önskelista julen 2010

PLATTÅNG!!!! Efter ungefär 20 år utan överdriv så har min plattång slutat fungera :(

Mjukisdress från bubbleroom.se

Har ett rouge och en ögonbryns-gelepenna som är grymt jävla bra som väntar på mig…

En chihuahua och en snygg kille. och kan det bli bättre än adam brody MED en chihuahua?

soft friluftsdag...

Det här är nog en av de fulaste bilderna jag har sett men det är den enda jag har från idag så den får duga.
F*n vad kallt det är ute Helt sjukt.. Jag kom nästan precis hem från kockums där alla åttor har varit hela dagen. Har bowlat Gissa vem som vann.., åkt skridskor som gick rent åt helvete HAHAHA dessutom fick man ha en ful svamphjälm och det var ju så kul att ta foto på mig och felicia då ;).. Sen skulle vi simma men jag och Felicia åkte hem istället. Det är värsta busskaosen så bussarna är fulla. Och då menar jag fulla av människor, hoho.
Nu väntar jag på Sandra som ska hjälpa mig att plugga så jag har det gjort sen ska jag kolla på OC hela kvällen.

sara 7 år? hihi

Gooooodmorgon. Ska gå in och duscha nu och fixa mig sen kan jag softish till halv tio, då tar jag och Felicia bussen mot kockums!! Ni vill veta det ellerhur. Jajajapusspusss
saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jag har en ny älskling


snabbis

Idag har jag:
√ Blivit mulad så där 20 gånger.
√ Druckit varm oboy med sara.
√ Solat 16 minuter för 50kr och gymmat gratis på ett snobbsolarium, slå det ni!
√ Köpt mat till imorgon
√ Köpt godis och läsk till idag. (Vadå? Jag ska plugga!)
Nu ska jag:
- Duscha.
- Plugga.
- Äta godis och dricka läsk.
- Kolla på OC.

word

Do you know what really sucks falling for a guy you know you're not right for?
You fall anyway because you think he might turn out to be different.


min ängel ♥

Det är ingen som har sagt att du är normal och jag kan förstå varför. Men jag älskar dig ändå, väldigt mycket min kära kompis. and jag har varit med denna snorungen hela dagen. Hon har kollat på film och jag har pluggat, soft va… Sen kollade jag också lite film innan vi drog ut på en promenix. Har duschat och kommer somna när som helst men det får jag icke sa nicke. Jag har omprov imorgon så ska sätta igång med plugg nu. yey, liksom.

house

Träffade lille ekisen innan. Sen träffade vi sara i limhamn så nu ska vi softa med skräckfilm och godis.
HAPPPPPPPPPY idag, puss:D:D

softilicious

Fan vilken soft dag. Det enda jag har gjort idag är kolla på OC till halv tre. Sen började jag fixa mig, noprat ögonbrynen, haft ansiktsmask, målat naglar och tånaglar, duschat, rakat mig. och nu sitter jag med levande ljus och chillar lite till. :D Livet kan vara bra ibland. Sara försöker dra med mig till en fotbollcup för att kolla killar men den jäveln har redan en kille och jag orkar inte. Bitch. Nej, felåt sara. Nu kallar min mise på mat. SES

är man stilig så är man


-

Gutten morgon. HAr legat i sängen och gjort ingenting sen klockan elva idag.. Tror jag ska fortsätta med det tills något roligt drar mig upp. seeeeeeeeeeeeees

espresso house

YO. Såhär har väl min dag sett ut, ätit på espresso house och hängt där med Sandra och Moa halva dagen efter skolan. Andra halvan blev jag dränkt i snö. Mysigt:) Kom hem för en liten stund sen och jag har kastat mig i sängen med en stor godispåse och ska sätta på OC. Låter som en nice fredagskväll.
SARA, JAG TÄNKER PÅ DIG OCH JAG HOPPAS ATT DITT BEN MÅR BÄTTRE IMORGON FÖR ANNARS SKA JAG AMPUTERA DET. FATTAR DU?? VI SKA UT!!!!!

Ska upp om fem och en halvtimme. Mysigt<333

Ska upp om fem och en halvtimme. Mysigt<333


look what you've done to me


Vintern är ändå mysig

Nu är det vinter, nu är det vinter precis som vi har önskat hurra
Nu tar vi kälkarna fram, och vantarna på
Sen vi åker i backen TJOHEJ vad det ska gå.
Ah, nu är det vinter på riktigt alltså… Slutade skolan klockan 12 idag, riktigt chill. Sen åkte jag till saras skola och va där, asså jag älskar deras klass så jävla bäst är den hahaha. Dom hade snöbollskrig och sånt roligt. Hon slutade tre och då gick vi hem och gjorde varm oboy med grädde. Vid femtiden gick vi tillbaka till hennes skola där det va öppet hus tror jag, dom sålde ost som lukta bajs och sånna där coola saker! Nu är jag hemma och har precis käkat. Ska snabbt hoppa in i duschen och sedan plugga röven av mig.

i wanna boom bang bang


hellooo oo o o

Sitter på saras no lektion och har skitkul. Sara med. För hon är med mig. HA.

julafton om en månad

Två passande bilder

vinteeeeer

Vafaaaan?!?!?!?! Kan det sluta snöa?! Det är fortfarande november för fan.. :( Har inte haft ett skit att skriva de senaste dagarna eftersom jag är sjuk. Håller på att bli bättre men börjar bli riktigt förkyld. Och detta jävla vädret gör ingenting bättre... har precis kollat på Ung&bortskämd. världens bästa program hahaha.  ska föröska sova nu:)

Bästis

Det finns en tjej. En tjej jag ger allt för, en tjej jag hade offrat allt för. Den här tjejen gör mitt liv till något positivt. Hon och jag har gått igenom så mycket, 14 år tillsammans, och jag lovar, att det kommer bli så många fler. Jag behöver inte ens oroa mig för att den är otroliga tjejen ska lämna mig. det kommer inte ens bli bråk. Småtjafs, ja. Storbråk, nej. Det spelar ingen roll hur mycket jag skriver eller ens skriker åt henne hur mycket jag älskar henne. Hon kommer aldrig förstå. Men med hela mitt hjärta kan jag lugnt säga att det är den här tjejen som alltid kommer ha den absolut största platsen i mitt hjärta, den jag för alltid kommer offra varenda del av mig till, all kraft och all min energi. Den här tjejen äger mitt hjärta och hon är min andra halva. Den tjejen heter Erika Nykjär. Och hon är så mycket mer än bara en tjej. För hon är mitt allt.

det här kallar jag lycka


????????????

FATTAR INTE VAD FAN DET ÄR FÖR FEL PÅ MÄNNISKOR NU FÖR TIDEN!!!!!!!!!!! pms helt jävla ärligt

mums


SOMMAR 2009

Dagar när jag och amanda var med s, a och colin alltid haha.
Jag och amanda på väg till entre
Ven med amandas familj
Amanda ♥ Elin. Vi bodde bokstavligen tillsammans den sommaren. miss u
På nrj
Vattenspridare med Alice hahaha
I Lödde med Amanda och hennes familj. Trevlig helg tjejer;) och HELA SYSTÄÄÄÄÄMET!! åhh vill tillbaka
Grillade med Felicia, haha
Nrj
Det här är inte ens hälften av alla bilder... Ska försöka få bilderna från när jag och alice campade också. dom försvann från min data när den gick sönder. Jag låg bokstavligen och grät för alla mina bilder och texter var borta, buhu..

japp

Så lågt.. riktigt riktigt lågt. Fyfan

. . .

Jag hatar att jag inte vet.

fuck what i said

Hade inte varit alls fel att ha en bamsefamn att krypa in i nu.

a million candles burning

From now you are never alone

byxmyndiga sara wiiee

Godmorgon:) Kollar på harry potter som går på femman. Harry potter är faktiskt inte så bra som alla säger... Och jag har ätit jättenyttig frukost. Chips och cola, gott. Igår var vi hemma hos sara en stund innan vi drog till limhamn men där hände inte ett skit så vi drog vidare till stan och åt på mcdonalds istället<33333 Det var ju meningen att jag skulle sova hos Moa men jag åkte hem istället. Känns som jag kommer bli sjuk nu.... .. Punkt punkt jag nyser hela tiden. Ja ja, pussHejdåhadetjättebraochGRATTISIGENSARAMINÄLSKLINGPÅFEMTONÅRSDAGEN. glöm inte kondom ;):*

ett tips

... Glöm aldrig att logga ut från facebook!!!

girl you are a beauty


hej hej hemskt mycket hej


Ni är det bästa jag har :*

Förlåt men alltså.... fan va tjocka och fula vi såg ut på denna bilden<3<3<3<3
but i love you guys ändå. håller på att städa rummet och lyssnar på musik. Snart ska jag ducha och fixa mig sen drar jag och moa till sara och firar henne. Antingen drar vi ut eller så blir det softa hos hennes. Lillskiten fyller byxmyndig imorgon ju. ♥

sommar sol & kortat kjol

Kul för mig att jag gick upp kvart över åtta imorse för att få pengar på mobilen, kul för mig att jag är trött och jätte kissig, men orkar inte gå på toa. Kul för mig att jag måste städa mitt rum. Kul för mig att jag måste duscha, fixa pengar och fixa mig. KUL FÖR MIG VA!
and goder morgon

GOdnantt

Ska kolla på 2012 nu och sen sova. intressant va va va? tack jag vet. Pussspusspuss pussssssssssss

facerape

Mycket söta, gulliga, mogna, och framförallt sexiga statusar genom tiden. Facerape is tha shit. Alla är hemmagjorda direkt från ugnen av sara förutom den sista som är från min systers pojkvän. Så kan det gå. Sara sover och jag gör inte ett skit. Eller jo! Jag sitter på golvet och har ont i röven.
Kolla vilken pangburd. Boom bang!!

softish

Nu ska jag iväg och sola med sara. 100 kr på att jag kommer somna, jag är helt död. Tur att jag inte har några planer för ikväll. Ja förutom att kolla på film och sova då.

i can be in love but i just don't know

Gud vad vackert väder det är ute idag. nästan så man blir för glad liksom. jävligt seg skoldag idag, med två prov och ett till i spanska jag inte hade en aning om men grym som jag är klarade jag det. Nu ska jag softa i soffan med film och tio mackor. Det är liksom fredag!!!!

tänkte att ni ville veta

Fan vad jag ska lägga mig och deppa nu. Ha det.

hejsanhejsan hoppsan

Har spenderat min dag på Saras skola, stan med moa och sara och träffade även Juliet. mycket trevligt. nu är jag hemma igen och med näsan i boken säger jag adjö. Förresten har jag aldrig förstått varför man säger ''näsan i boken'', det borde bara vara väldigt närsynta personer som säger så. Iallfall, adjö som sagt. / Från tjejen med näsan i boken

tack och adjö

Hej jag heter elin och jag har fysikprov och engelskprov på fredag, en bok ska vara utläst och jag är inte ens halvvägs. Hejdå!

hello

har inte så mycket att säga. Kanske för att jag har legat hemma och kollat på film hela dagen, gjort ett försök till att plugga fysik, ätit en massa mat och gått upp iallfall ett kilo. Minst. snart kommer mamma hem med mat och choklad<3333 åh ja.
Och för er information så ringde min engelsklärare hem och sa att jag fick ig på ett engelskprov. Gitt. skolan går bara utför men jag förstår inte varför man ska lära sig om storbritannien? Vad har man för nytta av det liksom...

it's amazing how you knock me off my feet

You kiss my lips and then you take my breath away

gissa om jag flabba?

smsa från sara:
''Inatt drömde jag att vi var hemma hos dig också satt jag i din säng och peta i näsan också peta jag för djupt elr något för det började blöda också satt jag i din säng som ett frågetecken och du bara men få de o sluta blöda, om det rinner en droppe blod t så åker du på en fet smäll också satt jag bara där sen kom moa inspringande också dör hon av flabb HAHAHAHAHAHA sen minns jag inte mer elr så vaknade jag''
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH herreguuuuuudddddddddddddddddddd jag dör

jag älskar mig själv

Så är det bara. Klart det finns dagar jag känner mig mindre snygg, dagar jag känner mig hemsk och rutten, haha. men oftast är jag nöjd med mig själv. Och idiotiska kommentarer om mig, mitt liv eller mitt utseende är något jag inte bryr mig om, helt seriöst så skrattar jag åt dom. På riktigt. jag kanske bara har jävligt dålig humor eller så är kommentarerna så patetiska att det faktiskt är kul.
Jag älskar min kropp, jag har alltid varit smal. till och med för smal. Och när folk påpekar det så är det det enda jag någonsin har tagit åt mig av när det gäller mitt utseende. men jag kan äta vad jag vill, hur mycket jag vill och precis när jag vill. Jag har gått upp flera kilo sen förra vintern och sen i somras. Och jag kan säga med handen på hjärtat att jag har nog aldrig varit så nöjd med mig själv som jag är nu. Det är mitt liv och det är jag som styr över det, därför kan ingen annan förutom jag få mig att må dåligt med mig själv. ;) Kvittar vad ni säger så älskar jag mig själv. Förhållandet med dig själv är det viktigaste för vad som än händer finns du alltid där för dig själv. Sagt och gjort :)
Hade kunnat hålla på hela natten att lägga ut bilder men så kul ska vi inte ha det. Ser framemot vad ''anonym'' kommer komma med för kommentar nu!!! ♥

första o sista svaret på dina söta kommentarer. puss

Anonym om seg segare segast?:
lilla gumman du är skitful aahahah hörde att ditt ex var otrogen mot dej på nyår hahahahahah.
IP: 83.145.54.76

svar: Ful? Är jag ful? haha jag har iallfall ett självförtroende som är 10 gånger bättre än ditt, och att mitt ex var otrogen mot mig på nyår var väl lite kul eftersom jag hade ingen pojkvän på nyår;) synd att det är du som känner dig ful och har små bröst, ett stort och ett litet vad du nu kommenterar. wiiiiee tur att jag inte tar åt mig du. :) lite synd att du måste kommentera anonymt för att du inte vågar stå för dig själv. HAHAHAHA fan va kul och patetiskt.



FAAAAAAAAAAAN

Jag missade ung & bortskämd på ettan. ÅHHHHHHH!!! Bästa programmet ever liksom. Nästan.

humor på hög nivå

Elin: Skär nu gurkan.
Moa: Varför ska jag göra det?
Elin: För du är min negerslav.
Moa: DU KALLAR INTE MIG NEGERSLAV!!!
Elin: okej köksslyna.

Elin: Tyst! Jag kommer kissa på mig.
Moa: Åh vad nice, då kan du plaska.
Elin: Plaska?
Moa: Ja du vet som man gjorde när man var liten.
Elin: Så du plaskade i din kisspöl när du var liten?

håll tummarna

Fuck blogg.se. Det står:
elin säger
AFAN!!¤%&/%¤""
Sara säger
HAHAHAHHA
elin säger
imorgon ska jag kleta bajs på hela skolan
Sara säger
jag med
och kissa på väggarna
HAHAHAHHAH tänk simon frågar dig
ajjaj elin, vem e skylldig t ditt sugmärke
du bara din brud ;
HAHAHAHHAHAHA
elin säger
ja hoppas han cuttar sig själv då för han blir så sårad så jag svimmar och får åka hem och där hemma cuttar JAG mig själv för jag lovade mig själv att aldrig mer svimma av blod och då svimmar jag igen och kan inte stoppa blodet så jag dör och slipper skolan föralltid.
Hoppas han frågar.
elin säger
AFAN!!¤%&/%¤""
Sara säger
HAHAHAHHA
elin säger
imorgon ska jag kleta bajs på hela skolan
Sara säger
jag med
och kissa på väggarna
HAHAHAHHAH tänk simon frågar dig
ajjaj elin, vem e skylldig t ditt sugmärke
du bara din brud ;
HAHAHAHHAHAHA
elin säger
ja hoppas han cuttar sig själv då för han blir så sårad så jag svimmar och får åka hem och där hemma cuttar JAG mig själv för jag lovade mig själv att aldrig mer svimma av blod och då svimmar jag igen och kan inte stoppa blodet så jag dör och slipper skolan föralltid.
Hoppas han frågar.

¿mallorca?

Sitter med ansiktsmask och har gjort ansiktspeeling. Faaaaan asså jag har aldrig något att skriva längre. ibland är livet tragiskt.
och om ni undrar över min rubrik, JA FÖR FAN SÄG NU ATT NI UNDRAR, så är ansiktsmasken röd, det ser ut som man har varit på mallorca en vecka. Så där brukar min gympalärare säga. Åh vad jag älskar skolan ♥♥♥♥

deppigt

Har inte haft något att skriva idag, och det har jag fortfarande inte. Ska ta en varm och lång dusch nu. sen försöka plugga. Har tänk göra det hela dagen men har inte funkat så bra, Skit samma. tanken som räknas.

there ain't nothing better

Pontus och Erika
Anna och hennes boyfriend
grädde är gotttt
bästis  och syster, i love you !
Jag är trött som en gris nu, Det finns verkligen ingen jag skrattar lika mycket med som med erika. Spelade in röster på annas iphone och HAHAAHAH fan att dom inte går att spara.. jag ska ladda ner någon bra film nu och äta godis ;)

seg segare segast?

Det är tur att gästerna inte kommer förräns klockan 6. Det var ju meningen att jag skulle komma hem tio, vilket jag var men ändå, städa toaletten och mitt rum, äta något och sedan sova tills mamma kom hem. Men det blev inte alls sådär, hehe... Jag städade toan för en halvtimme sen och rummet tog hela dagen att städa. Vill bara gräva ner mig och vakna upp om 20 år med ett roligare liv. :)

Godmorgon

För tidigt för att vakna egentligen men ska ta bussen hem om tjugo minuter…
Och herregud. jag har inget att säga nu mer än att igår skulle bli den galnaste och roligaste kvällen men allt gick fel. Innan jag, Moa och Sara drog ut igår låg vi hemma hos moa och chilla. Jag kanske får bilder och filmer från hennes kamera sen, Mamma har fyllt år så släkt + vänner kommer till oss idag. ORKAR VERKLIGEN INTE!!! Jag är så sjukt trött, och så måste jag städa toaletten och rummet. Det enda roliga är att jag får träffa Erika ♥

HAHAHA

''Jalla jalla'' ;)

bättre bild på håret

Dessutom är det roliga att ta bilder än göra läxa. Sug på den!

Sitter på bussen på väg hem nu, en kille p...

Sitter på bussen på väg hem nu, en kille på bussen har typ en halv centimeter kort hår och han har suttit i fem minuter och försökt fixa backslick nu. Lycka till där grabben! När jag kommer hem ska jag springa till tempo och köpa choklad och godis, sen ska jag äta mat, duscha och CHILLA!!!! Jag är jävligt sugen på allt som går att äta och jag överdriver inte. Bulle i magen kanske?


11/11 :-*

dsc00006 (MMS)


Tjabba Tjena!!! Sitter hos Moa och äter Sc...

dsc00001 (MMS)

Tjabba Tjena!!! Sitter hos Moa och äter Scones. Mumsfillibabba som Moa säger.


frizzle fraz

Sara, jag och moa. tack sara för denna underbart vackra bild HAHAHA. Jag sitter här i min säng, varm, glad, ledsen, halvdöd och kissig. har ingen läxa nu mer (ASSÅ JAG DÖR AV GLÄDJE), det firar jag med oboy, HAHA, och film. Fast.... jag ska spela lite frizzle först. hehee

resultatet. Om jag är nöjd? Jadå!!!!!

foto0543 (MMS)

resultatet. Om jag är nöjd? Jadå!!!!!


Hola bloggen!!:) så töntigt.. Haha jaja ja...

Hola bloggen!!:) så töntigt.. Haha jaja jag sitter på salongen hos mamma och har precis klippt håret. Ska i med färg nu så jag ska bli mörk. Sen ska jag till stan med Moa. Hörs när jag är hemma igen. och nu kör jag en ännu töntig stil och säger puss.


kolla vad söt bild jag hittade


ångest x3

Knallade hem från skolan efter första lektionen idag. Har pluggat, kollat på film med Moa, ätit och druckit chai latte. nu ska jag och mamma iväg till felicia för att hämta ett papper, Sen blir det ännu mer plugg. Jag har å.n.g.e.s.t. Alltså verkligen ångest Det är så jävla mycket med skolan så jag funderar seriöst att bomba den. någon som känner för att joina ?

iskallt

Kom precis hem efter att ha varit ute med Amer och Moa. det är verkligen svinkallt ute. Fast vi satt inne på ett solarie och hade mysigt hahaha, Nu ska jag dricka varm choklad med grädde och äta marabou. men endast för att jag sa till alla tjejer i min klass innan att jag inte gillar det.. :blush: Det är med digestive!!! så ni vet liksom.

gullig_chey96 försöker sova. Kan inte. Vil...

foto0514 (MMS)

gullig_chey96 försöker sova. Kan inte. Vill inte. Längtar efter helgen


sovrum

Fan va niiiise, jag ska göra om på mitt rum. Asså inte helt men jag ska byta ut min säng mot en mycket större, fast det ska bara vara en madrass som ligger direkt på golvet. Sen ska jag kasta ut mitt skrivbord eftersom jag aldrig sitter där ändå, kasta ut fåtöljen också och ska ha en låg tv-bänk istället tror jag. Mitt rum är inte så stort men annars skulle det ha sett ut ungefär såhär
Mysigt eller vaaad?!

countdown

Maten var hyfsat god igår… Och vad vi mer gjorde än äta vet ni redan, kollade på film blabla. Idag har jag inte gjort mer än kollat på tv och snart ska vi äta, har pluggat lite också och hjälpt anna att städa hennes rum. hade tänkt ta tag i mitt också men jag är jääävligt trött nu så efter maten blir det världens längsta dusch sen ska jag sova. Skola imorgon, FAN VAD KUL DET SKA BLI!!!!!! verkligen.. det är jullov om sex veckor. :D

ångest

Jag. Kan. Inte. Sova. För. Jag. Har. Så. Jävla. Mycket. Ångest. Inför. Skolan. På. Måndag. Vi. Har prov. Och. Det. Är. I. Geografi. Och. Jag. Kan ingenting. Jag. Har. Inte. Ens. Pluggat. PANIK.


helt sick

Detta är sjukt, sitter och ser på saw 3 med sara och hon ler och skrattar och säger åhh va gott, när dom skär och borrar upp hans hjärna. Jag skriker och håller för öronen. Och så frågar hon om hon får borra upp min hjärna. Det ser ut som vit choklad och vill bara äta upp det, sjuk människa det där...


jävla internet

Vårt internet funkar inte tyvärr så jag skriver här, kom precis hem med sara. Vi var på willys och köpte mat, pommes och kyckling som vi ska göra nu. Träffade också hennes pågabit HAHA, ikväll blir det film och mys, soft soft! Vi hörs


Inlägget kmr raderas.

dsc00249 (MMS)

Inlägget kmr raderas.


hemma igen

Kom precis hem med världens fetaste godispåse och två pepsi. bara för jag inte får sova hos sara, gå på fest och ha kul sista 'skoldagen' på lovet så ska jag tröstäta.. Jag tror det kommer funka för bara jag tänker på den där påsen blir jag glad. haha nej jag skojar, direkt när vi kom till mobilia fick vi vända om och ta bussen tillbaka, Amer får vänta till en annan dag.. NooooottttttTTtttT!! Men ärligt. jag får sinne på mina föräldrar. skitsamma nu ska jag kolla på film :)

Klara nu, ska dra till mobilia och träffa ...

dsc00245 (MMS)

Klara nu, ska dra till mobilia och träffa amer.. Om sara och moa kan skynda sig på toan. Och tack sara för informationen om allt! Puss på dig mensbarn


På resturang med moa och sara. Saras mama ...

dsc00241 (MMS)

På resturang med moa och sara. Saras mama bjuder, lyx


färgat håret på sara

Började med att jag färgade det på henne och slutade med att hon satte hela färgburken i håret och smetade ut det. jag undrar hur resultatet blir.. JAG VILL OCH SKA OCKSÅ FÄRGA!!!! WIHO! Jag vill bli svarthårig.. Nu står hon och sjunger i duschen, bäst att kolla vad hon gör...

dagen hittils

Idag har jag:
√ gjort ansiktspeeling
√ gjort ansiktsmask, hot vanilla. DEN VAR VERKLIGEN VARM!!!
√ rakat benen med kräm
√ smörjt in dom med cocoos body butter (hela huset luktar cocoos)
√ ätit pizza till frukost.
Jag känner mig lagom snygg och fräsch nu, ska dra mig mot sara snart, väntar bara på moa. Ska spela frizzle fraz tills dess, hehe :$ sjukt kul ju

Jag har noprat och färgat mina ögonbryn id...

Jag har noprat och färgat mina ögonbryn idag, gjort ansiktspeeling sen ansiktsmask, rakat benen med kräm och smörjt in dom med cocoos body butter! gissa om jag känner mig fräsch idag ??


buy it use it break it

Godmorgon =)
Det Var meningen att jag skulle gå upp klockan åtta och därför satte jag mitt alarm på halv, men jag började drömma om låten och att jag lyssnade på den på spotify. Ja så kan det gå så istället vaknade jag för en kvart sen. Toppen, jag som skulle vara hos en kompis klockan tio. HAHAHA, jaja det är inte världens undergång, nu ska jag göra peeling och ansiktsmask, raka benen och smörja in mig med brun utan sol. Sen ska jag softa hela dagen tills ikväll, då drar jag ut med mina brudar. ♥

SATC 2

Väldigt glad är jag när sex and the city 2 filmen är på nedladdning och tre andra bra filmer! Samtidigt är en hemmagjord pizza inne i ugnen och hur bra känns det inte när min syrra kom hem med en stor tub ansiktspeeling och tre ansiktsmasker till mig?? WOHO perfekt en dag som denna, känner mig sliten och äcklig efter igår. Tills pizzan blir klar ska jag läsa egoinas blogg, bästa

Mobilblogg / sjukt galen kväll igår på dee...

Mobilblogg / sjukt galen kväll igår på deep med alexandra, moa och sara. Hade skitkul(!!!!!) i början men sen blev det för mycket. Vi kom hem igen halv två ungefär, tvättade av smink och däckade direkt. Nu bakar jag och moa scones =) hoppas dom blir finare idag, hehe


HAHA


riktig bloggning

Heeeeej, jag kom precis innanför dörren med Sandra. Fikade på espresso house, åt godis och kollade runt. Ska snart försöka få tag på min mamma och se om jag kan iväg och dansa loss med mina brudar. hehe.. :) förlåt för all mobilbloggning, jag är fortfarande väldigt fascinerad

Sandra: "den här skulle du behöva och saml...

dsc00236 (MMS)

Sandra: "den här skulle du behöva och samla pengar till en ny hjärna." jaha TACK


Sandra: "den här skulle du behöva och saml...

dsc00236 (MMS)

Sandra: "den här skulle du behöva och samla pengar till en ny hjärna." jaha TACK


Just nu. Jävligt mkt mobilblogg hehe Sorry...

dsc00235 (MMS)

Just nu. Jävligt mkt mobilblogg hehe Sorry men jag älskar det :d


Undra hur mina scones kommer bli... Det se...

dsc00204 (MMS)

Undra hur mina scones kommer bli... Det ser inte så bra ut.. men degen var god!


Har precis myst och lekt med min favorit, ...

dsc00203 (MMS)

Har precis myst och lekt med min favorit, min akuta pojkvän. Namn: Vad du vill Ålder: ett år, ungefär Gör på fritiden: leker spiderman (dvs springer på väggar och äter spindlar) Du kan få tag på honom på hans facebook, men han accepterar endast de han känner: alfons åberg. Glöm inte att han är min:) för övrigt sitter moa och nördar facebook (FÖRSÖK INTE BLI VÄN MED MIN POJKVÄN!!!!) Och snart ska vi kolla på film hm moa du kmr läsa detta så ja. Nu säger jag godnatt, sov gott


HAHAHAHA

dsc00198 (MMS)

HAHAHAHA


På hemmakväll med moa kolla tjockisen <333...

dsc00197 (MMS)

På hemmakväll med moa kolla tjockisen <3333 mobilblogg is da shit liksom


så kan det gå

Ändrade planer, blev icke stan med sandra. Sedan blev det heller inte stan med moa. istället kommer moa hit om två timmar och 28 sekunder, nej men min coola kompis sover här inatt. Ska chilla och sånt du vet ;);) kanske kollar film med sandra, lovade henne det ju! Japp, så kan det gå. 
Glöm inte kolla in denna bruden, döööör

Testar mobilblogg

Testar mobilblogg


när man har tråkigt

frågor om allt
Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? yes
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? japp
Hur många har du varit kär i? En
Är du kär just nu? nej
Tio frågor om dig själv
Fullständigt namn? elin amanda sofie Andersson
När fyller du år? 25 februari
Några piercingar? öronen, snart navlen
Vad har du på dig just nu? jeans & tröja
Vilken årstid är bäst? Sommar och (jag måste), vinter
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? vakna upp bredvid den man älskar
Vad tycker du mest om hos dig själv? benen och IBLAND håret
Vem älskar du mest på denna jorden? Familj kommer absolut först, sedan alla mina vänner
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? beror på vem jag sover med isåfall ju
4 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? Moa
Vem är den roligaste av dina vänner? sara
Vem är snyggast av dina vänner? måste nog säga jag själv.. Nej skojar bara haha. alla mina vänner är schnugga!
Vem är mest partyprisse? jag och sandra!!!!
10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? anna
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Ja
Vem är farligast i din familj? pappa, han är med i hells angels hello?!
Vem är coolast? Jag
vem sover du oftast med? ingen
Roligaste kvällen med familjen? Hahahahaha jag kan inte välja bara en kväll? det är omöjligt
10 frågor om idag
Vad har du gjort? Duschat, myst med min katt, lyssnat på musik, klätt på mig, fixat håret, sminkat mig. you name it
Vad ska du göra nu? inte ett skit
Har du gjort något dåligt idag? ja. Att jag inte har gjort något idag
Vad har du ätit idag? gröt, glass och mackor
Har du duschat idag? ja
Är du trött nu? Nej
Vad händer idag? kolla på film med sandra tror jag
Går du i skolan? nej inte idag haha
Har du varit i skolan idag? LOV <3
ANNAT
Hur mår du just nu? bra
Har du piercat dig? ja
Är du hungrig nu? nej, bara sugen på tjockis mat. åh kines mat<3333
Vad är klockan nu just nu? 16.35
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? bilddagboken (pinsamt), blogg.se, facebook
TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? johan
Vem ringde du senast? sandra
Vem sms:a till dig senast? johan
Vem sms:a du till senast? johan
FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din mamma? igårkväll
Hur länge sen var det du träffa din pappa? igårkväll
ÖVRIGT
Gillar du punk? nej
Har du sminkat dig idag? ja, helt i onödan
MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? på mtv hehe
Vilket är ditt favoritband/artist? ingen speciell
Vad gillar du för musik? allt möjligt
KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? ja
Har du fler än 3 jeans? hatar jeans
Har du fler än 5 tröjor? ja
SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? ja
Använder du wax? nej
Använder du ögonskugga? nej
Använder du kajal? ibland
Använder du hårspray? nej
Använder du volymspray? nej
Använder du mousse? nej
Använder du deodorant? ja
Använder du parfym? Aldrig utan det
Använder du läppglans/läppstift? mjaoooooo
Använder du brunkräm? nej
Använder du rouge? ja
Uppsatt hår eller hängande? hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? plattar NÄSTAN varje dag
KÄRLEK
Är du kär just nu? nej sa jag
Har du pussat/kysst någon idag? nix
När pussade/kysste du någon senast? hm.. I lördags tror jag
Är du romantisk? kan man väl säga..
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? hm.. Både och faktiskt
Har du varit tillsammans med två samtidigt? hahaha ja i förskolan?
Vem sov du senast bredvid? moa
Vem sa senast att han/hon tyckte om dej mer än som vän? hemligt, hihi
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? no way
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? åhhhhh denna kan jag!
frågor om allt
Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? yes
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? japp
Hur många har du varit kär i? En
Är du kär just nu? nej
Tio frågor om dig själv
Fullständigt namn? elin amanda sofie Andersson
När fyller du år? 25 februari
Några piercingar? öronen, snart navlen
Vad har du på dig just nu? jeans & tröja
Vilken årstid är bäst? Sommar och (jag måste), vinter
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? vakna upp bredvid den man älskar
Vad tycker du mest om hos dig själv? benen och IBLAND håret
Vem älskar du mest på denna jorden? Familj kommer absolut först, sedan alla mina vänner
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? beror på vem jag sover med isåfall ju
4 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? Moa
Vem är den roligaste av dina vänner? sara
Vem är snyggast av dina vänner? måste nog säga jag själv.. Nej skojar bara haha. alla mina vänner är schnugga!
Vem är mest partyprisse? jag och sandra!!!!
10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? anna
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Ja
Vem är farligast i din familj? pappa, han är med i hells angels hello?!
Vem är coolast? Jag
vem sover du oftast med? ingen
Roligaste kvällen med familjen? Hahahahaha jag kan inte välja bara en kväll? det är omöjligt
10 frågor om idag
Vad har du gjort? Duschat, myst med min katt, lyssnat på musik, klätt på mig, fixat håret, sminkat mig. you name it
Vad ska du göra nu? inte ett skit
Har du gjort något dåligt idag? ja. Att jag inte har gjort något idag
Vad har du ätit idag? gröt, glass och mackor
Har du duschat idag? ja
Är du trött nu? Nej
Vad händer idag? kolla på film med sandra tror jag
Går du i skolan? nej inte idag haha
Har du varit i skolan idag? LOV ♥
ANNAT
Hur mår du just nu? bra
Har du piercat dig? ja
Är du hungrig nu? nej, bara sugen på tjockis mat. åh kines mat<3333
Vad är klockan nu just nu? 16.35
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? bilddagboken (pinsamt), blogg.se, facebook
TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? johan
Vem ringde du senast? sandra
Vem sms:a till dig senast? johan
Vem sms:a du till senast? johan
FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din mamma? igårkväll
Hur länge sen var det du träffa din pappa? igårkväll
ÖVRIGT
Gillar du punk? nej
Har du sminkat dig idag? ja, helt i onödan
MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? på mtv hehe
Vilket är ditt favoritband/artist? ingen speciell
Vad gillar du för musik? allt möjligt
KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? ja
Har du fler än 3 jeans? hatar jeans
Har du fler än 5 tröjor? ja
SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? ja
Använder du wax? nej
Använder du ögonskugga? nej
Använder du kajal? ibland
Använder du hårspray? nej
Använder du volymspray? nej
Använder du mousse? nej
Använder du deodorant? ja
Använder du parfym? Aldrig utan det
Använder du läppglans/läppstift? mjaoooooo
Använder du brunkräm? nej
Använder du rouge? ja
Uppsatt hår eller hängande? hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? plattar NÄSTAN varje dag
KÄRLEK
Är du kär just nu? nej sa jag
Har du pussat/kysst någon idag? nix
När pussade/kysste du någon senast? hm.. I lördags tror jag
Är du romantisk? kan man väl säga..
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? hm.. Både och faktiskt
Har du varit tillsammans med två samtidigt? hahaha ja i förskolan?
Vem sov du senast bredvid? moa
Vem sa senast att han/hon tyckte om dej mer än som vän? hemligt, hihi
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? no way
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? åhhhhh denna kan jag!
Såhär borde alla killar se ut Hihihi

åååååh

FAAAAAAAAAAAAAAN!!!! Bara för förrgår kväll blev fuckad så ligger mina nycklar i min väska hos sara och jag skulle liksom dra till stan nu... Och ingen kommer hem förräns sju typ. ja då får man stanna hemma och ruttna, FAN VA KUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hatar nycklar jävla bög skit

godmorgon

Jag sov sju timmar inatt = jag är jättetrött. Men jag har duschat och när sandra kommer ska vi göra peeling som jag själv har gjort, hahaha. Man tar två matskedar socker, två matskedar vit sirap och en halv matsked vanlij yoghurt. wowowowowow nu ska jag fixa mej, ha det fett!
Ska gifta mig med han<333333 så nu vet ni det också

fascinerad

jaa, Det är väl det rätta ordet just nu, HAHA! Kan fortfarande inte förstå att jag har gjort hela min blogg, även om den inte ser speciell ut. Skit samma, nu går jag och lägger mig. godnatt :)

puff

Det är verkligen inget speciellt med denna designen, riktigt tråkig är den. Men jag är ändå nöjd med den?? Lite höstig sådär, passar bra nu ju. Min data har fått ta lite (läs: lite) smällar för att denna jäkla designen skulle bli som den är, men det var det värt. Hoppas jag... Det enda som ska fixas är det där nere, kommentar och det ska stå i svart men jag vet inte hur man fixar det., orkar heller inte bry mig nu :).

fixar en helt ny design

Sålänge kan ni kolla på denna, riktigt efterblivna, videon :)

hittade en video


igårkväll

Vaknade upp hos Moa istället för hos Sara idag. Blev cp kväll igår men jag hade kul ändå och vid ett, halv två var jag och Moa hemma hos henne, innan det var det tårar och kramar på en lekplats. Och min hand är sönderslagen, det gör så in i helvetets ont. Iallfall så när jag och Moa kom hem somnade vi direkt nästan. Och idag har vi degat hela dagen, Har ingen aning om vad som händer ikväll men jag sover iallfall hemma.
vill bara säga att jag älskar Moa så jävla mycket. Det gör jag verkligen.
Skönt att få ut sin ilska på en soptunna... trodde fan inte de skulle börja blöda

balloons


RSS 2.0