har ingen tid för trams

Nu är det slut, igen, mellan mig och Johannes. Jag pallade inte mer p.g.a privata anledningar. Tänk att något super kan vända till botten på bara några timmar.
Jag kan säga rakt ut att jag mår inte bra, jag vet inte vad jag vill och vad jag vill just nu. Men jag vet att jag måste ta tag i mitt liv och inte ligga inne och tänka igenom allt om och om igen, även om det är det jag vill mest av allt. Det är slut på riktigt, det var jag som gav smällen men samtidigt tog jag smällen också.. Jag har ingen aning om hur det kommer bli nu men jag ska inte sluta kämpa för detta är inte hela världen. Det är hela världen som jag har framför mig.
Kärlek/ Elin


Mamma gjorde smeten och älskling gjorde resten.. ♥ Igår jobbade jag och Moa men det är väl inget ovanligt.. Därefter träffade vi min älskling och stannade på 28an och käkade, sen drog vi hem till moa, varför vet jag inte men det var skönt.. Johannes åkte hem sen och jag och Moa gick till Espresso House för jag skulle köpa Aloevera dricka... Sen åkte vi till limhamn igen och träffade Sara, Zara och Simon på 28an!
Efter några timmar stack jag hem och snackade med Anna och Johan sen sov johannes och jag i stugan,, love you !!

Frukost..

Har gjort en hallon/blåbär smoothie med solrosfrön i, det vet Moa ingenting om förräns hon läser detta och det kommer hon göra långt efter hon har druckit den. Vet inte om hon gillar det men bäst att inte säga något, hahaha! Efter frullen är det back to work... Suger när det är såhär fint väder..What to do? :)

Cellos

Tjugo minuter kvar...

En liten ändring

Jag ger upp.. Varför kan det aldrig bli som jag vill?? Nu ska jag ta något att dricka och sedan hitta på något med mig själv innan jobbet.. Vad vet jag inte men mina vänner suuuger just nu. Sega och tråkiga.
Love


Mys morgon

Ligger i sängen med en mysig känsla inom mig, idag vill jag bara göra ingenting men tyvärr måste jag jobba.. Inte långt kvar till lönen och den vill jag ha nu!
Godmorgon förresten :)
Ska fixa en helt ny design nu och fan ta blogg.se om det inte går som jag vill ...

Ooh.. äntligen

Till höst, när skolorna börjar igen så är det träning som gäller! Zumba för mig, min syster och mamma.. Som en kul tjejgrej inom familjen typ. Och gymmet för mig. Är trött på att sitta hemma och sofflata mig! Jag ska bli aktiv, få snygg kropp och må bra.. Igen!
Ingen mer glass för min del... :( Inga sura miner ändå, hehe. Jag äter godis och andra söta saker nästan hela tiden, jag mår bara illa och får ångest så det ska nog gå bra. Aloe Vera Drycken <3 mig!

skänker en tanke..

..Till dom i Norge. Tragiskt det som har hänt och det förvånar mig inte längre att det finns så sjuka människor. Men ändå, folk som han borde spärras in bakom galler och lås förevigt! Psykopat..

puss kalas

Fest hos Moa i torsdags.
Fest hos Sara i Fredags.

Hello Elin, du verkar lite frånvarande. Var har du varit? - Jo jag vet.. det är ju sommarlov och så, och vädret är inte det bästa men jag har inte haft tid eller lust för att sätta på datan. Jag har mest tagit det lugnt, festat och umgås med dom jag lajkar allra allra mest! Jag njuter av livet och min boyfriend var här nyss, Jag saknar honom redan. In Loooove

Hello! :) igår jobbade jag och moa som van...

shot_13112414090 (MMS)

Hello! :) igår jobbade jag och moa som vanligt.. först solade vi 20 minuter och åt hos farmor och farfar. Efter jobbet solade vi 20 min till, sedan gick vi till djupadal, svettiga o äckliga, för att träffa Sara, Simon och Karolina. Va där en liten stund tills vi gick och träffade Johannes på karljohansskan! Gick hem till mig och Johannes gick halv ett sen somnade jag väldigt tidigt. Jobb idag igen, pengar rullar in som det ska..:)


måndag & tisdag

För jobbet käkade jag och Moa hos farmor, Efter jobbet gick vi till meddo.. Solade 15 minuter och fick färg, nice. Efter meddo köpte vi mat och sedan satte vi oss på balkongen med ett glas vin, godis och lite snack, mysigt!

Och igår jobbade vi 11.00-15.30 sen åkte vi till Entré med Alice, hon fixade sina naglar medans jag och Moa mini shoppade. Jag fick med mig en del saker, härligt! Shoppar aldrig längre nästan.. När vi var klara på entré åkte jag och moa hem till henne och fixade lite saker och i Limhamn träffade vi Johannes. Men sjuklingen ville åka hem så vi lät han, därför kollade jag och Moa på tv och åt masssssa gott! Ångest..

last night

Träffade Sarisen igår efter en vecka, tönten har kommit hem från Turkiet nu! Vi hyrde film, köpte en massa gott och satt och pratade här hemma. Senare kom Johannes och då hade Sara somnat så jag, Moa och Johannes kollade på Cast Away. Bra film men jag somnade i slutet.. Jag och Moa somnade lite efter att älsklingen hade gått, det var väl vid 2-tiden.. Nu ska vi ut på en cigg och sedan käka frukost. Idag ska jag och Moa jobba 15.30.. Drygt.
Eva och Adam in my ♥♥♥♥♥♥♥

underbart..

Skönt att sitta vid snabbt och vanligt internet.. Under de senaste dagarna i Malmö har jag umgåts mycket med min loverboy, moa och eric. Vädert har sugit men jag har mått bra. Idag har jag varit på konfirmation hos min mammas kusins barn och ätit god mat, träffat eric och johannes en snabbis och nu sitter jag i lägenheten vid en data! Känns som evigheter sedan.. Ikväll ska vi ta det lugnt hemma hos mig :)

ny shoppat

jeans 399:-           kofta 159:-                 sjal 99:- , allt från missäy!
(klicka på kläderna för större bilder)
Skor 800 500:- från Johanssons =), SJUKT mycket snyggare i verklighet.

matdags


Göteborg: söndag

I förrgår hann vi med myyycket, plockade hallon två gånger, badade, spelade minigolf, gick runt och spelade yatzy & åt god mat.
Igår var vi på Liseberg hela dagen och träffade två killar, hade skitkul :D åkte som galningar
Nu ska vi till stan, bye

on the road

Hallå vänner, har precis stannat och fikat och nu är vi på vägen igen. Har åkt nästan tre timmar och det är ungefär en timme kvar. Kul att vara tillbaka i Göteborg!

sola står på schemat


ändrade planer

Det blev ändrade planer Igår efter jobb, det blev inget mys hemma med vänner, det blev mys på espresso house med moa som har varit borta i två veckor istället. I Hässlehulla. Men nu är hon tillbaka igen och efter espresso house gick vi hem till henne en stund tills min mutti ringde och sa att vi skulle komma till China box. Åt en mumsig måltid där inne på romantiska china boxen<3333 Sen tog vi bussen till Bunkeflo och träffade sara och simon! Träffade min snuttegubbe i 30 minuter efter jobb också men den jäveln vill hellre va i Falsterbo än va med mig och jag åker imorgon och han väljer att komma hem då istället för idag. Någon som inte vill träffa mig, nä...

Drygt Ser det kul ut att jobba eller ser d...

mms_img66128 (MMS)

Drygt Ser det kul ut att jobba eller ser det kul ut att jobba? Får spunk av att sitta här! Efter jobb blir det mysdag med vännerna, kolla på film och trycka i oss alla onyttigheter vi kommer åt. Okej skämt åsido. Nu ska jag äta glass, pusshaj


Fri tid

godmorgon! Jag började dagen med One tree hill, jag ska strax äta frukost och bege mig mot jobbet. Känns som att det kommer bli en lugn dag med tanke på vädert. Skönt! Ikväll ska jag försöka få min pojkvän att ha tid att träffa mig, känns som en omöljlig sak men värt ett försök :P Ha en bra dag, puss.

det funkar inte så

Det är sommarlov. Sommar och lov. Lediga. Sommar. S.o.m.m.a.r.l.o.v. Jag vill inte sitta inne och få fyrkantiga ögon pga en blogg. Nein, nein. Dock har sommarlovet varit lite svajigt hittils men det fixar sig snart. Jag har lärt mig nu. :D Idag ska jag till stranden med Sara så det blir inte så mycket bloggning idag heller. Imorgon och fredag jobbar jag, på lördag måste jag packa och på söndag åker vi till Göteborg. Vi kommer hem onsdag eller torsdag så det blir inte mycket bloggning då heller. Eller jo- jag tar med mig data och internet så det kommer uppdateringar från bilen och sådär!
-
Igår var jag med johannes, sen kom sara. så vi bytte platser och simon va med så det blev det s&s och e istället för e&j och s. Hahaha........vet själv inte vad jag snackar om nu. Lägger in bilder då
Fin bild på världens finaste vän

ett par bilder

Underhållning på jobbet iförrgår! ...
-
Och det här var någon dag förra veckan..
-
En jättejätte supercharmig bild på mig från i lördags..!

just chillin'

Sjukling idag också. har spenderat tid med mamma och det har varit underbart. Hostan vägrar försvinna men jag mår bättre så imorgon ska jag ut på nya äventyr, hoppas det inte blir regn. Har myror i brrrrrrrrallan.

anledningar...

Ja, anledningen till att jag inte har skrivit på nästan en vecka är för att jag har inte haft tid, inte orkat sätta igång internet här i stugan, och sist så har min kära men klumpiga pojkvän tagit sönder min dataladdare så nu när jag väl tog mod till mig och berätta för mamma & pappa att den är sönder sa pappa ''ja men ta min''. Varför tänkte jag inte på det innan...
-
Sammanfattning på vad jag har gjort under de senaste dagarna är väl varit på stranden, varit med Johannes, Sara och Simon. Jag har jobbat, festat och blivit sjuk. Jag skulle jobba idag också men istället har jag legat och sovit medans vi har haft gäster för min mormor, skulle jobba imorgon också men så blev det inte.
På söndag åker mamma, pappa, jag och Moa till Götet i fyra dagar. Ska bli nice. Ska försöka uppdatera mera.. puss!

RSS 2.0