Stuck in this moment

Har fastnat helt för denna låten. Helt jävla underbar.

Kanske ska skriva om lite annat än tankar och känslor idag. Är på så sjukt dåligt humör så jag vill bara lägga mig ner och typ dö!! Nej fan, får tänka lite positivt, skola imorgon också sen är vi lediga onsdag till måndag. Har jag redan sagt ju.
Ja tack fuck off hejdå,
svara på sms...............

Syster yster

Jag tänker ofta tillbaka i tiden, på alla gamla saker
och jag får ofta flashbacks från the old time,
så säger vi nu, tänk fem år från nu när vi sitter och
säger samma sak om tiden som är nu. Men att sitta
och kolla på när min syster badade i vårt badkar och
gjorde frisyrer med schampoo i håret gör mig
galen, eller när vi var mindre och hittade hennes
väska med gammal picnick i och det låg MASKAR i den
som hon hällde ut i badkaret och dränkte dom, samtidigt
sa hon till mig "berätta inte för mamma!". Det gjorde jag
inte heller. Jag och min syster har alltid varit tighta,
vi har varit systrar och bästa vänner.
Jag kan sitta och skriva ett par tusen minnen och lite till
men jag kan hålla dom för mig själv och med min syster.
Fan vad jag älskar henne.

Don’t pretend like he was ever interested

Har ni någonsin tänkt att ni vill det ska hända något i ert liv, något bra/dåligt/kul/tråkigt, ja vad som helst egentligen. Och när det händer så är det mycket som händer på en gång. Jag har aldrig velat göra prov, läxor eller redovisningar men nu är allt på en gång och jag är sönderstressad. Min hjärna har lagt av och jag orkar inte plugga. Pallar verkligen inte!
Och kärleken. Var fan tog den vägen...? Vad hände egentligen? Nu hittar den tillbaka till mig men när fan ska jag hitta den? Fan fan fan.
Dessutom är det svårt att ha vänner. Och det känns ibland som att man inte räcker till. Jag tänker alltför mycket och jag kommer till helt sjuka svar på mina egna frågor. Jag inbillar mig en massa skräp som inte är sant, jag trycker ner mig själv. På utsidan visar jag självsäkerhet och väldigt bra självförtroende men insidan bryts ner av en massa sår.
-
Jag vill inte ha pojkvän innan jag har hittat mig själv så vad fasen har jag gett mig in på..? Jag har vänner, dom vill jag stå fast vid, men jag har ett liv och det vill jag leva. Jag vill inte sitta hemma och plugga när det finns så himla mycket roligare saker att göra. Men samtidigt är det ju det bästa för min framtid.. Äsch, jag får väl jobba på Cellos hela livet.

Jag glömde..

..I lördags var ju jag med mamma på restaurang med hennes arbetskamrat & hennes man, dotter med pojkvän och syster och åt!! Sjukt mysigt och super god mat! SEN åkte jag till moa och sen drog vi hem till mig.
.
Deprimerande att det är skola imorgon faktiskt, har två redovisningar och sedan har jag omprov i spanska på tisdag. Men sen är vi lediga från onsdag-måndag så det är ändå ganska soft. Nu ska jag ringa min kära pojkvän och se om han har laddat mobilen. Bäst för honom att han har det.

Tillbaka


Det absolut mest dåliga med att ta bloggpaus är att jag glömmer vad jag gör på dagarna.. Men jag tror det va såhär att i fredags så shoppade jag och moa. Kan visa en annan dag. Vad fan gjorde vi på kvällen..? Just det, Alice kom till stan, och shoppade med oss, sen tog vi bussen till mig, fixade oss och sen tog vi taxi till Emma som hade fest men vi fick inte komma in så vi åkte vidare med taxi till Eric, kom hem till alice runt två och sen gick vi ut och jag pratade med johannes sen sov jag hos honom.
På lördagen åkte jag till limhamn och mötte upp moa, hämtade ut vår lön och åkte till stan & fikade med min mamma, hennes mamma och hennes mammas kompis (Har absolut ingen aning om hur man skriver hennes namn), sedan gick jag och moa runt i stan lite, HITTADE VÄRLDENS SNYGGASTE JACKA PÅ ZARA, men tvekade ändå lite, mamma betalar hälften så 400 för mig är inte så mycket för en jacka. Köpte en tröja och ett par röda shorts också.
-
Det var meningen att vi skulle på bio på kvällen men det blev inte så, Eric, johannes, matilda, alice, jag och moa va här och sen drog vi ut vid ett men det var tråkigt bara på väg till "festen" så jag och Johannes tog bussen tillbaka till mig och somnade. Idag har vi tagit det lugnt, kollat på Eva & Adam och myst. ♥
Mors dag idag så mamma har gjort äpplepaj ;) SES?!!!!!

Låt det va som i en film..

Har för mycket tankar, känslor, redovisningar, prov och omprov för att kunna tänka på bloggen.. Därför ligger jag lågt här ett tag tills mitt liv är i ordning igen. Tar alltså en liten bloggpaus, kanske till söndag, sen är det bara måndag och tisdag kvar som vanliga skoldagar. Ha det bra gullungar ♥

Kemi in my ass!

Fy fan va lack jag blir :S. Hur fan kan man sätta ett prov eller ens lektioner med kemi?? Vem i hela världen ha nytta av det i livet? Om man nu så jävla gärna vill bli en jävla einstein när man blir äldre får man väl för fan plugga det i gymnasiet! Och hur kan dom skriva 100 jävla kapitel om joner, protoner, elektroner osv..!!! Jag fattar inte?!?! Det är så tråkigt så man vill spy och bajsa i boken, fy fan!!!!!!! Är riktigt jävla sur nu. Skit helvete.
Fula bokfi--a!

Stay strong

..Cause in the end you will never end up alone!

Har faktiskt inte hänt något speciellt under dagarna jag inte har skrivit.. Träffade johannes och eric i söndags, och fy fan vilket väder det var  då, åskade o blixtrade & regnade som fasen. Sen följde alla med mig hem och vi kollade på film och snackade. Följde sen moa till bussen och gick hem och kollade på film.
Igår (måndag) träffade jag Johannes efter skolan, vi pluggade och sen träffade jag Casper och Albin på cellos.
Idag kom Johannes till cellos sen gick vi hem till mig, pluggade lite och satte på en film. Sen drog vi oss till cellos igen och hade lite glasskrig... hehe. sen gick vi till limhamn med moa och när dom hade åkt hem gick jag upp och duschade bort all glass sen satt jag i en timme och pluggade SO bajs med mamma! Grymt faktiskt.
Nu ska jag sätta på musik och sova. Ha det gitt.

Sjukt kul!

Börjar med att skriva om i fredags, Då var jag, moa och sara hemma hos mig, vi solade och sånt först, sen ville vi det skulle hända något kul men det gjorde det icke så vi kollade på skräckfilm och tjockade oss. Grymt gott! Och filmen var något av det läskigaste jag har kollat på, jag låg under täcket och grät medans moa dog av flabb och sara filmade in allt. Hahaha!
-
Igår jobbade jag och Moa och sen gick jag och Sara till solariumet när moa åkte hem. (utegångsförbjud suger!!) Sen träffade vi Simon och gick hem till mig, åt lite, sen duschade vi och fixade oss och tog bussen till emily. Och på bussen hände det sjukaste?!?! Det va fulla tonåringar, i ungefär 17-18-årsåldern, dom hade druckit och dom skrek som fan. Visst det var över gränsen men det gubben gjorde på dom var fan inte rätt.. När vi skulle hoppa av bussen ser vi att han står där framme, tar tag i två tjejers hår och RIKTIGT SLÅR deras huvud ihopa?! Det var så galet sjukt så man blev fan arg och ledsen! Han har absolut ingen rätt till att göra så!! Gubbjävel!
När vi kom till Emily så var det fett kul iaf. :) Jag dansade galet mycket, Love it!! Jag och felicia skulle bada och hann ta av mig mobilen och mina tröjor sen blev jag iputtad med jeans på. Och skulle hem kort därefter.. Victor cyklade och jag sprang, jag hade bh, string, en tubtopp ner över röven och en tjocktröja..snacka om att jag frös? När vi kom till Albin så låg jag och Casper och lyssna på deppmusik och slogs. Aaaa sen somnade vi typ klockan fem och jag gick hem klockan åtta imorse. Sov sammanlagt två timmar!
-
När jag kom hem imorse duschade jag och sen somnade jag, vaknade till av några sms och svarade sen somnade jag om och vaknade till sist av att Casper skrev kom ut så kom in precis från att va nere och träffade han och albin.
snart kommer moa och så ska vi jobba..:( Måste plugga också.. pust.

Today

Me in school!!
Fan va dryg dag om man tänker efter.. Vet fan knappt vad jag gjorde efter skolan.. eller jag solade med sara, käkade, har varit nyttig idag ända tills nu! Fett frymt av mig. Sen har vi käkat lite till och köpt en jävla massa till ikväll för vi skulle bara ta det lugnt men verkar inte som det blir det nu, Kanske Casper, Marcus och Albin kommer hit. Får se :) Ha det!!

Jag är grym!

Var ute och sprang precis i 25 minuter (minus 3 minuter när jag stannade för att ta denna bilden!)
Jag har redan träningsvärk så jag vågar knappt vakna upp imorgon för DÅ kommer jag känna smärta, usch.. Men jag har kommit på mig själv med att älska att springa!! Med eller utan musik i öronen så vandrar tankarna och det hjälper framförallt när man är sur, arg eller ledsen. Man liksom springer iväg från problemen och när man är hemma igen så är man så jävla bra humör och är alltid sugen på något gott men nyttigt! Känns som ett bra slut på skolveckan. :)
-
Annars då? Jo det är bra, jobbade efter skolan och somsagt var jag ute och sprang innan, duschade och var klar för en kvart sen så nu sitter jag i sängen och njuter av en riktigt god manngryngröt! Puss ♥
Såhär såg halva mitt fräscha huvud ut efter jag kommit hem. Var faktiskt tvungen att klippa halva bilden för jag hade världens peddosmile och var half naked eftersom det var duschen nästa! Haha.

Lite bilder

Frank är grym på att rita!!

Love Life

Nyvaken chey.
Tjeeena grabbs and girls! Vi slutade tjugo över elva idag med två lektioner eftersom vi ska jobba för ett barnhem i iniden. Så jag ska snabbt städa mitt rum, som moa hjälper mig med, och städa toaletterna. USCH..
Gick till belezza med felle, marcus oliver och några andra när vi hade slutat sen kom moa så vi gick till meddo och jag solade i 10 min. Bättre än inget =)! Sen träffade vi sediq, oliver och sorush, Casper och dennis. Nu är jag och moa @ my place och ska städa. PUSS

Har jobbat idag


Ny dag, nya andetag


Fy vad jag inte vill blogga nu

Vi hörs imorgon.
(var mest tvungen att fylla ut bloggen..)

...

Har skrivit klart med engelsk-tal/argument och tagit en runda på limhamn med moa och nu ska jag kolla på one tree hill och äta kyckling med pastasallad och curry, extra nice när man är nyduschad! (:

14 maj

Ajm gåing to tell jo abaut jesterdej. Och om iförrgår-kväll. Vi städade och städade och städade. Sen kom Virre virr och han stannade till lite över tolv. Sen fortsatte jag och Moa & städade lite. Klockan två somnade jag och så gick vi upp sju!! Moa fixade sig och sen körde Robert oss till limhamn, så jag cyklade därifrån hem. :) Min syster fixade mitt hår och jag sminkade mig osv.. Sen kom vi till kyrkan och jag har alltid tyckt att det är himla drygt där men jag klarade mig (TACK GODE GUD?) haha fan va komiskt det där blev..
Efter min lilla konfirmand hade konfirmerat sig åkte vi hem och åt och allt det. Sen åkte vi och jobbade och resten vet ni!!

Frulle

Åt äggmacka med mina föräldrar igår klockan tio, haha! Sen satte jag på en skräckfilm här inne på min systers rum, jag stängde av den lika snabbt igen. Jag höll på att somna och kände inte för att vakna upp med hjärtat i munnen bara för filmen stod på. Ja, jag hade blivit rädd. Jag ska käka frulle right now och sen ska jag göra läxor. alltså blir det inget jobb för mig idag, Isåfall senare!

Ligger och...

...Myser på min systers rum. Så städat som på bilden är det dock inte men jävligt mysigt iförsig. Väcker gamla minnen av att vara här inne eftersom det var mitt gamla rum och jag sover här endast när jag mår dåligt och det blir aldrig bättre av att jag ligger här då. Saknar min syster även om jag träffar henne minst varannan dag. Vi har alltid varit bra kontakt och vi kan prata om allt. Vet inte om du läser min blogg Anna men du ska veta att du är förjävlig(!) men jag älskar dig gånger ziljoner! Det bästa i mitt liv ♥

1 dag på jobbet


Dresscode & facelook

Såhär snygg var jag idag på Moas konfa! :)

Snygg bild ;)


Cute pics

HAHA fan vad jag älskar mitt liv!!!

When you feeling down


Nytt!

Linne från Vero Moda 159:-, Parfym från Kicks 149:-
Färgen ger faktiskt ingen rättvisa för det var dåligt ljus och det blev inte alls snygg med blixt. Men fin är den!

Städning pågår


Härlig dag som fasen förutom att det regnade och åskade innan! Jag åkte med Felicia och Moa upp till stan efter skolan och efter jag hade delat ut tidningar i limhamn. Träffade några i stan men det va fett tråkigt så jag gick med Moa och hennes mamma i några affärer och sen åt vi i Subway, Mums! Åt fan en hel 30cm SJÄLV.
-
Kom hem till moa för två timmar sen och fick med mig några saker hem! :) Visar i nästa inlägg! De senaste 45 minuterna har vi städat på Moas rum eftersom hon konfirmeras imorgon och så kommer det hem gäster här! Nu ska vi gitta. Pussen!

"Dresscode"


Sara Snorkråka ♥

Sötaste snorvalpen i Malmö!

Det suger att plugga

Ville mest säga det liksom ;) och Google Translate IN MY ASS!!

Håller ej reda på dagarna

Tisdagsoutfit (eller var det måndag?) :


Internet = suger

Vårt internet funkar bara när det själv vill, och min mobil (eller data..?) vill inte riktigt som jag så därför får jag inte över dom nya bilder till datan..
Men iallafall! Igår vet jag helt seriöst inte vad jag gjorde......eller jo! Skoja bara, jag jobbade röven av mig. Fyfan vad mycket folk det var.Äckligt mycket. När jag kom hem halv tio pluggade & åt jag.
Today have I been to school. fin engelska för det första, sen cyklade jag hem och sen ut till farmor och farfar i stugan och åt med pappa. Cyklade hem, pluggade, cyklade till bonnys, sen till cellos och träffade moa sen missade hon bussen och hon åkte kvart över åtta. nu har jag städat rummet och ska plugga. Sug.  Tack för mig
vill shoppppaaaaaaa

P A N I K

Shit, blogg.se hade ''driftproblem'' igår och över natten så folks inlägg på sina startsidor försvann precis som på min men nu är det fixat!!! Phu.. Hihi låter som en bloggnörd men det är jag väl!?;)
Nu ska jag softa sönder med läxor och prov, inlämningar och pluggningar till glosor. Det låter kul va? Sen ska jag faktiskt inte göra ett skit för jag är redan tillräckligt trött. Tack och hej


Sjukt seg dag

Känns som att jag kommer börja alla mina inlägg med ''jag skriver ett snabbt inlägg om igår'', ''jag orkar inte skriva men...''. Det är så det är, jag pallar inte skriva, jag har inget att skriva?! Det händer inte så mycket ju, men jag och Moa jobbade igår, sen drog vi till Linné och träffade Zara och Emelie men vi cyklade hem snabbt för det va svinkallt, tog på mig uggs, halsduk och hela köret.. När vi var väl påklädda cyklade vi till Limhamn och köpte godis, chips, choklad och ja, nästan hela hemmakväll köpte vi;) Vi gick hem ganska tidigt igår för det va fett tråkigt ute.
Vid tolv tiden kom Victor hit så vi tre softade film och han cyklade hem klockan ett. Då somnade jag och Moa.
.
Idag jobbade vi till halv fyra och sen har vi inte gjort något vettigt. Nu ska jag kolla på Eva & Adam LOVE!!
(Valborgbild). Känner mig allmänt ful, tråkig och seg idag, usch. Skola imorgon. .

Fredag 7/5

Ja jag skrev ju lite kort om vad jag gjorde igår, och efter jag hade torkat mig (hahaha, varsågoda för informationen!) så träffade jag och Moa felicia utanför mig, sen turades vi om att springa och cykla till min stuga, fast först chillade vi i hammars park. Sen gick vi ut med Dollar och felicia åkte hem. När vi hade ätit osv osv osv cyklade jag och moa till bonnys och sedan satt vi i linnéskolan i 5 minuter med Emelie, Zara, Axel och william tror jag det var.. När vi hade kommit hem träffade vi Linnéa S så satt dom och kollade på Twilight (usch.) och jag bloggade, allt för er:) skämt osido.. Linnéa gick hem ganska snabbt så jag och moa tog cykeln till centrum och träffade victor, sigge och alla dom andra igen.,
-
till slut var det jag, Moa, Sigge, Victor och William som satt på några bänkar i en koisk utanför mig, Lite senare träffade jag och moa på oliver och sture utanför mig så vi snacka lite med dom, kom hem igen klockan tolv och kollade på film, båda däckade..

Och jag har precis kommit hem från en joggingtur!!!! (VET NI HUR LÄNGE JAG HAR VELAT SKRIVA SÅ?? Alltför länge.)(Ni kommer få höra det varje dag.) Nu ska jag käka frulle. Yummi
Moa cyklade in i en bil, skallade mig på läppen och reste sig upp sedan trillade ner till marken. Lyckat Moa!
.

(Torsdag)

Måste bara dra torsdagen snabbt, inte för något speciellt hände men ja, ändå. Jag och felicia köpte tre wienerbröd, en kanelsnäcka, två drickor och fyra klubbor + ett S. aaaa vi kände för att tjocka oss. Efter skolan vet jag inte vad jag gjorde.
Nu dör min data!!!!! Pusssssss
Soetnos..

Next up

En joggingtur!
Godmorgon

From 2day

Felicia och moishen
Me in action
Felle pelle
hahahaha jag och moa!:P
Naaaw:) Dollar, heh..
Jag och moa åkte ut i stugan och åt grillat + marshmallows. puuuligt

Vaseline salva

Ett hett tips från mig! :
Sätt vaseline på läppar, ögonfransar och ögonbryn innan du ska sova så du får fräscha hår i huvudet, Alltid sexigt!! Nej men seriöst, man blir skitsnygg, jag är ett levande bevis på det:D
Sen kan man ju alltid smeta på det på en tampong så den åker lättare upp i underlivet men det är en annan historia. Tack för mig!

Bootycall

Hejhej här sitter jag på toa och bygger björnar!
Idag har jag och moa ätit glass, gått en promenad med två påsar och letat pantburkar runt hela sibbarp, ätit choklad och nutella, druckit powerking och nu sitter jag på toa med öppen dörr och moa lyssnar på musik!! Hejhej, nu ska jag torka mig !

nak aromas

Igår var jag somsagt på en visning på Ibis hotell där man bl.a kunde dra lottor och jag och pappa satt som på julafton och ville det skulle bli vår färg och vårt nr, hahaha! Till slut blev det också det men pappa blev djupt besviken när det blev schampo, balsam och hårinpackning men jag blev glad, älskar hårprodukter :)

Lite kort om de:
Schampot lugnar, stärker, och skyddar håret
Balsamet lugnar, stärker och skyddar håret
Hårinpackningen ger näring, fyllighet och skydd
Allihopa innehåller lavendel som är fräsch, ren, blommig och mild. Patschuli är en växt från Öst- och Sydostasien, dom är kända för sina oljor som är mustiga, jordiga och talar till alla sinnen. Geranium skapar välbehag och harmoni, den har en uppfriskande, lugnande doft som är mild och behaglig.
Eftersom att det var första gången jag provade dom idag så vet jag inte hur dom är, men dom luktar jäkligt uppfriskande faktiskt och håret känns redan mjukt och bra. :)

Skönhetssömn

Godmorgon godmiddag godkväll..? Vet inte vad jag ska säga... Iaf! Idag har jag varit ovanligt trött, kom knappt upp imorse och jag fick nog hota mig själv med något när jag halvsov, jag har absolut inget minne av att jag gick upp ur sängen men tydligen gjorde jag det på något sätt! jag har inte varit seg i skolan heller. Satt kvar vid läktaren och snackade med Felicia och Sediq hahaha..sen gick jag och moa till cellos och käkade en glass. B.e.r.o.e.n.d.e.. not good:( Sen gick vi till willys och köpte bullar och dricka. När jag kom hem gjorde jag all läxa och åt sen däckade jag och sov minst två timmar. Var helt jävla borta, när mamma väckte mig och jag öppnade ögonen så såg jag tre-dubbelt?! Och jag hörde att jag fick sms så jag drömde något fucked på fem minuter och kommer inte ihåg vad, sen hörde jag när anna och pappa lagade mat och pappa satt i soffan bredvid mig när jag sov så varje gång han sa något satte jag mig rakt upp i soffan.. Sjukt märkligt och läskigt men såhär trött har jag varit idag!. Gick in en snabbis i duschen efter maten med levande ljus och testade mitt nya schampo jag vann igår haha:D Nu ska jag kolla på film och se om jag kan sova! puss

10 min sen

Naw:) Hur gullig är jag inte... Osminkad, slutkörd med glad!
Jag har gjort typ ingenting idag.. Jag vaknade halv elva, kollade på lite Oth och åt en god frukost. Sen fick jag abstinens och var tvungen att gå ut och träffa någon eftersom jag var inte ute igår och satt inne halva dagen idag, Så jag träffade Alice i limhamn och sen kom moa till Goggan. Jag köpte en sallad som jag åt inne på solariumet och sen vid 4-tiden jobbade jag och moa. Åt ungefär 10 st glassar idag :blush:
Halv sju kom pappa och hämtade mig och så kollade vi på en visning på Ibis hotell där min syster och hennes klasskompisar hade stylat massa personer som 1900-talet till 1990-talet! Det var riktigt kul och min syster lyckades styla hennes pojkvän bra!
Nu ska jag kolla på Oth och sova, imorgon är det skola för mig... Ser absolut inte framemot det.

iPhone 4

Innan sommarlovet har börjat så är det jag som sitter med en iphone 4 vit! Det roligaste med dom är att man kan pimpa dom precis hur man vill med en massa olika skal:) Jag ska ha ett jag hittade i 3 butiken, så sjuuukt fint!! Är helt taggad på en för i hela mitt liv har jag haft bara skitmobiler som jag tröttnar på efter två veckor typ.. Och stick alla ni som säger den är ful i vit för den är riktigt fin:D
-
Jag hatar att tröttna på saker efter bara några dagar, bl.a tröttnar jag på utseendet och därför ska jag klicka hem flera skal, dessa tex
Okej..insåg precis att jag har gjort ett helt inlägg om en mobiltelefon men bara för att det är jag så är det OK;)

Gott

Mamma och pappa var precis ute och körde så bad dom att köra förbi cellos och ta med en glass till mig. Moa vet hur jag vill ha det;) Ska chilla vidare med Oth nu, som jag har gjort sen halv ett idag, resten av dagen sov jag! Har inte mått bra idag sen i lördags, fick ju bara tre timmars sömn så det tog jag igen idag! Imorgon är det studiedag :)

Bilder

Bilder från Valborg!
(Hemsk bild)
Chillin'
Hann inte ta så mycket bilder för kameran dog tyvärr.

Valborg 2011

Jag ger upp. En bild tar 5 minuter att lägga upp så det gör jag när vårt internet går med racerfart. Valborg var riktigt kul och tack till alla som kom och som hjälpte mig! Det enda som förstörde var de 50 pers som stormade lägenheten och var totalt respektlösa och helt oinbjudna!! Idioter hela högen, men karma is a bitch;)
Idag har jag jobbat med moa och tagit det lugnt i förmiddags. Nu har jag ätit och ska göra en engelskuppsats om anorexia tills imorgon! (Har gjort klart vår PRAO rapport också!!) Duktig tjej. Nu har jag inte tid mer, puss ♥

RSS 2.0