Komplex och annat skit

En sak jag är bra på är att ignorera problemen och stöta bort dom tills dom inte längre finns kvar i mina tankar, endast i hjärtat långt där inne. När det sedan kommer en mindre sak som inte är värd att bry sig om (egentligen) så bryter jag ihop totalt. Jag är trött och sjuk just nu. Men det ska inte ändra på något, inatt ska jag stanna uppe tills solen går upp igen och jag ska tänka på vad jag vill och inte vill, jag ska dra fram alla skitsaker, stora som små, och tänka igenom dom. Jag ska släppa ut allt jag bär på och lätta på mitt hjärta, jag ska kolla på världens läskigaste skräckfilm helt själv, jag ska gråta tills jag inte får luft och sova i någon timme därefter. Jag ska göra allt tvärtemot vad jag egentligen vill och kan. och Imorgon bitti ska jag vakna upp med ett leende på läpparna och tänka, säga och faktiskt tycka, att jag mår bra.
.
Jag ska börja trivas med mig själv, jag ska skita i allt skitsnack som alla snackar. Sluta bry mig om viskningar och skratt. Jag är jag och jag är född så här. Jag kommer bli 18 år och jag vet redan vad jag vill göra då. Inte för någon annan, bara för mig själv. Folk runtomkring mig skiter jag fullständigt i när det handlar om mig själv men jag börjar suga åt mig mer och mer av andras kommentarer och blickar. Men jag är nöjd med mig själv, eller..egentligen är jag ju det. Och så ska det bli igen.
Jag hade kunnat vika ut mig totalt här i bloggen för att JAG är nöjd MED MIG SJÄLV men tyvärr så är det många olika som har förstört mitt självförtroende så det är nog bara det som hade saknats isåfall. Men varför har vi så jävla höga krav på oss själva och så mycket komplex?? Dubbelmoral på mig nu för jag är inte den som håller käft om det kommer någon stort som ett berg förbi mig. Klart man kastar en kommentar. Jag är livrädd för att mina lår ska gå ihopa, att min mage ska hänga, att få bristningar osv osv..! Men that's just me. Det är så jag är, ingen annan ska lida för det och svälta sig själv för att den ser ut som en och en annan tycker att DEN inte vill se ut som.. komplicerat men som vanligt är det skönt att bara skriva av sig. För min skull.

soff häng

Just chillin'...
Ligger i soffan och degar som vanligt, har blivit mitt nya jag. Att bara hänga. Fast jag var faktiskt hos Sara med fina vänner efter skolan och om Eric kan svara mig så ska jag ut och träffa han så jag kan få tillbaka min kamera någon gång...!
3 minuter sen. "Whats up with that lip?"

OTH So7

Nääää vad bull!! Sista avsnittet i säsongen slutar med att båda dessa snyggingar blir skjutna (Hihi hoppas jag avslöjar för er).. det borde vara olagligt att göra avsnitt sådära! MEN, nu är det bums i sängen, jag är över tiden. 21.30 är ju senast egentligen. Godnatt ♥

Som en ny människa

Är nysduschad och rakad. Åh vad jag behövde det. Sen kom mamma hem med nässpray också, precis vad jag behövde haha! Jag bara ääälskar att lägga mig under täcket till en film och vara nyrakad på benen och insmord så det doftar i hela rummet, so fresh!! Måste ju ladda om inför skolan imorgon.. Suck och pust, ska göra te och läxor nu. Yiha!

Not fun...

Gaaah! Jag vill inte ligga och ruttna i den här soffan längre.. Jag vill ut, hitta på något. Längtar till helgen, då ska jag festa. Jag får min lön också, jag vill shoppa. Men jag ska köpa en ny telefon som är ett måste i detta läget. Så alla mina pengar komma ryka, äsch pappa får betala... ångest. Jag måste verkligen ha nya kläder.
Jag vill iiiinttteee va sjuk!!! Jag hatar det. Jag vill till skolan! Trodde fan aldrig att jag skulle säga det men så är det! Jag är taggad på att lära mig nya saker, ta tag i mitt liv och jag längtar tills jag blir 18. Fan vad jag ska ta tag i min inspiration och utseende då. Pooooooh, bara 3 år kvar!

Sick to the di*k

Buhu :(... Jag är jättesjuk nu.. Mamma körde mig till skolan men en lektion senare gick jag hem igen och nu ska jag kolla på Hundtricket när den är nerladdad och äta godis. Tycker det är sjukt irriterande för jag har börjat nian nu och jag ska satsa stort på mig själv och runka i motvind! Nej, nu skojar jag...
En gammal sjuklingbild…

Har nyss kommit hem

Efter maten åkte jag hem till min snorpillare. Hon är grovt efterbliven är jävligt störd, men samtidigt helt underbar! Jag mår mer än bara dåligt nu och det bara rinner och rinner från min näsa.. Tycker synd om mig, borde ni med göra.. :( Ska tröstäta godis nu. Sånt jag egentligen inte får äta men är man sjuk så är man och då är allting undantag!
Mongot herself ♥

Dålig timing

Godkväll(?), Det har varit en riktigt dryg dag i skolan idag. Långtråkiga lektioner och det hjälpte inte av att min näsa inte slutade rinna, jag nös en gång i minuten och hostan bränner upp min hals.. Det är typ fuck life. Fast det går över. Och med det sagt ska jag lägga mig i sängen en stund och vila..mår superkasst.

The eduction of Charlie Banks

Nu myser jag ner mig ännu en gång med en film. Nu efter en dag med kartongflyttningar hit och dit och sen träffade jag och Moa på Zara Sara och Simon. Imorgon börjar en ny vecka i skolan vilket jag absolut inte ser framimot men nu ska jag vara positiv och se det bästa med allt! Har fått inspiration som sitter fast med superklister i mitt huvud. Detta kan bara sluta på ett sätt, och det är det BÄSTA!! :) Hihi

Just nu!

Qournfärs med äggröra! Guuud så gott det blev. nu ska jag mysa ner med mig med min mat och en film. life is godd

kom igen nu då!

Nu när skolan har börjat så har jag också börjat uppdatera så mycket mer, det märks på statistiken väldigt mycket också. Det enda som saknas är era kommentarer. Latmaskar!
Jag tänkte just skriva att jag skulle berätta lite om igår men det hände ju inte så mycket...jag låg hemma och kollade på film och sen åt jag middag ute i stugan. Sen gick jag hem till Moa som bor fem minuter därifrån numera och inte TRETTIOfem! Vi softade där lite och sedan gick vi hem till mig och sen vidare till hemmakväll. Kollade på Poseidon och den var riktigt grymt bra alltså! Däckade efter en andra film och vaknade lite i nio idag..katastrof

Det här är jag.

För det första så är bilderna 1-3 år gamla. Och för det andra vet jag inte. Men, This is me. Ibland uppe, ibland nere men alltid här. Var alltid stolt över dig själv :).

har ingenting att säga


det bara är så

godkväll. fan vad kvällen började bra, sov en timme, träffade sara, moa. Förade hos Sara lite, drog till stan och allt var bra, sen blev det bara tråkigare och tråkigare. Nu sitter jag hemma i min egen soffa och mår så jävla dåligt över vänner och mitt X att jag vill bara hitta på något för att glömma allt, men tyvärr så suger mina vänner balle för stunden så jag får sätta på en film och vänta på att mina nudlar ska bli klara istället. hej.

jag gör vad jag är bäst på

Gud vad skönt det är att ligga i soffan och kolla på TV. Det var hur längesen som helst jag gjorde det.. Kollar på Blue Water High, nostalgi! Halv sju ska jag träffa Sara sen åker vi hem till henne, ska fortsätta ta det lugnt nu efter en (jävla) tråkig dag i skolan, puss!
Hej du vilken gammal bild. Ser ut som en råtta, hahahaha!? Saknar iallafall det mörka håret, buhu

fredag, love

Hej och godmorgon..! Jag sitter här helt kolugn och har ingenting att göra.. helt jävla sjukt och då har jag alltså hunnit med att duscha också! Hur sjukt är inte detta? Jag börjar ju inte förräns om en timme så det är lugnt. Kan tagga till Adam Tensta och Maskinen idag, whoop whoop!! ;)
Fast man kanske borde ta och sminka sig lite...bra idé. haj
pardeeey!!!!!!!!, fuck life

Hej alla töntar. Jag har varit i stan hela...

imag0120_1314305 (MMS)

Hej alla töntar. Jag har varit i stan hela dagen, från 10.20 till 14.00 med klassen, från 14-18.30 med vänner och från 19 till nu med ännu fler vänner. Jag har gått överallt och käkat väldigt mycket men det kompenseras ju...haha. eftersom klockan är mycket ny med tanke på att jag ska upp klockan sex imorse så tänker jag absolut inte starta min dator. Gör dessutom läxa nu så jag skriver imorgon. Puss på er! :)


onsdag

Hej på er. Skolan idag var dryg men eftersom vi kör det lugna racet nu så var det ändå chill. Efter skolan åkte jag då hem till Alice och sedan vidare till stan. Hängde lite med Sara och Simon och sen träffade vi Alice kompisar, Elvira & Emelie. Vi gick runt lite överallt och sen kom jag hem ungefär halv tio. Imorgon ska vi vara i stan 10.2o så det betyder alltså sovmorgon!! Ska gå i stan med klassen och vi slutar 14. Skönt! Nu ska jag kolla på film, ja idag också. Jag måste ta igen det alla kvällar nu när det är skola igen, missade ju många filmer under sommarlovet, inte bra alls.

Kärlek till mig själv ;)

det är endast dom trasiga bitarna kvar

I'm falling to pieces...

zollin & jag gick på zoo



Hahahaha! Bild från koster ♥ Är hos Alice nu och ska dra till malmöfestivalen nu, käka och snacka. Älskar denna tjejen över allt annat. puss på dig

...men va ska man göra?

Jag pallar inte längre. Jag försöker så jäkla mycket men det går bara inte längre, tårarna får rinna, spruta o krypa ner nu för jag orkar verkligen inte mer. Om du springer ifrån verkligheten så är det ett race du aldrig kommer vinna.. Det är så tyvärr att verkligheten alltid kommer ikapp en. Jag försöker lämna dom bakom mig men förr eller senare är dom så nära att dom till och med är inuti och gnagar på mig.. det känns så fruktansvärt mycket och jag vet inte hur jag ska hantera det längre. Jag vet inte hur länge jag har försökt nu, jag orkar inte med det längre.. Det går bara inte. Jag vill bara sitta här för all framtid och kolla på One Tree Hill, O.C, olika filmer eller bara sitta och skriva. Jag vågar inte stänga ner datan och försöka sova för tankarna kommer spränga min hjärna. Dom tar sig in på en bakväg och när dom kommer fram så får dom sig smällar, dom blir slagna tills dom flyger i väggarna och det är då det gör så jävla ont. I hela kroppen.
.
Jag är van vid att må bra och därför säger jag det när folk frågar, och för det andra så VILL jag må bra. Som jag har sagt innan "vill jag så kan jag" och jag kan må bra.. Jag måste bara låta det ta tid och det gör jag. Men tiden läker fan heller inga sår! Det är ren bullshit. Det är du själv som måste hjälpa till. Låt dig själv må dåligt men sjunk aldrig till botten, men när du har mått dåligt så rengör såret och sätt plåstert på. SEN kan vi snacka om att låta tiden läka det! Men det första måste du hjälpa till med. Jag är en person som är, tyvärr(!), bra på att ljuga. Men jag gillar det inte, faktiskt så hatar jag det. Så det minsta jag kan göra och hjälpa mig själv med just nu är att sluta ljuga för mig och alla andra om att jag mår när jag i själva verket mår dåligt. Skit rent ut sagt. För jävligt. Fruktansvärt. Hemskt...
.
Jag blir också väldigt lätt beroende av människor. Jag har svårt för att bli kär och när jag väl blir det så blir jag det ordentligt. Det är ingen lek för mig då, det är på allvar och min största rädsla är för evigt att bli sårad..det är det värsta som kan hända och därför förstör jag mycket för mig själv och för andra. Min självsäkerhet låg på 9 av en skala till 10, nu ligger den på ungefär 5. Beror på humör o.s.v också men oftast är det 5. och 5 på en skala för mig är som 0 för vissa andra. Att ligga på en femma är helt enkelt uselt och jag vet inte heller hur jag ska kämpa mig uppåt på den biten.. Jag brukar säga "må inte dåligt över nånting du kan göra åt", som t.ex folk som klagar på att dom är för stora i kroppsstorlek. Jaha? Börja ät nyttigt och träna så ska du få se resultat! Ord fixar inte ditt utseende.
,
väldigt osammanhängande text men fy så skönt det känns att få ur mig allt..
.
En sak som är väldigt viktig för mig är tillit, det är ingenting jag behöver skriva ut här vilka jag litar på till 100% men det är min mamma och min syster och en kompis. och hon vet själv vem hon är. Det är p.g.a att i hela mitt liv har jag blivit sviken av "kompisar" hit och dit, jag har hört att dom snackat bakom ryggen på mig och hur tror dom att det bygger upp ett förtroende? Jag har också mina brister, jag har sårat folk om och om igen men det är inte min avsikt och mening att göra det. Och det är det nog inte för många andra heller, men folk som är ögontjänare har ingen plats i mitt hjärta. Dom kan gärna få finnas i mitt liv men inte mer än så. Dom är smuts.
....
Det var allt för mig. tack och hej
Stanna på toppen men se aldrig ner på folk, dom ser ju upp till dig

en bra dag

Hej! Jag sitter i min mysiga säng och har precis kommit innanför dörren. Imorse åkte jag med min syster till ungdomsmottagningen och fick piller utskrivna. Sedan åkte jag hem och hämtade en viktig ägodel.. Gick sedan tillbaka till skolan och hade 4 lektioner och från klockan 16.oo har jag jobbat. Ikväll ska jag bara kolla på film som jag egentligen skulle gjort igår... vi hörs senare, puss

godnatt!

Det är verkligen dags att sova nu. Puss puss

det är dags nu

Ja, det är fan det. Inget mer slöande, inget mer "äsch, jag gör det sen". Inget mer av det. Imorgon börjar skolan, jag börjar i nian. Jag känder när jag satt i klassrummet att jag är fan inte redo för det här!? Tiden springer iväg medans jag står kvar på start punkten.. Men läget är som det är och jag ska göra mitt bästa och ge all in hela tiden.
-
Men ja, över till något annat. Jag jobbade som sagt från 16-19 och sen gick jag och solade 11 minuter. Nu har jag duschat, rakat mig överallt och ligger i sängen och äter pasta cabonara. Gott!! Ska försöka sova tidigt ikväll men först ska jag ladda ner en film, är så sugen på att se en ny film så jag börjar snart gråta. Helt ärligt...

Oj...

Herregud..Vad fasen händer!? Jag är mer död än levande för fan.. Men det var helt crazy igår och jag har fortfarande ont i min hals, mitt huvud bultar och det är precis på gränsen till att jag verkligen orkar hålla mina ögon öppna. Klockan 00.00 låg jag i min egna säng igår och idag 08.00 reste jag mig upp helt jävla bakis. Det var tur att det bara var upprop idag annars hade jag inte pallat, men imorgon börjar skolan på riktigt. Efter uppropet idag åkte jag med mamma till mormor, älskar henne!!! Världens bästa mormor allvarligt talat. Vi fikade och sen somnade jag i hennes säng. Skönt! Nu är jag hemma och ska vila mig lite tills klockan är 16, då är det jobb....
Taggade igår på borgaskolan, haha fjortistid men vad fan:)

tagga för ikväll!!

Malmöfestivalen 2011. ojojoj... Det är helt galet! Men jag gillar läget, ikväll är det Daniel-Adams Ray och Veronica Maggio som sjunger. Och det om något kommer bli gaaalet! Kom hem till Moa alldeles för sent inatt, min mobil dog och har varit död sen ett igår tror jag... Det är absolut inte bra men nu har jag återupplivat min älskling igen så nu är allt som det ska. Puss!!!
.
Och förresten så har jag blivit halvblond igen!!! :)
Innan:
-
Och efter:
Såklart att man inte ska se någon skillnad, det beror helt på ljuset men det ÄR skillnad

mot stan :).

Zara, Sara, Moa och Lavdim är här och förar lite, nu ska vi dra oss mot stan och ha kul ikväll också :)! Hörs imorgon, puss!!
Älskade katter! Ni är bäst ♥

Hi

Såhär ligger läget till: jag och Moa jobbar, vi var på Malmöfestivalen igår, förkrökade hos Sara och faaan vad jag hade kul igår! Dansade med all the niggas! Arafat, Abdi, Andy, Ismail och heeela det gänget, haha. Sen följde jag med Johannes hem när klockan var fyra..Gick upp klockan 10 för att åka till jobb.. Sen dess har jag och Moa snackat med min mamma och jag ska gå in i duschen nu & sedan ska vi käka tacos (sommarens mat typ...), ikväll blir det förfest hos mig!! Woop woop!



17 augusti onsdag

Hellooo, igår jobbade jag och Moa från 11.00-20.00, riktigt jäkla drygt men sen åkte vi till centralen och mötte upp Lavdim som kommer ända från Falun och ska stanna här tills på söndag! Vi käkade på 28an sen gick vi hem till mig och gjorde inte så mycket, gick till linné sen och det va AS BULL så vi gick hem istället och jag somnade direkt. Vi har precis käkat frulle och duschat, ska jobba idag 15.30 också..kill me.
myspys imorse med moa och katten

Gosig morgon

Först vaknar man av ett par fötter i huvudet (Tack moa!), går in och lägger mig på rummet och då kommer misen och vill kela. Så nu när jag ändå är vaken kan jag passa på att duscha, slipper jag göra det ikväll. Ska äta frukost också för första gången någonsin innan jag jobbar. Grattis Elin! Tack.
Och dag är det den 16 Augusti, då fyller min pappa och Johannes år! Grattis till er!
(har ingen bild på pappa för tillfället)
Nu fick jag bråttom!!

bara en vecka kvar

Det gör mig jävligt deprimerad att det är exakt en vecka kvar tills skolorna börjar igen. Jag blir äcklad när jag tänker på alla falska som går på berga, och där ska jag gå ett år till... Usch!
Skit samma, för denna sista veckan ska jag njuta och festa! Det är ju Malmöfestivalen på fredag och imorgon kommer Lavdim.. hoppas jag iallafall.
Jag hade tänkt gå in och duscha nu för sedan ska jag träffa Johannes och prata lite, sen ska jag nog träffa Alice och Moa :).

Hell(n)o

Älskling och jag!
Läget? Jo det är fett, själv? Sitter med Mathila, Johannes, Eric och Moa i min soffa och tar det lugnt, lyssnar på musik och snackar. fan vad livet suger. Vill lägga mig i sängen och lyssna på musik och gråta... Haha vad fan? Sjukt deprimerande men det är så jag vill ha det just nu. puss

always trust yourself

.

på 4 dagar har jag:

...ätit tacos massvis med gånger och till frukost.

(moa bajsa på en baja-maja och jag kissa för första gången på en. Framsteg)
...Supit på Hässleholmfestivalen och taggat till MALMÖÖÖÖFEESTIVALEN!!!!

Det här är ungefär vad jag har gjort under de fyra dagar jag inte har varit här inne på, sen jobbar jag som ett djur också. Känns det som. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, har absolut ingen aning och det är så jävla skönt att inte veta. Antingen drar jag iväg nånstans med Johannes och Challe eller så stannar vi hemma hos mig för jag är hemma själv till onsdag.

ojsan..

Hehe. Hej på er. Jag har glömt bort bloggen helt och jag har faktiskt inte så mycket att berätta, som vanligt så har jag umgåts med fint folk (vilket jag alltid skriver när jag har varit borta härifrån några dagar). Igår kollade jag på film med Moa och hennes mamma! Jättemysigt var det.

Idag har jag varit i stan med Alice (♥), vi har snackat deep-talk och jag kan inte mer än att älska det och älska den tjejen! Best forever. Just nu är jag ute i stugan och ska få i mig något att äta och sedan drar jag och träffar Alice, Moa och kanske några fler. Puss!

Gang bang

Hellooo, igår jobbade jag fram till halv fyra sen gick jag och Moa hem till mig och jag hoppade och dansade i sängen så hälften av sakerna som låg där gick sönder.. Sen duschade jag och fixade till mig lite och sen gick vi till 28an och käkade, åt knappt hälften ens av det på tallriken. Efter vi hade ätit hade vi ingenting att göra så vi gick till Cellos och underhöll Victoria! Hahahaha rolig tjej faktiskt, sen gick vi hem till mig och jag fixade mig och var galet taggad men kvällen slutade istället med att jag låg däckad i soffan framför ett dåligt tv-program. Jipppiuu! Nu är jag i stugan och väntar på mat.........mensvärk + hunger är inget att leka med. Erika och Jan kommer också snart :) Love.

hemma igen..

Hello bitches! Har precis kommit hem från Johan, det var Elliot, Victor, Zara, Sara och jag. Och Johan såklart.. (vf fortsätter jag alltid på namnet johan så det blir till johannes...? får alltid sudda ut ett N och -es...) För övrigt så såg jag han innan på busshållsplatsen utanför min stuga men han hälsa inte och jag trodde det var hans bror. Jävla mes! Det enda jag har gjort idag var att lyssna på musik och gråta haha... Sen jobbade jag och efter jobb åkte jag till Johan, satt och snackade lite med Elliot och lyssnade på musik. Och som sagt är jag hemma nu och ska strax sova. Ska upp och jobba klockan 11 elva imorgon.tråkigt men caaaash!! Haha puss.
Sara till vänster och Zara till höger, älskar er mina söta små girls!

Vi alla vet något som ingen annan vet...

Jag har en hemlighet, eller faktiskt så har jag flera hemligheter. Min största hemlighet är att jag mår dåligt. Jag mår inte bra nånstans. Jag känner mig ensam, frustrerad, arg, besviken och ledsen. Jag låter som ett emo som gillar att skära sig men så är det inte. Min mamma sa en sak om mig som fick mig att tänka efter, hon sa att jag var stark och kunde stå emot vad jag än ville, hon sa att jag är en glad men känslomässig tjej som lätt ger efter och säger förlåt eller förlåter. Det är sant, jag visar inte mitt inre men när jag väl gör det så gör jag det ordentligt, det händer bara några enstaka gånger. Det bästa jag visste, en gång för längesen, var att gråta. Jag grät när jag var glad, jag grät när jag var ledsen, jag kunde ligga och tänka på hemska saker bara för att få gråta. Nu stöter jag undan allt som får mig att vilja böla. Men är det bara därför? För när jag känner för att gråta så kommer det inget, det är som att någon har tappat mig på tårar och nu finns det ingenting kvar. Sanningen är att ifall jag gråter så känner jag mig svag. Så vill jag inte vara, jag vill vara stark, den som klarar mig igenom allt hur svårt det än är. Men det är fel, för det är inte svagt att gråta. Det är bara jag som inbillar mig. Så nu gråter jag, ingen ser mig ändå. Dom enda som vet om det är jag, det är min hemlighet. Nu är det er också.

...

girlfriEND, boyfriEND, friEND. everything has an end, except for famILY. ♥

En fin torsdag!

Idag träffade jag Sandra för första gången på hela sommarlovet och som vanligt är det JÄVLIGT nice när vi träffas.. vi ställer liksom inga krav alls på oss att vi måste göra något utan vi bara tar det som det kommer! Dagen började med att jag, mamma och pappa var på "möte" som mamma så 'fint' ska kalla det. Sen åt vi frukost på Espresso House och sedan körde pappa mig till lägenheten där jag träffade Sandra eftersom vi också bor i samma hus! Vi gick till Surfing och solade en timme, sen gick vi till Lidl - Lindex - Pelles - Lindex igen och köpte massa underkläder och jag köpte ett par brills - hem till mig och myste med min katt - Cellos - hem till mig igen - mamma hämtade oss så vi åkte ut till stugan och åt sushi - gick hem till mig för jag skulle duscha och sedan gick Sandra upp till sig..
- Sen mötte jag Zara på tempo och gick därefter upp till mig där jag fixade mig snabbt som attan, gick till bussen och tog bussen till Simon där vi har tagit det lugnt och haft kul. Det var Sara, Zara, Simon, Elliot och Victor. Kom hem klockan 12 och nu sitter jag här. Jag sa väl att jag har ett stressigt liv!?!?
Sara, Zara och Jag!
'
'
Tänkte mig denna outfitten men så blev det inte, jeans och en söt tröja med ballerina, äsch...jag var snygg ändå!! Som alltid. (Ursäkta för stavfel, blev lite dricka hos simon men jag mår super!)

Turkiet 2011!!!


sommarkänsla

God kväll.. jag är precis hemkommen (nästan) från Sibbarp där jag var med Emma, Julia, Moa, Arafat, Abdi och Andy. Vi försökte göra upp en eld och grilla marshmallows även om vi inte hade några..men det gick inte som planerat så vi stod och kastade sten istället. Så istället gick vi mot limhamn sen följde dom mig till stugan och tog bussen därifrån, ska kolla på en film nu. Var så jäkla längesen jag var sov själv när jag mådde bra så ikväll ska jag bara njuta :).

busy woman

Såhär kan det gå till när man har ett stressat liv:
Vaknade flera gånger imorse men när moa ringde från cellos var det bara att pallra sig upp.. kom dit och hade stressigt nästan hela dagen och sen kom Julia, Emma, Abdi och Andy till limhamn. Fast jag fick världens ryck så vi gick hem till mig, nu är mitt rum om möblerat och jag har dammsugat varenda millimeter av rummet! Just nu är jag i stugan och äter sen är det snabba puckar till limhamn och sen till sibbarp och bada. Full rulle hela dagen.. imorgon ska jag på möte och sen åka motorcykel med pappa, träffa sandra och jobba. Jippi...
Lavdim är bäst!!! (Ja han ville att jag skulle skriva det, fast det ligger såklart sanning i det också.)

love

Hej kompisar! Var i stan igår med Sara, Moa och Bella var med oss ett tag. Jag fick med mig ett par jeans och en bh hem. Vill egentligen till stan idag också för det är ett par saker jag behöver men det är skinande sol ute så man kanske får passa på att pressa på stranden...? :)
Vi var i Limhamn igårkväll med kompisar fast det var ganska drygt så vi åkte hem till sara och åt vita bönor klockan 1inatt... Somnade klockan två, bilden är från i vintras när jag kunde somna var som helst och när som helst..

Some say I'll be better without you


Life is good

Godmorgon på er. Jag vet inte hur lite sömn jag fick inatt.. på fem dagar har jag sovit kanske 25 timmar.. Det är 25 timmar för lite. Jag vaknar upp, ligger och vänder mig och vänder mig och vänder mig... Vet inte vad det beror på, mest är det väl pga allt som jag känner och inte känner.
Dessutom har jag beslutsångest, ska jag köpa iPhone för 3000, en billigare mobil eller ingen alls? Jag är så grymt sugen på att shoppa men sugen på en mobil också.. Det får väl bli shopping idag,,, ska fräscha till mig nu

mamma ♥

Helt grym uppdatering de senaste dagarna! Men jag har varit för upptagen med mina känslor, att må bra, vänner o.s.v.. Jag har varit i stan, jobbat och lite annat skit när jag inte har varit här och skrivit. Mamma och jag snackade om ALLT medans vi var på väg hem från Moa för en halvtimme-timme sedan. Nu är jag i stugan och ska ta igen allt jag inte kan utan data, läsa bloggar, blogga och facebooka!!!! Helt grym kväll... nä

RSS 2.0