nu går jag över... igen

Nu bytar jag till devoten. Igen. Den heter Elinamandasofie.devote.se. men jag tror jag ska byta till kooolaelin.devote.se istället. Får väl seeeeee. Hörs där!! Puss

SMS-inlägg

img_3119 (MMS)


maybe I'm a lonely girl

Maybe I'm amazed at the way you love me all the time
Maybe I'm afraid of the way I love you
Maybe I'm amazed at the way you pulled me out of time
and hung me on a line
Maybe I'm amazed at the way I really need you

Maybe I'm a girl and maybe I'm a lonely girl
who's in the middle of something
that she doesn't really understand

Maybe I'm a girl and maybe you're the only man
who could ever help me
Baby, won't you help me understand

Maybe I'm a girl and maybe I'm a lonely girl
who's in the middle of something
that she doesn't really understand

Listan - 10 av mina favoritlåtar

Svårt att skriva bara 10, men okejokej:
Maybe I'm Amazed från O.C
Fuck it
I Fell In Love With The DJ
Gubben i lådan så jävla uttjatad men det är sommarminnen som fan
Wonderwall
Hypnotize U
Goodnight And Go också från O.C
Bow chicka wow wow
Turn Around
& Adore u. men den finns inte på spotify.

LÖRDAGKVÄLL


wiiiiiiie

HEEEEEEEEEEEEEEEJ BABES. jag sitter och väntar på en tönt som kallas för Sö och bara softar. igår va vi hos Moa med Eric, Sara och moisen ofc. Chillkrök och sånt, hade ändå fett kul. Imorgon är de skola men det gör ingeeeeet, eller lite. Fast ne. fast jo. eller skitsamma, nu ska jag ta på mig. haaaaj :D

hos saknade sara ♥

shululu, kom precis till Sara med Moa och dom gör jävla rastaflätor i moas hår. Vet ikke vad som händer ikväll, igår träffade jag sö och ska kanske träffa honom idag med. det är fem veckor kvar till februarilov. LÄNGTA!!!!
Känns inte som tre veckor sen vi träffades, mer som år.

Listan - 10 viktiga personer

Jag vill inte göra någon lista för då kommer inte alla med, och jag vill inte göra så någon blir missförstådd så därför skriver jag Alla mina vänner och ni vet precis vilka ni är! + Min familj och släkt. ni är dom allra bästa personerna i hela världen! =)
Ger all min kärlek till er!

just nu

Jag och katten för en minut sen :)
Vi slutade tolv idag sen hände jag, tuff som jag är, utanför skolan en liten stund med några st. Så jag kom hem ett, tog fram böckerna och skulle plugga men det gick inte så bra, eller jo spanskan satte sig på en minut så nu är det bara biologin kvar. jag vill bara sätta på en film och göra absolut ingenting men imorgon är det fredag ♥!!!

de var längesen

Asså herregud, jag har ingen tid eller ork till att skriva här. Skolan började igår(jag somnade klockan fem på måndag morgon. =jag sov en och en halvtimme. TOPPPEEN) och  sedan följde jag med Moa hem, vi åt våra berömda scones och sen gjorde jag läxa och pluggade till provet vi har på fredag. Det har jag gjort idag med och jag är så trött att jag hade kunnat somna just nu även om jag somnade klockan nio igår.. Det ska jag göra också, till en film. Men först ska jag äta jag är fett hungrig, dessutom är det god mat idag. :)

BUD PÅ ATT BLI BLOND IGEN!!!!! saknar det som faaaaaan

Gör ett nytt försök nu. !!!!??? Är ett kis...

Gör ett nytt försök nu. !!!!??? Är ett kissig hungrig och varm och moa skrattar åt mig när clownen stirrar på mig. Jag gillar inte detta !


Jag slår vad om att jag inte e den enda so...

Jag slår vad om att jag inte e den enda som e vaken nu? Har världens ångest och jag är så arg att jag hade kunnat döda någon med bara händerna. Lyssnar på musik och försöker lugna mig/ sova. Det går som det går. Det viktigaste är att sova just nu !skolan ska gå bra nu och då behöver jag sömn :} godnatt


Listan - favorit bloggar

Har inga favoriter men dom jag följer är Moas, saras, lisasöderlundlions isabellelilly, och typ dom stora bloggarna. :P

jag är bäst

zup dudes, Jag vet min uppdatering suger men vet ni vad??? DET ÄR JAG STOLT ÖVER. fast ne, nää igår kom jag hem hel och välbehållen från hässlehulla och då sprang jag rakt hem i mamma och pappas famn, Min systers också för den delen som har varit i gran canaria en vecka!! lyckofis.
Moa kom till mig igen senare på kvällen så träffade vi Sö och Eric. sen somnade jag och moa gott i min säng efter lite pms och helikoptern med brösten. hm, hm moa... Idag vaknade vi upp och gjorde våra välberömda scones och sen softade vi lite och traskade sedan iväg till solariumet och tog oss en solning! Vi åkte vidare till bunkeflo för att träffa sara men jag hann inte så jag åkte hem, duschade, satte mig i sängen och skrev en bibel på bloggen och efter de åt jag pannkakor med min söta familj. KIDDING, jag ska äta det nu. pusssssssssssssssssssssssssssssssssssss

På väg hem!! Ska bli skönt att sova i sin ...

dsc01910 (MMS)

På väg hem!! Ska bli skönt att sova i sin egen säng idag. Dock ska moa joina men det är soft liksom ey yo.


Listan - morgonrutiner

På skoldagar väcker mamma mig halv sju, och sen går jag upp kvart över sju och går på toa. Sen tar jag på mig vilket kan ta evigheter att välja kläder... Sist så sminkar jag mig och borstar tänderna, äter aldrig frukost som min mamma hatar., hihihihihhihihi.
På helger går jag upp olika. oftast mellan 10 och 12. På helger är jag en morgon människa och är typ skitpigg. + på helger äter jag frukost, sen beror det på vad jag ska göra, ska jag iväg fixar jag mig men annars kan jag ligga i soffan ofixad hela dagen. :)

Woho jag överlevde resan och kom tillomed ...

dsc01893 (MMS)

Woho jag överlevde resan och kom tillomed rätt! Nu ska vi dricka smoothie och sen gå på bio. Ses:-D


Jag kommer åka vilse. Det här är mitt slut...

Jag kommer åka vilse. Det här är mitt slut. Jag vill säga till min familj och mina vänner att jag älskar er och jag beklagar min egen sorg och att jag inte blev mer än fjorton, snart femton år. *tar ett djupt andetag* Hejdå.<3


Tjabba Tjena nu ska jag dra mig mot centra...

dsc01885 (MMS)

Tjabba Tjena nu ska jag dra mig mot centralen. Och nej jag har inte min lugg sådär, jag blev bara inte bra på bild;) puss


hässlehåla nästa

godmorgon mina vänner, Just nu håller jag på att städa dansa och packa. Tre saker i en smäll, det ni! Jag ska snaart hoppa in i duschen och fixa mig för idag drar jag mig mot Hässleholm. Dock ska moa inte möta mig på centralen och därför kommer jag åka vilse och dö. Jag kan sätta mitt liv på det. Om jag är nervös? neeeejdå..

Listan - din favoritplats

Min favorit plats är nog sängen heheheh. Nej nu skojar jag bara. min favorit plats är oftast här hemma. Annars är det i Sälen som nästan är mitt andra hem. Där trivs jag bäst och där kommer alltid den barnsliga sidan av mig fram. En annan favorit plats är Moas lägenhet. vet inte varför men det bara är så :P och så är det utomlands jag trivs myyycket bra!
Sälen 2008

nyårs bilder på mig och Erika

Vi är bäst!! ♥

hit me one more time oh baby baby

asså AHAHAHA för rubriken... Jag har inget att skriva. Tomt på ord. Hallo hallo hallo... hall..o.. hal...l...ooo. EKO EKO EKo Eko eko..... För er information sitter jag och målar naglarna och laddar fortfarande ner musik. Trevligt trevligt. Jag är väldigt väldigt sugen på godis och inte blev det bättre när jag gick inte på moas blogg, nepp. nejdå, nej nej.
Nu är iallfall min älskling hemma men tyvärr träffas vi inte idag :(. Japp jaja jaaaa Nu ska jag fortsätta med göra-inget-vettigt-alls-för-det-är-faktiskt-lov. Jag känner mig som en slav. Hajdo
Mycket gammal bild, och ojsan o hoppsan vad jag ser besvärad ut. inte bra det nej

she's the man

Sexigaste någonsin & så är han med i She's the man som jag precis såg. så gullig film <33333 Typ mest för my baby är med men annars också hehe. Cute

Vaa? Vadå emo?!

dsc01877 (MMS)

Vaa? Vadå emo?!


download

Hello bitches,
Min dag har varit precis som de andra. Suttit hemma och gjort ingenting, eller jag har ju varit med sandra men tillsammans har vi inte gjort ett skit. Just nu håller jag på att bränna över OC och andra filmer på cd-skivor och ladda ner musik.
naw ♥Saknar sommaren och Dollar$$$

Listan - saker du hatar

Hata är ett starkt ord men jag stör mig jävligt mycket på folk som fjäskar och söker uppmärksamhet, bara för jag såg gruppen på fb precis så får folk som säger att dom sera fula ut varje dag hela tiden, bli ett exempel. Jag gillar inte att göra saker jag blir tillsagd åt som t.ex städa rummet och göra läxor men däremot städar jag gärna rummet om det ser för jävligt ut OM någon inte har sagt till mig. Och så hatar jag kött.


''Hallå, jag heter Chicken Nuggets''

wäääh

jag är jete kisig nöddig..:( Jag vågar inte ens gå på toa, och jag har egentligen ingenting att säga men på två dagar har jag sett 14 filmer som jag aldrig har sett förr. Snacka om inget liv eller vad? jag trivs iaf:D ska ladda ner musik till podden nu och försöka sova i tid.. yes ha det Fett

mitt rum

Har käkat våfflor med sandra och nu ska vi se Paranormal activity som hon tjatar på mig om.....
mjao;)

günaydın /godmorgon

Så gulliga mina föräldrar är dom har köpt en ny mobil till mig, men då var jag tvungen att städa mitt rum och leta upp cykeln. Rummet är klart men cykeln kommer väl föralltid vara borta… opsi. jag låg och kollade på 8 Mile till klockan fyra igår, och det är en av dom bästa filmerna jag har sett. Eminem är också med i den, den var riktigt bra och man blev nästan lite kär i han.. höhö, Dammsugaren står och väntar på mig precis som dammtorkaren eller va fan det heter så dom ska jag umgås lite med nu och snart kommer väl sandra också =)


Listan - saker du älskar

Min familj kan jag inte leva utan. Vännerna är det bästa jag har. Min mobil älskar jag (wow påtal om mobiler, mamma o pappa har köpt en mobil till mig?!?!?! utan att jag visste wiaiwiwiwiuauauuw?!?!) Måste väl säga att jag älskar min data också då :blush: ja okejokej den suger men datan är väl det bästa tidsfördrivet någonsin. Jag älskar min säng(!!) och OC ♥♥ Och mig själv då ;)
naaaawwwww

nattuggla. typ?

Varför gud varför låter du mig vara trött utan att kunna sova :( Detta suuggggggger kanske för jag somnade klockan fyra inatt, gick upp tolv och sov från klockan sex till nio innan… Vad hände med att vända tillbaka dygnet elin? ja.. Det undrar jag med. Nu när jag har sett klart The last kiss som var ganska dryg och konstig men ändå ganska bra så finns det inget mer att göra.
.
Jag kan ju sätta på Tomten är far till alla barnen, eller 8 Mile. frågan är om jag orkar. också är jag sugen på flingor. Ikke bra med nattmat. Men måste man så måste man, och är det lov så är det!
Jag saknar dig så jäääävla mycket du måste fan komma hem nu snorunge!

Mums

dsc09595 (MMS)

Mums


Listan - 10 saker om dig själv

1. Mitt enda riktiga beroende är mina vänner.
2. Jag har bacillskräck, extrem bacillskräck vilket jag inte har haft innan.
3. Denna ingår väl i 2an men måste ha lite fler hähä men jag kan inte röra plastfolie. blää
4. Fötter är min största fobi.
5. Mörker också. Det värsta som finns
6. Sara och Moa är mina allra bästa vänner. men ingen kan jämföra sig med min syster =)
7. Sammanlagt i hela mitt liv har jag/och/eller mina föräldrar lagt kanske 3000:- på tuggummi till mig, ojsan:P
8. Jag tycker stora starka armar är sexgare än magrutor och jag dör för killar med mörka ögon.
9. Jag älskar att skriva, innan skrev jag minst ett word dokument varje dag. Men sen försvann min bästa vän och min inspiration försvann. Men jag försöker skriva så mycket som möjligt för jag brinner för det. När min data gick sönder i somras grät jag flera gånger för 10 texter försvann och dom betyder jävligt mycket för mig.
10. *hör ihop med nian hehe* Jag vill bli journalist eller författare, Och när jag säger så menar jag inte sydsvenskan eller aftonbladet ;)
mmmmm look at those arms

Listan

Dag 1 - 10 saker om dig själv.
Dag 2 - saker du älskar.
Dag 3 - saker du hatar.
Dag 4 - din favoritplats
Dag 5 - morgon rutiner
Dag 6 - favorit bloggar
Dag 7 - 10 viktiga personer.
Dag 8 - 10 av dina favoritlåtar.
Dag 9 - 10 sätt att vinna mitt hjärta på.
Dag 10 - 10 sista ord du hade velat säga innan du dog
Dag 1 - 10 saker om dig själv.
Dag 2 - saker du älskar.
Dag 3 - saker du hatar.
Dag 4 - din favoritplats
Dag 5 - morgon rutiner
Dag 6 - favorit bloggar
Dag 7 - 10 viktiga personer.
Dag 8 - 10 av dina favoritlåtar.
Dag 9 - 10 sätt att vinna mitt hjärta på.
Dag 10 - 10 sista ord du hade velat säga innan du dog
.
Tog en ny lista av moa, har ingen fantasi till att skriva något för jag ligger som en soffpotatis i min säng och kollar på film dag ut och dag in. Men idag har jag faktiskt gjort lite nytta, jag följde med mamma och handlade sen träffade jag sandra. Vi spelade nostalgi spel, Tex kalaha, Vem ser bäst och Nalle puh lottospel hahaha:) jag har precis ätit bakad potatis oooo och sandra är uppe och äter sen Ska vi kolla klart på filmen Life Size.

och ibland är det INTE så kul

Jag ligger i min stora feta mysiga gosiga säng och bara vill dö en stor smula för jag är så jävla hungrig. Och hade det inte varit för att jag såg Det igår och senast idag så hade jag suttit med en stor skål med flingor och två mackor och ett glas med mjölk och tryckt i mig. Men neeeej den jävla clownen ska förstöra allt. fuck you clowny booi. Fuck you!! FATTAR DU?!

Ligger och Kollar på american pie och äter...

dsc09585 (MMS)

Ligger och Kollar på american pie och äter popcorn. Jap ibland kan livet inte bli bättre


felsms.com

Hej hopp jag sitter med ansiktsmask och dricker äkta iste från turkiet. Jadå!! Ikväll ska jag inte göra ett skit precis som alla andra dagar, jag ska kolla på film och lägga mig i tid och sova för en gångs skull. kanske dags att vända tillbaka dygnet. Ska fortsätta läsa vidare sms på felsms och få mig dagens skratt som varje dag annars, Och pilla av min mask :)

godmorgon

Tralalala jag vaknade för 15 minuter sen och äter frulle bulle och väntar på att moa ska vakna. Sov i min systers säng inatt för det va 100 grader i mitt rum, moa kollade på film och bet på naglarna hahah jag fick spel asså. Dessutom saknar jag min syster som ska vara borta i en vecka. Hon är typ aldrig hemma längre :(

med min töntiga kompis

Ska käka gurka och dippa yey och sen ska vi kolla på It eller Det som den heter on swedishhhh. See ya later nu är klockan snart 2 januari 2011 FAN VA FETTT

suck my dick while i fuck that ass YEAH

det enda jag har gjort idag är kolla på film, Massor med filmer fast moa kom klockan fem Fast vi kollade film då också mehe. Hon lämnade mig precis men kommer soon again och då ska vi hitta på något kuligt. Men tills dess ska jag måla mina naglar och kolla mer film:D seya bitch

bara för att

FAVORITERNA
Glass: mjukglass med nötkross och noguatsås hehe
Musik: blandat
Färg: rosa
Film: skräck och tjejfilmer
Språk: franska är så jävla kul hahaha men Dock inget favorit
Länder: Bulgarien och Grekland
Städer: Göteborg
Skolämne: Hahaha vänta.. hahahahaha
Mat: mexikansk kyckling någonting
Sport: Ingen...
Såpa: kollar inte på såpor
Tv Program: OC utan tvekan
Efterrätt: vit chokladmouss (hur det stavas vet i fan) med hallon och blåbär och smulad digestive, mm mumsi
Band: Inget
Idol: idol.. kändis? Channing tatum och Benjamin McKenzie
Klädesplagg: är jag tråkig om jag säger mina nya mjukiskor? :blush:
Affär: Malmborgs hahaha:( nej jag skoja
Kex: Äter inte kex
Chips: dill eller grill
Läsk: cola
Drink: --
Bil: ???
Egenskap hos annan människa: Humor, omtänksam
Modell: tyra banks
Och nu saker jag verkligen hatar:
Språk: SPANSKA kan ta sig där bak
Skolämne: Verkligen alla. men matte NO och SO kan slänga sig
Mat: kött
Affär: ingen
Artist: Inga
Tv Program:  oprah, och sånna som inte har någon mening.
Filmer: Alla b-filmer suger
Egenskap hos annan människa: oförskämda otrevliga och ja.. oförskämda
tog den från paow.se
FAVORITERNA
Glass: mjukglass med nötkross och noguatsås hehe
Musik: blandat
Färg: rosa
Film: skräck och tjejfilmer
Språk: franska är så jävla kul hahaha men Dock inget favorit
Länder: Bulgarien och Grekland
Städer: Göteborg
Skolämne: Hahaha vänta.. hahahahaha
Mat: mexikansk kyckling någonting
Sport: Ingen...
Såpa: kollar inte på såpor
Tv Program: OC utan tvekan
Efterrätt: vit chokladmouss (hur det stavas vet i fan) med hallon och blåbär och smulad digestive, mm mumsi
Band: Inget
Idol: idol.. kändis? Channing tatum och Benjamin McKenzie
Klädesplagg: är jag tråkig om jag säger mina nya mjukiskor? :blush:
Affär: Malmborgs hahaha:( nej jag skoja
Kex: Äter inte kex
Chips: dill eller grill
Läsk: cola
Drink: --
Bil: ???
Egenskap hos annan människa: Humor, omtänksam
Modell: tyra banks
Och nu saker jag verkligen hatar:
Språk: SPANSKA kan ta sig där bak
Skolämne: Verkligen alla. men matte NO och SO kan slänga sig
Mat: kött
Affär: ingen
Artist: Inga
Tv Program:  oprah, och sånna som inte har någon mening.
Filmer: Alla b-filmer suger
Egenskap hos annan människa: oförskämda otrevliga och ja.. oförskämda

Tagga det nya året

År 2010 var både upp och ner. Det fanns bra perioder och dåliga, 2011 ska bara ha bra. 2010 gick som en berg och dalbana men detta året är det nya tag, jag ska stanna på toppen och kolla på utsikten, aldrig mer vill jag känna känslan i magen när man åker ner. Mina nyårslöften ska jag hålla också!! VARA NYTTIGARE det är verkligen ett måste, börja på boxning :D, sköta mig i skolan Och ett hemligt ;) 
Ska börja på en ny design och äta frukost sen får vi se vad den nya dagen på ett helt nytt år bjuder pååå :D
OCH jag slutar med den jävla listan och börjar på en annan, nu när det är nytt år så får jag lägga den bakom mig så nu kör vi allt nytt och fräscht wiho

1 januari 2011

Jag trodde nyår skulle bli jävligt fett, att jag skulle festa som aldrig förr men nu känns det verkligen som att 2011 kommer bli ett bra år. Jag hade lite pms innan för ingenting blev som det skulle men jag och Erika skrattade som idioter som alltid så det blev bra ändå. Nu vaknar jag upp obakis haha och ett nytt år har börjat. inte fel det heller. Åhhh 2011 ska bli mitt år, det ska bli så jäkla bäst fy fan alltså:D Gott nytt år!!

GOTT NYTT ÅR ♣


RSS 2.0