Ej fixad!

Söt :)

Skankiga

En riktigt ful, tjock och äcklig bild på mig och moa!!!!
Godkväll damer och herrar! Hur har din dag varit elin? Jo tack, den har varit ganska bra faktiskt. Bakade bullar på hemkunskapen, gick förbi cellos och tog en glass efter skolan, åt goggan efter det, gick till ip och kollade när casper & company spelade fotboll, gick in på hemmakväll och köpte film och godis åt moa, gick hem igen och nu ska jag sätta på en film. Adios

Härlig sommardag

halli hallå. Kom hem för 20 minuter sen från geijerskolan. Jag och felicia gick hem till henne efter skolan och åt sen gick vi till Ip med Casper, Albin, Kalle och Popko, sen kom marcus och så spelade vi fussball. Sen stack felicia och marcus och albin så vi andra stannade kvar någon timme och sen gick vi till Bellezza och efter det till geijer och fortsatte spela fotboll. Är död i hela min kropp nu och tänker inte röra mig en cm till just nu! Ska bara kolla på film och äta godis!! Mums, pusspuss :)

Tisdag

Orkar verkligen inte skriva alls mycket..:( Jag har varit i skolan idag, och jobbat från 16-20. kom från jobbet 20.30 så då gick jag och Moa raka vägen till goggan och sen till bonnys. Nu är jag hemma och ska käka en stor fet kyckling-pasta sallad och kolla på film!! Have a nice dayyyy

Ingen rubrik

Oj oj oj.. Igårkväll hade vi det sååå himla mysigt!. Vi satt och kollade på en film som heter THE DARKROOM. Sen skulle vi sätta på en annan film men katten hade typ tagit sönder dvdn:( Så vi kollade på Hostel2, Efterlyst och Hollow Man II typ… När klockan va tre så bestämde vi oss för att dygna annars hade vi aldrig kunnat orka upp imorse men Alice och Moa halvsov i soffan halv fem så då gick jag in och la mig.. Alarmet ringde kl9 idag och jag snoozade typ 20 ggr.. Kom iallafall upp till slut när alice kom in och satte sig på sängen, Så vi kokade kaffe och gjorde havregrynsgröt till frukost;)
-
Begav oss mot jobbet och FYFAN!! Det var den hemskaste jobbdagen jag har varit med om...! En tant som skrek som en stucken gris och strutar tog slut, vi hittade inte nycklar hit och dit, lalalala... HAhahaha fyfan ska inte snacka mer om det men de var hemskt.! Efter stresset tog slut gick jag och moa och solade en tio minutare bara. Sen tog vi bussen ut i stugan och åt potatis med grillad kycklingfilé och guacamole, MUUUMMMSSS, Sen gick vi till hemmakväll och köpte godis och kollade på film. Har hunnit duscha också och nu ska jag lägga mig så jag orkar upp imorgon. Deprimerande att skolan har börjat igen.. Går iaf bara tis-tors sen är det friluftsdag på fredag. Palla skriva mer.. naj, pusspusspussssssss

Hässleholmsbilder

Jag är redo för hässleholm! Ser dock väldigt bekymrad ut..
-
Moa på tåget
Jag och moa inne på toan på påskfesten efter moa hade försökt bajsa utan framgång.. ;)
mot tååååågeeeeet

Fredagsbilder

♥♥♥♥
Lagade as god mat!
.
Lånade Johans keps och lekte Gb, hate them!!!!
.
Jag och moa i hissen innan mc donalds
.
Jag och Alice, hihi
♥♥♥

Fredag/Hässleholm

I fredags solade jag och moa lite, sen träffade vi Alice och softade vi med några hos moa. Var riktigt kul faktiskt!
Däckade hos moa sedan.

Igår åkte jag och moa till hässleholm, fick stressa som djur och ändå missade vi tåget.. När vi kom till hässleholm var på sjukhuset en stund och träffade moas mormor, sen åt vi lite och stekte i solen. På kvällen gick vi på påskfest och det var riktigt kul faktiskt! Målade ägg och åt massa gott. Fick vara servitriser ;) woho.. Nej sen kom vi till moa och jag somnade till en äcklig skräckfilm.
Idag åt vi Grillat för första gången i år!! Sjukt gott! Åkte till malmö och jobbade och sen kom alice, köpte GoGo Green och det va MUMS! Har precis kommit hem från hemmakväll och efter en 10 minutare på meddo. Häärligt. Nu ska vi kolla film och äta chiiips, gött! Lägger upp bilder imorgon. Pusss

Solar med moa!


15 minuter

Åh vad nice! Snacka om att ha fått färg.. Innan det var jag och Sandra i småbåtshamnen och solade och softade musik, sen gick vi till meddo. Nu ska jag dammsuga och sedan hoppa in snabbt i duschen. Ikväll blir det grillning på sibbarp med härligt folk! Guuud vad jag älskar sol & lov! <3

Best of idol

-
-
Jag DÖÖÖÖR!

KÄRLEK

Vill tacka Emelie, Alice och Moa för en helt jävla underbar kväll!!
Alice och Moa kom till mig vid ungefär ett tiden, då hade jag amerikanska pannkakor klara till dom, vi åt det som frukost och sedan var vi uta hela dagen, käkade pommes och gick upp 1kg. ;) När Alice tog taxi hem halv sex började jag och Moa fixa oss och sen åt vi mat som mammi gjorde. Efter det mötte vi upp Emelie i limhamn, tog bussen till centralen, med Alice också, sen åkte jag och moa tillbaka till aq-va-kul och mötte Palle. Sen åkte vi tillbaka till centralen och vidare till stapeln i västra hamnen. kom hem för en halvtimme sedan eftersom Emelies systers pojkvän körde hos hem, åkte genom limhamn och hetsade mot folk. HAHAH dog av flabb!! Gjorde jag iförsig hela kvällen också.. :D GRYM KVÄLL TJEJER! Ses imorgon. :)
Kommer helt klart somna med ett leende på läpparna, en helgrym dag/kväll

Sex bilder

Jag inatt ;)
-
Moa och Alice på sibbarp innan idag <3
-
Fick typ sju bedövningssprutor hos tandläkaren innan idag!! Skulle dra ut en tand och jävlar i helvete vad ont det gjorde, tryckte sönder mammas hand och grät som en bebis:( Så synd om mig visst? Ja jag vet.. Gick hem och sov sen, bedövningen höll i i tre timmar!!!! Sjukt synd om mig, och det blödde som en idiot.. Aj.

Mat ♥

Första glassen i år med nötkross och nougatsås ♥♥
-
Nattamat ♥
-
För en timme sen ♥♥♥♥

Cellos

Igår jobbade jag för allra första dagen på Cellos! Kändes som nostalgi, vet inte hur många minnen jag har där från förra sommaren. Aja, och åt årets första mjukglass också, LIMHAMNS GODASTE! Jag loooovar den är godast, vi har ett specialrecept i;)

Life goes on

Herrejävlar... Dagarna bara flyger förbi och jag kommer för helvete inte ihåg vad jag gör?! Igårkväll åkte iallafall jag, Emelie, Moa och Zara hem till Sorush där det var typ 10st andra också. Ganska drygt där faktiskt, men jag och Moa var hemma vid mig runt elva och gjorde inte ett skit. Åt lite nattamat senare och somnade runt två. Idag vaknade vi halv elva! Var sjukt sega men klockan 15.00 stog vi i Cellos och sålde glass! Slutade klockan åtta men det var överdrivet mycket folk så vi gick därifrån vid nio!!?? Då mötte vi upp Alice, gick till bonnys sen till mig.
Senare gick vi till djupadal för att Alice skulle träffa julius så vi kom på sån smart plan men han är helt borta så vi tog taxi till stan och köpte pizza och kebab sen gick vi hem till moa och käkade ;) Klockan 1 stod min syster utanför med Johan och så körde vi hem, så nu sitter jag här trött som en giraff och ska sova alldeles strax. Ska upp halv sju imorgon(!!) för att vara hos tandläkaren 07.10 och dra ut en tand.. men det är ju fresh.
Har några nya bilder på mobilen som jag lägger upp imorgon, har ingen sladd nu! Possposs på ω (gumpen)
Två sjukt gamla bilder på mig.. sen i somras!

Atmosfear

Vem vågar åka nya karusellen på Liseberg? Premiär den 23 april!

Om i lördags

Jadå, moa kom till limhamn, satt på en trappa och snackade lite. Sedan åkte vi hem till henne och hennes mamma var på topp ;) När dom hade gått dunkade vi musik och Albin, Victor, Casper, Emelie och Marcus kom. Va lite galet där men ändå lugnt, hahaha okej... Marcus gick tidigt bara för att lämna hans läkerol!! Stora utropstecken på det. Lite senare kom Robert hem så då tog vi taxi till Borgarskolan och sedan vidare mot sibbarp. När det blev tråkigt där gick jag, moa, albin, victor och casper hem till albin och gjorde ingenting.. Vera, Linnea och Felicia kom dit en liten stund sen åkte jag och moa hem. Satt och åt chips med dippa sen däckade vi.

I söndags gick jag och moa upp hyfsat tidigt faktiskt, åt frukost, chillade lite, lyssnade på musik osv.. Sen tog vi bussen till erikslust och hämtade hennes nycklar och sen åkte vi hem till mig, gjorde pannkakor och sen kom Morgan :D Sen gick vi till bonnys och träffade Victor och gick hem till mig.. Jag och moa duschade sen gick vi och åt pizza. När jag kom hem så kollade jag på film och laddade ner några andra. Var och är inte på humör för att blogga för det finns absolut ingenting att skriva om. Men kolla på videon det är värt det, hahaha! Och bilden kan jag fan inte sluta skratta åt.

HTC Wildfire

Nu säljer jag ming HTC Wildfire som jag köpte någon gång i januari. Jag gav 2700:- för den och jag har använt den i sammanlagt en och en halv månad ungefär. Jag tänker sälja den för 2000:- men är villig att gå ner till 1700:-, den har en pytteliten repa där upp och hjärtat ni ser på baksidan är av blyertspenna så det är bara att sudda ut. Jag hade tänkt sälja den eftersom jag fick en ny Xperixa x10 mini och blev överlycklig, och använder hellre den än min HTC. Annars är det en bra mobil, kan bli lite seg om man har för många sms. Det är en sjukt fin mobil också, ett billigare val av Iphone ;) Som jag dessutom ska köpa efter sommaren!
Om ni är intresserade, skicka ett mail till mig på facebook där jag är inne oftast, Elin Amanda Sofie Andersson heter jag där! :)

Me today

Två snabba och trashiga bilder, orkar inte fixa mig just nu, usch. Jaja nu ska jag iväg och möta moa! Puss

Yesterday

Godmorgon:). Eller mja.. har varit vaken sedan klockan tio, men ändå. Igår var absolut ingen intressant dag men kan skriva bara för att.. Sara kom till limhamn efter skolan, vi satt ute i solen och pratade lite, sen gick vi tillbaka till skolan och mötte upp moa. Träffade på felicia och casper och några andra så vi satt kvar där en stund. Sen gick vi hem till mig och fixade oss, åt osv. Tog bussen till mamma och hämtade pengar sedan gick vi till moa, och sen åkte vi till Nobeltorget med Abdi, Simon och Andy.
När klockan var halv nio satt jag och Sara på bussen mot limhamn, skulle träffa Simon och Victor där vilket vi också gjorde. Sjukt tråkigt, så när dom bestämde sig för att gå till simon så gick jag hem och laddade ner några filmer sen somnade jag.
Nu sitter jag och väntar på moa, senare ska vi hem till henne och laga mat, sen får vi se vad som händer!
Idag ska bli en bra dag.

Hejsan

Nu: Skola från 9-13 med två lektioner + klassråd. Det kallar jag en bra skoldag, sen är det lov!!! Hur nice?!

Jag har inget liv

Jag har varit sjuk hela veckan, TUMMEN UPP! Idag gick jag till skolan, var på två lektioner, slutade halv ett sen tog jag och moa bussen till södervärn och träffade Arafat och Naber(?) typ.. Hm, ja. Var där till halv fem något? Sen åkte jag och moa hem och fixade picknick, låt mig skratta hahaha! Vi gick ut och letade upp ett ställe att sitta på men hittade tyvärr inget :( Så vi gick hem och satte oss på balkongen i det fina vädret istället!
Satt där till sara ringde sen begav jag mig mot kära limhamn, vi gick mot berga och där träffade vi sånna töntar ;) Sen slutade felicia sin träning så vi snackade litta allihopa, aaaa. Sen gick jag hem och nu ska jag äta keso med banan och dricka ett fett stort glas med isvatten! Puss puss på gumpalallan.

If you fucking with me...

You fuckin' with my ghetto soldier

This is just for you ♥


For the Gz

FRESH LIKE ME

Girlpower ;)

Är det bara jag som tycker det är riktigt töntigt att allting ska bli en stor sak om någon lägger ut en bild på sig själv i bara trosor och bh? Det är flera tusen mer människor som ser en när du går på stranden i bikini än dom som ser dig på internet?! Och om en kille med en massa magrutor lägger ut en bild på sig själv i bara kallingar så är det helt OK? Jag fattar inte grejen, alla tjejer/kvinnor är fina precis som dom är så varför skulle det vara något dåligt att visa upp sig själv? Det är väl faktiskt bättre att göra det än att ligga inne och skämmas över sig själv! Då snackar jag inte att man ska lägga upp flera nakenbilder på sig varje dag, men bh och trosor??? What the fuck is the big deal?! Kan någon snälla förklara det för mig för jag förstår inte vad problemet är! :)
Hey! Jag heter Elin och jag går faktiskt till stranden med hälften av dessa kläderna på mig!!

Nyduschad.

Tog en liten stund till bara mig själv, duschade, rakade mig och rensade tankarna osv..! Hoppades på att känna mig lite friskare men det var utan resultat... Så istället hade jag tänkt ta en ipren och en piggelin och bara ta det jättelugnt hela kvällen. ♥

Because I have..


Tre sjukt bra låtar!

Ghetto Soldier
-
Gz and hustlas
-
Huslter

Fortfarande sjuk

Guuuud?! Varför just mig? :( Jag vill vara allt annat än sjuk just nu!! Ligger och tycker synd om mig själv och bara trycker in piggelin. Måste bli frisk, måste bli frisk!! Allting i huvudet snurrar runt och jag måste snyta mig varannan minut, och då ska vi inte prata om hur ont jag har i min hals, och hur det gör ännu mer ont när jag hostar?
Aaaaj, ajjjj, AJ, tyck synd om mig, buhuhu :(
Tummen ner för att vara sjuk!!
(klicka på bilderna för att göra dom större)

The parent strap

Sho sötisar, idag har jag legat hemma och kollat på film och sovit. Gick hem efter två lektioner för jag har blivit förkyld big times. Nu ska jag sätta på en film och äta piggelin i hopp om att min hals blir bättre!
Hoppas ni mår bättre än jag :)
Nu när solen är uppe och det är varmt och verkligen vår ute så vill jag sola och är taggad på att springa en runda. Så typisk mig att bli sjuk bara för det

I fredags!

Så åkte jag och Moa hem till mig och gjorde något. Jo, jag duschade och vi fixade oss osv.. Var meningen vi skulle till Hässleholm men ingen av oss orkade så vi drog till Söderkulla för att hämta Moas väska som vi glömde i torsdags. Vi skulle egentligen dit en snabbis men så blev det inte… Vi stannade och hade riktigt jävla ball istället. Vid elva-halv tolv åkte jag, Moa och Arafat till Mcdonalds, åt en mc chicken, pommes, två pajor och två glassar :$   ( Ni ville veta visst) Sen gick vi hem till Moa och låg och snackade, när han stack somnade vi dirr.

Hässleholm

I lördags kom mamma och hämtade mig hos moa, så vi åkte hem och tog ett jävla snack med pappa också och sen fixade jag mig och åkte upp till stan där jag mötte upp moa. Vi gick vidare mot centralen så åkte vi till hässlehullllaaaaaa! Där gjorde vi inget alls vettigt, vi gick en jäkligt lång runda med hennes pappa, åt supergod mat och kollade på två filmer som vi däckade till.
Idag åt vi frukost, gick ut och solade (19 GRADER I SKUGGAN!!!!), anteckna att jag fick färg och fräknar. Ett stort fett plus på den! Sen gick vi ända in till stan och träffa Edem. Sen gick vi hem och åt mat, tog tåget till Malmö och träffade Andy, Abdi och Jorby (? tror jag det va..) en liten stund. Så jävla balla pågar det där asso;) jag kom hem för en timme sedan och har tryckt i mig två mackor så nu är det läggdags för mig. Pussss!

Lite nytt

+ ett par vanliga tights

Igår, 7/3

Ska skriva om igår lite snabbt, det va fettttt ös. Jag och Moa gick hem till mig efter jobbet och gjorde mat, sen åkte vi till stan och hämtade pengar hos mammi. Sen köpte jag mig en jordgubbspaj(!!) och så åkte vi till söderkulla och träffade Andy och Arafat på en lekplats hähä. Sen käkade vi pommes och efter det drog vi hem till Andy och chillade könen. Jag och Moa åkte därifrån vid nio, så var hemma runt tio och slocknade elva. määhhhhhhh
HAHA

"En del kor är svarta. Dom är invandrare" 5år

Sista dagen på dagiset idag. Saaad :( Fick en bild på det sötaste barnet idag, Philip. fast han är mer en viktor.
Jag måste göra mig iordning snabbt nu, duscha, hänga upp tvätt och sånt... Ska till hässleholm med Moa idag fast jag pallar icke. Men aaa.

Bästis 4-evah DUDE

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA jag vet inte hur mycket vi skratta åt denna bilden!!KOLLA det ser ut som min ena bröst hänger ut men det är min axel. HAHAHAHAHA dööööööörrrr
HAHAHAHAHAHAHAHA KOLLA DVÄRGEN!!
"Come to mama!"
FAKE SMILE, HAHAHA! Dubbelhaka nr1 !

How to eat toffifee

1. Stoppa in den
2. Smaka efter
3. Njut, klappa dig på magen och säg "mmmm vad gott"
Nu är du en äkta toffifee eater. Be happy

Mamma och pappa sover och jag är en astronaut!

Har inte så mycket att säga eftersom det händer samma saker om och om igen på dagiset. Var ute och lekte med barnen i två timmar, åt skit pulig lunch, gick på rast och sen ritade jag och spelade memory med två av dom sötaste barnen, Filippa och Samuel. Hade gympa och sen slutade jag. Så synd att man inte får ta bild på barnen :( AP SÖTA!!! Nu ska jag umgås med moa, *umgås.....*

Mmmm kinesmat

Hello hello. Asså vad fan har jag gjort idag.. förutom att vara på dagiset där barnen drar i en non stop, nyser och hostar rätt ut, hoppar i soffan så dom får näsblod, gråter och skriker eller gör något annat ljud hela tiden. Får ont i hela kroppen och jag känner mig just nu mest död. Mamma beställde hem mat till mig och moa som va super duper gott, nu ska vi ut på en promenix och när jag kommer hem ska jag göra absolut ingenting!!! Toodeeels

I'm great in bed, I can sleep for days


Tidsfördriv...

Ärlighet:
Ditt äldsta hångel? to old
Hur många har du varit riktigt kär i? En.
Vad tycker du om kärlek? Det är väl både bra och dåligt men helt underbart när den man älskar älskar en tillbaka så ta vara på det:)
När kramade du någon sist? Mammi idag.
Saknar du någon speciell person? Faktiskt inte :)
Har du svårt för att bli kär? Om jag har.
Är du singel? JA:D
När fick du senast en komplimang? Igår
Har du hånglat med någon av samma kön? Ja
Har du någonsin:
Varit medvetslös: Ja
Hånglat med nån riktigt ful: Mindre snygg ja, ful nej
Hånglat med fler än 50 pers: Verkligen inte
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll?: Ja
Gjort något riktigt dumt? Ja
Gjort något du verkligen ångrar? Ångrar inga saker jag har gjort.
Varit nykter på nyårsafton? ja?!
Åkt ambulans? Nej
Gjort nåt olagligt? Ja
Blivit polisanmäld? Nej
Slagit ner någon? Men nej.
Skämts över dina föräldrar? Har jag säkert
Tar du droger? Nej.
Dricker du? Kan hända
Varit kär? Ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Nope:)
Är du ensam nu? Nej. eller moa sover i försig..
Vill du gifta dig? No way
Vill du ha barn? Nej!!
Senaste personen som:
Sov i din säng? Moa
Såg dig gråta? Ingen aning.. många
Fick dig att gråta? Med risk för att låta deprimerad, men livet.
Du delade en cigg med?
Du gick på bio med? Moa och hennes pappa
Skällde på dig? pappa
Har du ...de senaste 48 timmarna:
Gråtit? Nej:)
Kramat någon? Ja
Pussat någon? Ja
Köpt någonting? Ja
Sjungit? Ja
Saknat någon? Usch ja.
Haft sex? Nej
Ärlighet:
Ditt äldsta hångel? to old
Hur många har du varit riktigt kär i? En.
Vad tycker du om kärlek? Det är väl både bra och dåligt men helt underbart när den man älskar älskar en tillbaka så ta vara på det:)
När kramade du någon sist? Mammi idag.
Saknar du någon speciell person? Faktiskt inte :)
Har du svårt för att bli kär? Om jag har.
Är du singel? JA:D
När fick du senast en komplimang? Igår
Har du hånglat med någon av samma kön? Ja
-
Har du någonsin:
Varit medvetslös: Ja
Hånglat med nån riktigt ful: Mindre snygg ja, ful nej
Hånglat med fler än 50 pers: Verkligen inte
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll?: Ja
Gjort något riktigt dumt? Ja
Gjort något du verkligen ångrar? Ångrar inga saker jag har gjort.
Varit nykter på nyårsafton? ja?!
Åkt ambulans? Nej
Gjort nåt olagligt? Ja
Blivit polisanmäld? Nej
Slagit ner någon? Men nej.
Skämts över dina föräldrar? Har jag säkert
Tar du droger? Nej.
Dricker du? Kan hända
Varit kär? Ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Nope:)
Är du ensam nu? Nej. eller moa sover i försig..
Vill du gifta dig? No way
Vill du ha barn? Nej!!
-
Senaste personen som:
Sov i din säng? Moa
Såg dig gråta? Ingen aning.. många
Fick dig att gråta? Med risk för att låta deprimerad, men livet.
Du delade en cigg med?
Du gick på bio med? Moa och hennes pappa
Skällde på dig? pappa
-
Har du ...de senaste 48 timmarna:
Gråtit? Nej:)
Kramat någon? Ja
Pussat någon? Ja
Köpt någonting? Ja
Sjungit? Ja
Saknat någon? Usch ja.
Haft sex? Nej

√ Download: nostalgi

Har laddat ner flera hundra låtar nu, rensat datan från alla bilder. Finns absolut ingenting på datan förutom musik. Och ny lyssnar jag på nostalgi låtar. Får flashbacks från allt möjligt, sommaren 2009/-10.
Moa ligger däckad bredvid mig, är ganska avundsjuk på henne.. Vi ska käka något sen dra ut hoppas jag :) Så får det iallafall bli om jag bestämmer, och jag bestämmer alltid!

För 30min sen...

stod victor och pissade på gatan, HAHAHA! Sjuk idiot. han kom hem hit en stund innan så vi låg och softade sen följde jag och moa han ut och nu gör vi i.n.g.e.n.t.i.n.g. Men det är inte så ovanligt. ;)

Home

Hallå hejhej hejsan osv. Kom precis hem med moa hack i häl hahah hur fult...? Var precis ute och träffade Zara, Emelie, Victor, sigge och Joel. Sen kom några andra när vi gick.
Idag har jag och moa gjort absolut ingenting. Satt nere vid sibbarp en stund innan i det super duper härliga vädert. Och så har vi ätit våfflor med grädde och sylt, mhm mhm. Och pasta med sparris. Ja Usch ja.. Igår satt vi båda vid vars en data och var så sjukt sociala med varandra.. Moa däckade vid tolv och jag satt uppe till fyra. Känner mig helt död som en zombie men what to do....
Toodels

Sommar 2010

man kan inte mer än att älska bilden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Får väl avsluta med en bild på mjukglass med nougatsås och nötkross och cola till de, STANDARD. så såg hela min sommar ut. mumssss

HAHAHAHA ÄLSKAR MIN HUMOR

"Är jag cool om jag gör såhär?"
"Hello, this is me and my best friend. Strike a pose Bitch"

Tisdag - fredag

dålig uppdatering... Det ska fixas nu
I tisdags stannade jag hemma för jag kände mig hängig och mådde inte alls bra..
-
I onsdags var jag back on track så jag gick till dagiset då sprang runt som en galning efter alla barnen. Super söta är dom men sååååå jobbiga! På kvällen var jag hemma hos moa och stannade där över natten.
-
I torsdags(igår) svimmade jag påväg till 'jobbet' (vuxenpoäng!) så jag vände om och gick hem och sov ett par timmar. Vaknade upp och kollade på en massa filmer. Sedan kom moa och underhöll mig en liten stund. Mötte sen upp mamma och fick godis - åkte hem och kollade på Eva och Adam. LOVE IT!
Idag väckte mamma mig men tyckte jag skulle stanna hemma och vila och tur var väl det för jag har legat hemma med säkert 39 graders feber och legat och gnällt för mig själv i min ensamhet. Men jag har mött moa i limhamn och köpt en massa chips så nu sitter vi på vars en data och är såå sociala! hon har tyvärr min kamera så jag har inga nya bilder förutom på mobilen och dom kan jag inte lägga in på datan… 
Gammal bild men jag åt min första jordgubbe idag för i år;)

RSS 2.0