolla på bilder därifrån, jag måååste dit!!
OMG tänk att dom har gått här. alltså innan jag dör ska jag hit, så är det bara. Det är ett löfte till mig själv jag ska hålla ;) Trodde aldrig jag skulle bli så beroende och insatt i en tv-serie och särskilt inte OC som jag tyckte var så jävla tråkigt innan att jag hellre kollade på Dr.Phil (som är pest och pina. finns det ett ordspråk som heter så? Ja bra.) Det finns helt ärligt inget bättre än denna serien. Skrattar och gråter med dom. <33

minishopping

En tröja + klämmor örhängen och ett hårband.
Nu har jag precis kommit hem från stan. var med moa, bella och emelie C. ska hoppa in i duschen nu och sen vaxa benen, hoho fett kul. Planerna idag var att jag skulle sova hos moa men hon stack hem helt tidigt så till slut var de bara jag och Bella kvar och vi är riktigt sugna på bio men om inte jag får tag på moa så blir det väl att jag stannar hemma. Till och med min pojkvän dissar mig.. :(

en liten stund

aaaa, så där får bloggen vara sålänge. Helt ok ändå men färger ska fixas och lite annat smått. ses ( Tryck F5 om ni inte kan se!)

väntar på älskling

hejsan Hejsan, Har nästan precis kommit hem från Moa. vi åkte hem till henne en stund efter skolan och gjorde scones och bara va.. Nu sitter jag här i min säng och hade tänkt få undan lite plugg innan Johannes kommer. Men först hade jag tänkt sätta in en ny header. see you latero =)

welcome back elin!

åhhhh så skönt det är att vara tillbaka här! Blogg.se är mer mig liksom, aaa you know what i mean;) Ska blogga här nu och sen får jag se hur det blir. Blogg.se in my ♥! Om ni vill veta mer vad som har hänt under tiden jag har bloggat på k000laelin.devote.se så läs det där! Nu ska jag ta tag i lite pluggande och sedan KANSKE jag fixar designen här. Sätter in en header iallafall. Puss

RSS 2.0