nyvaken tjej

får panik på att blogga, igår gjorde jag de, idag ska jag göra de!!! vEm fan bryr sig? jo Jag gör! Fuck
Okej...igår var jag på jobbet mellan 11-15.30, fick snabbt gå hem och duscha & byta om för att sedan gå på min kusins kalas. Det var helt ok, susanne och jag snackade och allt var bra.. mellan mig och micke också.
Sedan kte jag hem till johannes, vi låg och mös tills eric kom. Han är störd den killen, haha. Han åt fyra hamburgare sen gick han!
Så jag och johannes mös lite till och sen kom eric igen vid 10-tiden. Då blev allt fel, och susanne ringde och då blev det ännu mer fel. Sen gick eric och allting löste sig, sen kom susanne och hämtade mig klockan tolv och då rasade allting igen.
Men nu är det glada miner igen, ska träffa älsklingen snart. ♥

...

Jobbade igår. Träffade Simon och Sara,käkade pizza, sen mötte vi upp Eric och va på sibbarp. En stund senare va vi med Zara och några andra. Sjukt bull men ändå kul.. Jag, Eric, sara och simon kom ut i min stuga lite över ett så tog sara & simon mopeden hem och eric sov här för hans sista buss hade gått hahaha. Nu ska jag jobba....

Hittade några gamla bilder

Vad fan har jag gjort?!!! Jag hade ju nästan svart hår här!! ÅNGEST. Måste leta upp bilder på när jag va blond. Snabbt.

Midsommar

Trodde inte midsommar skulle bli bra, men det blev det till slut! :) Vi fick gäster och dom är kvar ännu, jag åt mig proppmätt, gick upp 7 kilo extra och sen gick jag till sibbarps marknaden med Lina och Bella. Åkte virvelvinden och booster, fan vad jag och Bella skrek!! Sjukt läskig var den. Var tillbaka här i stugan (Ja, jag bor här under hela sommaren med mina kära(....) föräldrar under vissa anledningar) för ungefär 20 minuter sen och nu grillar dom tydligen korv så ja, det blir ännu mer mat.
-
Och eftersom att jag har glömt Felicias OTH box hemma och råkade ladda ner So7 istället för 3 så har jag hoppat fem säsonger, men vad gör man inte för lite underhållning?
Äckliga bilder men det är iallafall tre nya från idag :D

På väg

Nu ska jag till Limhamn och sola och efter det ska jag snabbt hem och hämta kläder i lägenheten.
Anledningen till varför det blir dålig uppdatering är för det finns inga bilder + jag är i vår stuga, där internet suger och det finns egentligen inte så mycket att skriva. Ska försöka komma med bättre uppdatering idag!
De senaste dagarna efter Turkiet har jag jobbat och umgåts med pojkvännen, Eric och Moa. En del saker har gått snett men det blir bra snart igen. Nu måste jag kila! Love
'
Var tog det fina sommarvädert vägen?!

Vill bort härifrån

Långt ifrån verkligen, bortom detta liv. Bort från Sverige och alla dessa falska människor.
Miljontals tankar snurrar runt, runt, runt i mitt huvud och jag får ingen ordning på dom. Jag har legat och frusit i fosterställning, har velat gråta men tårarna har varit is, ögonlocken blir tunga och jag somnar, drömmer konstiga drömmar som ger mig obehag, kommer inte ihåg något.
Nu går det, nu gråter jag ut det som en gång varit kallt. Vad är det som händer? Varför kan jag inte må bra här. Utomlands vill jag vara, i någon lyxig villa. Leva livet. Varför kan jag inte göra det här?
Live today as if you will die tomorrow
Jag saknar min bästa kompis. Jag saknar en pojkvän som känns som en pojkvän.
Lever jag på riktigt? Jag känner mig testad för hur mycket jag klarar av i livet. Allt snack om att vara sig själv får mig att vilja vara någon annan. Jag känner inte igen mig själv längre. Det gör nog ingen annan heller.
Jag fruktar för att vara ensam, ändå vill jag ha mig för mig själv. Jag vill känna att jag finns där för mig innan någon annan gör det.
Aldrig ska någon tycka synd om mig men snälla kan ni bara se mig. Se mig som jag är, för jag kan inte göra det själv. Inte längre

21 juni 10:52 (SVENSK TID!)

Hejhej Sverige
Vi kom hem på min chansnings tid igår, halv två. Klockan två låg jag och sov i moas säng. Flygresan var pain in the ass. Jag hade panik på riktigt, kunde absolut inte sova och allt var bara jobbigt. Jag borde kanske försöka få tag på min kära mamma, utan pengar på mobilen... Wish me luck. Och få tag på min älskling.. Panik

21 juni 15:50, i min egen säng:
Nu ska jag träffa min älskling!!!!! ♥

20 juni 17:56 (turk tid)

Merhaba..sitter på bussen mot Antalya nu..äter körsbär med Moa hehe, Flygplanet går kvart i tio så vi är hemma hos Moa runt halv två. Hörs då.
Vill fan inte härifrån

20 juni 10:30 (turk tid)

Omg.. Last night was soooo fun hahaha:D Först gick jag och moa ut med Hakan och Abbas till stranden, sen gick jag och Moa tillbaka till baren och snackade med några tyskar och en kille som jobbar där, dom drog med oss till stranden så vi va där ungefär 10 minuter för sen kom bussen till Summer garden. Vi gick tillbaka än en gång och snackade med våra favoriter, Ali och Ali. Ismail var inte där..:( Iallafall, tjugo i ett satt vi på stranden igen med Ali och Ali, Servitörer likes us, Haha! Ali och Ali är skit gulliga på allla sätt, dom andra vill man bara spy på! Idag åker vi hem..
Abbas och Moa
-
Moa och Ali

19 juni 13:04 (turk tid)

Ångest inlägg.. Allt borttaget.
Bjuder på den alltså.

18 juni 20:01 (turk tid)

Tjena tjena svensk flicka söt som sockerdricka. Vad har vi gjort idag? Badat och bränt oss..iaf jag och Moa. Mattias, Olivia och Anna-Maria åkte hem idag :(, sjukt bull. Kommer sakna både Turkiet och Mattias sjukt mycket, haha. Jag och Moa har ju suttit nästan varje kväll med han och bara snackat skit. Så jävla rolig och söt.. Jaja, vi kommer iaf hem med bra minnen!

17 juni 16:12 (turk tid)

Hello..! Idag har vi varit hos doktorn för moas öron är inte så snälla som man tror.. Sen har vi väl bara solat och badat fram tills nu. Ikväll ska vi shoppa och kanske ta en drink så nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig!

Det här är bara lite av det jag har köpt. Har köpt en massa armband, två väskor till, två parfymer till + en till Johannes.

16 juni 10:55 (turk tid)

Hej ont i huvudet..! Drack piña colada som vatten igår, det var äckligt gott. Vi var på Summer garden som sagt och det va helt otroligt, jag har inte sett så många nattklubbar om man säger så, Haha. Men det var en bra början;) Dessutom var det ball att jag drack med Moas mamma HAHA! Dansade också med Mattias och en turk som försökte ragga upp mig, uh. Nu ligger jag och Moa halvdöda i sängen, hon för att hon är sjuk och jag för att jag har liiiide ont i huvudet. Vi var där från halv tolv till halv fem. Hehe. Saknar min fina pojkvän buhuu :(

15 juni 20:35 (turk tid)

Måste bara säga igen att jag ääääälskar att vara här! Finns inte så mycket att skriva egentligen eftersom det ända vi gör är att sola och bada. Halv tolv ikväll åker jag, Mona och Mattias på en nattklubb, Summer Garden! Moa är sjuk så hon följer icke med:( Allting är så galet kul här! Och turkarna är super gulliga! Puss

(Kommer tjugo tusen andra bilder från moas kamera sen, bland annat bilder från Summer garden. (det var riktiiiigt kul!)

14 juni 23:58 (turk tid)

Godkväll!! Idag har vi legat vid stranden med en jäkla massa vågor, det va fett bull så jag och moa la oss vid poolen istället, Sjukt nice! Har redan fått färg. Vi har hunnit shoppa också, suttit vid baren och tagit det lugnt och nu är vi på rummet och ska sova. Har fan redan ångest för att komma hem, fuck family jag trivs bäst på egen hand! Nu ska jag få min skönhetssömn, puss;)

13 juni 23:31 (turk tid)

Har precis kommit in på hotellrummet och jag ligger och tänker på hur mycket jag älskar att vara utomlands! Har varit nere vid baren med Mattias och Moa och snackat lite. Jag är här med Moa, hennes mamma, hennes mammas kompis och hennes son Mattias som är 21 & Olivia som är 8. Det här är första dagen på veckan och jag älskar redan allting här! Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Skönt att vara borta från verkligheten ett tag..
Mattias och Moa

13 juni 17:46 (turk tid 18:46)

Hola! Jag går runt som ett ufo på hotellrummet pga att för första gången i mitt liv använder jag tampong (Grattis! Tack) och det är deftinitivt inte det skönaste jag har haft.. Vi har precis gjort hamam, Det är ett turkiskt bad där man sitter i ett rum som är lika varmt som en bastu, sen skrubbar dom kroppen, lägger skum på hela kroppen, får ansiktsmask och sen helkropps massage! Nu får vi en riktigt fin bränna men först blir det buffémat och ett dopp i poolen. Love life
Så sjukt hemsk bild men JAA

13 juni 12:43 (turk tid 13:43)

Har åkt buss nästan en timme nu, har också precis stannat på ett ställe och ätit kebab, eller jag åt inte men ändå. Har faktiskt ingen lust att bli magsjuk i veckan! Det är en timmes bussresa kvar så vi får passa på att sova, känner ju sig lagom levande just nu..Det är skönt att vara tillbaka i Turkiet!! Har nästan saknat det lite och är säker på att Turkiet har saknat mig med;)

13 juni 09:26 (svensk tid)

Sitter på flyget nu och har sovit några timmar. Detta är helt underbart, nu är vi verkligen på väg. Det enda tråkiga är väl att jag har lyckats pricka in mensen den här veckan.. Flyget ska vara framme i Antalya om en timme ungefär sen väntar en tre timmars lång bussresa därifrån till Alanya! Pusssss

Ögontjänare

Fy fan! Har aldrig förr velat komma bort så mycket som nu, Turkiet kommer i rätt läge. Att komma bort från familjen och alla falska fi**or ska bli så jäkla skönt! Det enda folk gör nuförtiden är att klaga och snacka skit. Skaffa er lite mer liv och lite mindre fritid så kanske världen hade blivit en lite gladare plats att leva på! Eller iallafall Limhamn för fy i h*lvete va alla här är riktiga bitterfittor. Ursäkta mitt språk men jag är riktigt trött på allt här, inatt kommer jag bort från folket och miljön och det ska bli så skönt så jag kommer vilja stanna där förevigt.

Och det här med att folk säger åt en att göra si och göra så? Vad fan är det!? Jag går inte efter vad någon annan vill så sköt ert egna och håll sen käften! Och föräldrar är till för att finnas där för en i alla lägen, det är dom som ska backa en och prata en upp på humör igen. Dom ska skydda oss och det är meningen att dom ska vara oroliga men FUCK DET! Från och med nu lever jag som JAG vill och inte som NÅGON ANNAN vill!!

Gårdagens bilder

Saknade att pussa på min fina pojkvän
-
Efter nattbadet, utsikt mot Cementa! (Visste inte hur det stavades, aa vad gör man då? kollar ut genom fönstret;) )

Funny times..

Hade himla kul igår! Vi var 3 killar och 3 tjejer och dansade som idioter och sen badade vi nattbad när Oliver och Sture kom, gick hem till mig sen och jag och Alice däckade direkt. Min dag började med att packa dirr och har städat toaletten + mitt rum, det kanske blir så att vi åker klockan 22 ikväll istället och DET SUGER för jag vill hinna träffa min älskling, panik! nu ska jag iaf fortsätta städa..

ÄLSKAR LIVET!!!

SÖT BIILD PÅ MG O FELLn i tisdagfs i boksogen heheheh ♥

Turkiet imorgon!!

Imorgon klockan 03.00 natt-tid går vi upp och drar sen till Turkiet!!!! Tåget går 07, Är så grymt taggad!!
Ska försöka fixa internet någon dag men det ska bli så skönt att lämna ALLT här hemma!

Frukost!


Jag just nu

Känns som år sedan jag la in en bild på mig själv, och ens FOTADE mig själv och det är jävligt ovanligt för att vara mig! Jag sov fem timmar natt + två timmar i förmiddags,
kanske därför jag ser trött och död ut? Naa,, vet jag inte

Dryg kväll

Godkväll, kom precis hem och jag och Moa har jobbat idag, sen kom Eric och Alice så vi käkade pizza när moa var på väg till hässlehulla. Sen gick vi hem till mig men det var så fett tråkigt så vi gick ner på gården och sen ville jag bara hem och va för mig själv så jag sittar och kollar på en film på trean och saknar min pojke så jävla mycket.
Eric på pizzerian
Jag och älskling i tisdags tror jag ♥

Igår

Jobbade med Moa och sen träffade vi Eric och Johannes, jag och moa körde moppe!! woho. Hyrde film och jag och Moa somnade klockan två sen gick vi mot skolan idag men stannade vid bageriet och nu är vi hemma hos mig med Bella. Ska laga maaat!!!

Update

Hello boys, min data har varit hos moa och det har varit tufft att leva utan den...nej skoja, jag klarar mig finfint utan den.
De senaste dagarna har jag badat, varit med moa, alice, johannes, eric, sara, felicia, bella och några andra. Vi har badat, festat, umgåts och bara haft det jävligt bra! Moas mamma var i stockholm från torsdag-måndag så det va lite folk här och vi tog det mest lugnt, har kollat massa filmer och levt som fan.. Tjoho livet kan vara bra!
.
I måndags var det sveriges nationaldag och jag var med Alice, johannes och eric. I tisdags var jag i bokskogen med Felicia och igår var vi ute och sprang, med Bella också. Fast vi gick och badade istället, MED KLÄDER PÅ.
-
Idag skulle vi göra coq au vin med bröd (tupp i rödvinssås????) fett bull så vi åkte till stan istället och käkade på subban, Och nu är vi hos moa :)

Eric 17 år

Hade såååå kul igår men får ta konsekvenserna nu och kommer snart få ett ryck och städa hela moas lägenhet för det är en svinstia! blä..

Jag har blivit snygg! ↓

Min nya profilbild♥♥ Har gjort hårförlängning!
Nu sitter vi och softar mat och dricka och snackar lite. Har inte gjort så mycket hittils men snart kommer det beautiful people till moa och då jäääävlar! Ska fira Erics 17-årsdag, TTT :)
HÖRS LATEROOOOOO

Sushi!!!!

Ganska sliten

About yesterday

Donken mat som vi inte ens åt hälften av.
-
Nudlaaaaaar!!
-
Alice med coola brillor hos mig i Onsdags :)
-
I väntan på palleman!!!
-

Igår var det typ kaos. Visst det var kul i början men som vanligt nu för tiden blir det alltid för mycket.. jag och moa åkte iallafall till stan igår för att träffa pallebror, väntade en hel jävla timme men jaja..sen gick vi hem till moa och började laga mat. Precis när johannes och eric kom så var maten klar och det blev tacos!

Efter maten tog vi fram något kortspel och satte oss på balkongen och softade, var riktigt skönt väder ute igår!
Vi hade skit kul, lyssnade på musik, snackade och bara va. Sen gick johannes och eric till möllan för att köpa cigg så jag och moa gick till hemmakväll och köpte godis och läsk. När vi kom tillbaka satt jag och johannes 30 min på balkongen och snackade sen gick jag och pratade med moa och eric och sen gick johannes och eric hem.
Så jag och Moa satte på 1000 gånger starkare och den va ändå bra!
Vi däckade direkt och nu ska vi äta frukost! Puss ♥

Movies

Hoppas att det är ljud på dom!

Lista

Du heter: Elin Amanda Sofie Andersson
Smeknamn: Inget
Låt som när du är ledsen sörjer till: What are words - chris medina, here's to the heartbreakers - katy mcAllister
Beroende av: Närhet!
Vad tror folk om dig? Snäll, rolig och ibland kanske en riktig bitch. Sen är det väl från person till person..
Stämmer det? Ganska bra stämmer det nog..
Vad får du oftast komplimanger för? Ansiktet tror jag.. ögonen.
Brukar du skratta för dig själv? Hahahahaha!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Haha vi e i söderkulla och ingen har busskort fan"
Var bor du? Malmö, Limhamn.
Trivs du där? Nej.
Hur svarar du i mobilen? “Hallå?" eller "Hej det är Elin"
Vem ringde du senast? Kommer inte ihåg
Vad gör du om helgerna? Festar, umgås, tar det lugnt.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Vi snackade deep-talk..
Antal timmar sömn inatt: 04:00 - 10:30
Sov du ensam: Nej, med Eric och Moa haha!
Brukar du komma i tid: I skolan ja, till jobbet, ja oftast.
Hur känner du dig nu: Trött, jävligt trött.
Vanligaste färg på dina kläder: Använder inte så mycket mer av någon färg
Vad tycker du om fötter: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1754698669446&comments
Vad saknar du: Att ha någon som håller om mig hela natten
När pussade du någon senast (motsatt kön): Söndags
Hade du en bra kväll igår: Ja, faktiskt!!
Favorit dryck på morgonen: Vatten ellr juice
När brukar du oftast gå och lägga dig: På vardagar är det nog mellan 21 & 22. På helger kan det vara precis när som helst
Är du blyg? Beror på vem jag träffar.
Sysslar du med någon idrott: Räknas trappor?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Osäker...
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Träffa Lena Handén haha ;)
Är du nöjd med ditt liv: Ja det är jag, även om det alltid finns något som saknas
Är du bortskämd: Nja.. beror på hur man ser det men jag får nog ganska mycket det jag pekar på, men oftast betalar jag allt själv nu för tiden.
Vad får du i månadspeng? Jag får ingen månadspeng, isåfall är det lön och det är olika.
Vad gör du i morgon: Festaaaaaaaaa!!!!
Vad är det värsta du vet? Fötter, mörker, lögner, falska idioter och när folk inte kan inse sina fel!!
Har du bra vänner och äkta vänskap? Verkligen <3!
Du samlar på: Ingenting
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Moa, Sara eller Alice
När grät du senast: Igår får jag väl säga då
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa!! Shoppa!!!! Spara!!!!!!!
Vill du gifta dig: Nej usch nej
Vill du ha barn: ALDRIG
Är du musikalisk? jag älskar musik om det räknas
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Bor dina föräldrar tillsammans: ja..
Har du någon gång gråtit dej till sömns: aa
Biter du på naglarna: Tyvärr ja...........
Du heter: Elin Amanda Sofie Andersson
Smeknamn: Inget
Låt som när du är ledsen sörjer till: What are words - chris medina, here's to the heartbreakers - katy mcAllister, m.fl.
Beroende av: Närhet!
Vad tror folk om dig? Snäll, rolig och ibland kanske en riktig bitch. Sen är det väl från person till person..
Stämmer det? Ganska bra stämmer det nog..
Vad får du oftast komplimanger för? Ansiktet tror jag.. ögonen. & Kroppen
Brukar du skratta för dig själv? Hahahahaha!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Haha vi e i söderkulla och ingen har busskort fan"
Var bor du? Malmö, Limhamn.
Trivs du där? Nej.
Hur svarar du i mobilen? “Hallå?" eller "Hej det är Elin"
Vem ringde du senast? Kommer inte ihåg
Vad gör du om helgerna? Festar, umgås, tar det lugnt.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Vi snackade deep-talk..
Antal timmar sömn inatt: 04:00 - 10:30
Sov du ensam: Nej, med Eric och Moa haha!
Brukar du komma i tid: I skolan ja, till jobbet, ja oftast.
Hur känner du dig nu: Trött, jävligt trött.
Vanligaste färg på dina kläder: Använder inte så mycket mer av någon färg
Vad tycker du om fötter: kolla här
Vad saknar du: Att ha någon som håller om mig hela natten
När pussade du någon senast (motsatt kön): Söndags
Hade du en bra kväll igår: Ja, faktiskt!!
Favorit dryck på morgonen: Vatten ellr juice
När brukar du oftast gå och lägga dig: På vardagar är det nog mellan 21 & 22. På helger kan det vara precis när som helst
Är du blyg? Beror på vem jag träffar.
Sysslar du med någon idrott: Räknas trapporna?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Osäker...
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Träffa Lena Handén haha ;)
Är du nöjd med ditt liv: Ja det är jag, även om det alltid finns något som saknas
Är du bortskämd: Nja.. beror på hur man ser det men jag får nog ganska mycket det jag pekar på, men oftast betalar jag allt själv nu för tiden.
Vad får du i månadspeng? Jag får ingen månadspeng, isåfall är det lön och det är olika.
Vad gör du i morgon: Festaaaaaaaaar!!!!
Vad är det värsta du vet? Fötter, mörker, lögner, falska idioter och när folk inte kan inse sina fel!!
Har du bra vänner och äkta vänskap? Verkligen <3!
Du samlar på: Ingenting
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Moa, Sara eller Alice
När grät du senast: Igår får jag väl säga då
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa!! Shoppa!!!! Spara!!!!!!!
Vill du gifta dig: Nej usch nej
Vill du ha barn: ALDRIG
Är du musikalisk? jag älskar musik om det räknas
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Bor dina föräldrar tillsammans: ja..
Har du någon gång gråtit dej till sömns: aa
Biter du på naglarna: Tyvärr ja...........

Ojdå..

Har glömt skriva heheeh. I måndags gick jag hem och pluggade lite.. sen gick jag till cellos och jobbade. I tisdags var sista dagen i skolan och sen jobbade jag och moa, Efter det åkte vi till stan och såg Insidious på bio. Sjukt äcklig!! Men jättebra också :)
Sen köpte vi mc donalds mat och jag åt en paj och drack halva drickan av  en hamburgare och pommes också...nice..
-
I onsdags (igår) jobbade vi igen och sen träffade vi Alice och Astrid på willys så dom följde med hem, var fett drygt men sen kom johannes och eric och då blev det ändå helt okej kul.. alice och astrid gick vid ett tiden sen stod jag och eric på min balkong i nästan en timme och snackade om allt möjligt, fan va bra han är! ♥ Efter det gick jag in och hoppade på moa och johannes, så gjorde vi dippa som jag råkade kasta ut i vasken.. Sen däckade jag, moa och eric i min säng klockan fyra och johannes i soffan. Vaknade imorse av att moa snarkade så gick och la mig i soffan och vaknade sen av att anna och johan gjorde frukost så jag gick upp och duschade och fräschade till mig sen väckte jag dom så vi gick ner och köpte frukost och nu har johannes och eric gått, ska träffa dom senare och göra mat hos moa och ta det ganska lugnt. Love Life :D
Eric och moa imorse. Vilka sär hahahahahaha

RSS 2.0